|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
satanizm laveyański co o tym myslisz?
Autor |
Wiadomość |
schaman
|
 satanizm laveyański co o tym myslisz?
chodzi mi bardziej o ideologie niz wiare (niewierze w istnienie szatana). Co o tym myslisz nie interesuje mnie skutki uboczne (niewierze w opetania, itp.), chodzi mi glonie co myslisz o tej ideologii
|
Pt maja 18, 2012 5:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: satanizm laveyański co o tym myslisz?
nie znam dokładnie tej "ideologii", poza tym nie rozumiem jak dajesz rade oddzielić ja od wiary. jakby nie było wiary w szatana to by ta ideologia nie powstała.
|
Pt maja 18, 2012 5:10 |
|
 |
schaman
|
mkb napisał(a): nie znam dokładnie tej "ideologii", poza tym nie rozumiem jak dajesz rade oddzielić ja od wiary. jakby nie było wiary w szatana to by ta ideologia nie powstała. oni chyba niewierza w szatana ale praktykuja satanizm,czarne msze itp
|
Pt maja 18, 2012 5:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bezsens.
|
Pt maja 18, 2012 5:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?f=40&t=1922&p=45333&hilit=biblia+laveya#p45333 temat: Satanizm:) ( w wątku również mowa o satanizmie wg.Lavey'a )
|
Pt maja 18, 2012 5:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
..o jeju jakie długaśne. sorry, ale aż tak się szatanem nie interesuje, żeby to przeczytać.
|
Pt maja 18, 2012 5:42 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Wskazano wątek podejmujący zagadnienie, więc ten zamykam i zapraszam do lektury dotychczasowych wypowiedzi forumowiczów i tam ewentualnego dalszego dyskutowania.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Pt maja 18, 2012 6:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|