|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Ja krótko- jeśli nie chcesz mieć problemów z wiarą, to najlepiej się wogóle za naukę nie brać. Wtedy człowiek sobie żyje radośnie...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr gru 14, 2005 20:34 |
|
|
|
 |
Sisiwati
|
 Re: nauka i wiara
Gdy wierzysz nie możesz tego skreślić, to tak jakby Mikołaj Kopernik powiedział sobie że nauka mu zadużo problemów sprawi więc się za nią nie bieże, lub człowiek za prace...itd.
|
N kwi 10, 2011 10:56 |
|
 |
Johnny99
|
Ja wierzę, wziąłem się za naukę, a jakoś żyję sobie radośnie.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
N kwi 10, 2011 10:59 |
|
|
|
 |
WIST
|
No to fajnie A. że podzieliłeś się z nami swoim zdaniem. Skoro jednak już mówisz coś o nauce, to wypadałoby użyć umiejętności logicznego myślenia i najlepiej nie pisać głupot, zamiast narażać się na śmieszność...
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
N kwi 10, 2011 12:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|