Dwa Sońca na niebie - jeden ze znaków końca czasów
Autor |
Wiadomość |
luk1407
|
 Dwa Sońca na niebie - jeden ze znaków końca czasów
Według orędzia od Boga Ojca jakie otrzymała współczesna wizjonerka z Irlandii, Maria Bożego Miłosierdzia obecnie żyjemy w czasach ostatecznych, a jednym ze znaków potwierdzających to mają być dwa Słońca widoczne na niebie. Słyszeliście wcześniej o takim cudzie? Co o tym myślicie? Według proroctw to wszystko ma mieć miejsce w tych czasach w których żyjemy. cyt. : "Wkrótce nowe, nieoczekiwane znaki, które przeczą całemu ludzkiemu rozumieniu nauki, będą przeze Mnie pokazane niedowierzającemu światu, jako początek objawienia się Mojej Interwencji. Żadne naukowe wyjaśnienie nie będzie miało sensu, gdy będą widoczne dwa słońca.(...)"  a tutaj całe orędzie: "Bóg Ojciec: Żadne naukowe wyjaśnienie nie będzie miało sensu, gdy będą widoczne dwa słońca"orędzia "Ostrzeżenie" 10.11.2013, godz. 15:00 Moja najdroższa córko, Moim Pragnieniem jest bardzo szybkie zebranie razem wszystkich Moich dzieci, aby byli świadkami Mojej Obietnicy. Mój Wielki Dar przyjdzie w środku strasznych, duchowych prześladowań, kiedy wszystko czym Ja Jestem będzie odrzucane. Światu zostaną zaprezentowani nowi bogowie, z których żaden nie istnieje. Pokryci błyszczącą fasadą, będą przeznaczeni do powstrzymania wiary wszystkich w Moje Istnienie. Cała ta herezja zgasi Światło Boga. Wkrótce gwiazdy przestaną świecić ze swoją wielką intensywnością. Wkrótce nowe, nieoczekiwane znaki, które przeczą całemu ludzkiemu rozumieniu nauki, będą przeze Mnie pokazane niedowierzającemu światu, jako początek objawienia się Mojej Interwencji. Żadne naukowe wyjaśnienie nie będzie miało sensu, gdy będą widoczne dwa słońca. Żadna definicja ograniczona ludzką wiedzą, nie będzie sensowna. Jednak o każdym znaku, danemu światu z Nieba powiedzą, że to z powodu istnienia innego życia ludzkiego we wszechświecie. Ja Jestem Twórcą całego życia. Ja stworzyłem człowieka. Ja stworzyłem świat. Nigdy temu nie zaprzeczajcie, ponieważ gdy tak zrobicie, będziecie popierali fałszywą doktrynę. Każda interwencja z Nieba - a będzie ich wiele - będzie wyjaśniana. Kiedy zobaczycie te znaki, wiedzcie, że Dzień Powtórnego Przyjścia jest bliski. Proszę was, drogie dzieci, nigdy nie odrzucajcie Mnie ani nie zaprzeczajcie Mojej Obietnicy przyniesienia światu ostatecznego pokoju i pojednania, które będą wasze, jeśli przyjmiecie je na Moich Warunkach, a nie swoich własnych. Moja Wola ma się w końcu wypełnić. Aby was przygotować, pokażę światu wiele cudów na niebie, we wszechświecie i w układzie planetarnym. Kiedy będziecie świadkami tych wydarzeń, chcę, żebyście byli radośni ponieważ będziecie wtedy wiedzieli, że Ja zwiastuję powrót Mojego Syna, aby wypełnić Jego Obietnicę wiecznego zbawienia. Otrzyjcie łzy ze swoich oczu. Wiem, jak trudne będą wasze doświadczenia. Mam tu na myśli wszystkie Moje dzieci, łącznie z wierzącymi i niewierzącymi, jak i z tymi, którzy są winni strasznego grzechu - nikt z was nie jest wykluczony. Kiedy pojednacie się z Moim Synem, staniecie się częścią Niego i na zawsze będziecie królować z Nim w Raju. Wasz Ukochany Ojciec Bóg Najwyższy źródło: http://ostrzezenie.com.pl
_________________ http://ostrzezenie.wordpress.com/ http://www.ostrzezenie.com.pl http://dzieckonmp.wordpress.com/
|
Wt gru 17, 2013 19:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dwa Sońca na niebie - jeden ze znaków końca czasów
A kogo obchodzą fałszywe orędzia? Zajmij się czymś co poprawi stan twojej duszy zmiast zajmować się takimi głupotami.
|
Wt gru 17, 2013 19:29 |
|
 |
JedenPost
|
luk1407 napisał(a): Co o tym myślicie? Że nie ma żadnego powodu, by w to wierzyć. Chyba, że potrafisz jakiś podać?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt gru 17, 2013 19:31 |
|
|
|
 |
WIST
|
Luk1407 W czasach ostatecznych żyjemy już od 2000 lat, ale nie jest powiedziane ile jeszcze czasu wszystko będzie trwać. Być może dłużej niż istnieje wszechświat.
Ale nie ma problemu, dwa słońca to zapewne zjawisko które będzie mona obserwować i badać i z Ziemi i kosmosu, więc czekamy. Pyutanie tylko czy się doczekamy spełnienia koljnego z orędz. Standardowe wątpliwości, te same co zawsze pytania jak się to ma do Ewangelii, gdzie jest napisane że nie będziemy się nawet spodziewać. Co jest w ludziach takiego że chcą ciągle słuchać o nadejściu końca. Ile było tych przepowiedni końca i która się spełniła?
Wiesz co ja myślę, że to jest nudne.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt gru 17, 2013 19:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja mysle, ze o tych "objawieniach" juz bylo i luk1407 powinien najpierw uzyc wyszukiwarki, zanim kolejna "sensacje" wklei.
|
Wt gru 17, 2013 19:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Papież Franciszek powiedział Maryja jest Matką i kocha nas wszystkich, nie jest jednak naczelnikiem poczty rozsyłającym codziennie wiadomości., zdecydowanie także i Bóg nie jest naczelnikiem poczty rozsyłającym codziennie "ostrzeżenia".
|
Wt gru 17, 2013 20:03 |
|
 |
11sprawiedliwy
|
Nie wierzę w te przepowiednie , po prostu trafili ze swoimi przepowiedniami i po iluś tam tysiącach lub setek latach wszystko może się przytrafić, spełnić. Ja bym się bardziej martwił rakietami wymierzonymi w Polskę.
|
Wt gru 17, 2013 20:21 |
|
 |
Andy72
|
Te "dwa słońca" to jedno jest odbiciem w obiektywie
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Wt gru 17, 2013 20:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt gru 17, 2013 21:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W sensie, że luk1407 to po prostu taki zawoalowany reklamiarz?
|
Wt gru 17, 2013 22:02 |
|
 |
beldex
|
"Wkrótce nowe, nieoczekiwane znaki, które przeczą całemu ludzkiemu rozumieniu nauki, będą przeze Mnie pokazane niedowierzającemu światu, jako początek objawienia się Mojej Interwencji. Żadne naukowe wyjaśnienie nie będzie miało sensu, gdy będą widoczne dwa słońca.(...)"
Nie wydaje Ci się LUK,że Jezus doskonale wiedział o programie np. HAARP który może byc zastosowany w dowolnym miejscu na ziemi tak, że mozemy zobaczyć nawet 3 słońca
High Frequency Active Auroral Research Program, HAARP (1993)zaprojektowany w celu zrozumienia, symulacji i kontroli procesów zachodzących w jonosferze i ich zmiana w celu poprawienia komunikacji i nadzoru systemów. System wykorzystuje częstotliwości 3.6 gigawata, generowanie fal o bardzo niskich częstotliwościach i wykorzystania ich do komunikacji, skupianie energii jonosfery w celu wywoływania w niej różnych procesów, przyspieszanie elektronów w podczerwieni i inne emisje optyczne wykorzystywane do kontroli własności fal.
Dlatego nie wierzę w żadne proroctwa nie mające 100% zaczepienia w Biblii, w żadne " nieozcekiwane znaki" bo przecież w bardzo wielu miejsca w Biblii i w NT i ST sa wyszzcegolnione znaki zapowiadające koniec tej epoki, ale i nawet te znaki mogą być falszywe ( szatan jest mistrzem zwodzenia) dlatego ani nauka ani systemy religijne nam nie pomogą, jesli nie bedziemy radykalnie zakotwiczeni duchowo w Jezusie, by sam Duch Boży nas ostrzegal, prowadził i ratował.
|
So gru 28, 2013 17:17 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Miał być znak w postaci komety na święto przesilenia zimowego, ale (bóg) Słońce zniszczył(o) kometę. To jednak jest znak! Sol Invictus!
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
N gru 29, 2013 1:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N gru 29, 2013 7:35 |
|
 |
Simba
|
podważyć orędzia jest najprościej a tylko i wyłącznie czas pokaże kto ma racje i wtedy pojawi się rumieniec na twarzy niedowiarków
|
N gru 29, 2013 20:29 |
|
 |
JedenPost
|
Albo i nie. Ot i proszę - wniosłem do tematu tyle samo co Ty.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N gru 29, 2013 20:58 |
|
|
|