Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 13:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 Senyszyn Cejrowski Palikot Pospieszalski 
Autor Wiadomość

Post Senyszyn Cejrowski Palikot Pospieszalski
https://www.youtube.com/watch?v=_46FSwJ ... e=youtu.be

Czym chcą faszerować nasze dzieci ludzie zdegenerowani tak moralnie jak i uczuciowo.Włos się na głowie jeży unia i jej świństwa zaczyna wkraczać do naszych szkół ,do tych najbardziej niewinnych i nie rozwiniętych emocjonalnie umysłów ,zaczynają atakować nasze niewinne dzieci ,wymuszając na nich pogląd na człowieka tylko w sferze seksualnej ,niszcząc wszystko na czym opiera się prawdziwy związek ,a opiera się nie na pożądliwości tylko na miłości.diabeł tkwi w szczegółach ,to pasuje do unii europejskiej zrobili nam drogi niby dobrze ,a teraz diabelsko chcą naszych dzieci .Ja unii mówię stanowcze NIE i takim ludziom jak palikot czy ta zepsuta do szpiku kości senyszyn. Polska zaczyna się przez takich rządzących państwem jak "po" zamieniać się w bagno unii europejskiej ,ludzie walczmy o dobro naszych dzieci ,aby nie żyły w państwie bez kręgosłupa moralnego.

Pt sie 08, 2014 21:58

Post Re: Senyszyn Cejrowski Palikot Pospieszalski
Hmm, co wspólnego mają wszyscy wymienieni w tytule wątku? Atakują dzieci? Niewiele zrozumiałem z Twojego wpisu.

Pt sie 08, 2014 22:16

obejrzyj filmik który wstawiłem a się dowiesz ,kurcze niby takie wyskakane z ciebie jajeczko a zaznaczonego filmiku nie dostrzega .

Pt sie 08, 2014 22:23

Nie zauważyłem :( Zmęczony już jestem. Może jutro obejrzę.

Pt sie 08, 2014 22:27

Oglądałem już tą debatę. Zawsze dziwi mnie jakim autorytetem jest p. Senyszyn, bo nawet bez lewicowych poglądów, dziwi mnie jej prostactwo i głupie docinki. Z drugiej strony p. Cejrowskiego tak samo często popieram, jak i nie popieram i też dziwi mnie nieraz ten upór aby nie zrozumieć czegoś. Nie uważam aby ten typ radykalizmu był radykalizmem w pełni Chrystusowym.

Pt sie 08, 2014 22:37

to prawda panie WIST Cejrowski czasem przesadza w swym podejściu do sprawy ,jednakowoż to co mówi ,nieraz stawiając sprawę na ostrzu noża(jak w tym przypadku) pokazuje że ma rację ,jest radykalny w swych poglądach ale czasem tylko radykalne środki mogą pomóc.

Pt sie 08, 2014 23:00

Dlatego też jak napisałem, tyle samo się z nim zgadzam, co i nie zgadzam. Natomiast to że są dwa obozy, ci za i ci przeciw homoseksualizmowi jest faktem i nie da się do tego podejść w sposób - nie będę rozmawiał, bo ma być jak ja chcę. Z drugiej strony ja też w pewnym sensie uważam rozmowy za bezcelowe, bo jeśli na samym początku zajmuje się stanowisko że coś nienaturalnego jest ok, to potem będą tylko argumenty za tym i wszelkie dyskusje tego nie zmienią. Ja zastanowiłbym się czemu zaprasza się do studia własnie takich ludzi, o których wiadomo że będzie zadyma? Jakkolwiek lubiłem programy p. Pospieszalskiego, to bardziej cenie w tej dyskusji głos owej młodej pani i p. profesora, którzy są konkretni, a zarazem stonowani, w przeciwieństwie do głośnych i bojowych p. Senyszyn i p. Cejrowskiego.

Pt sie 08, 2014 23:33
Ta "młoda pani" to jest Joanna Najfeld z Frondy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Najfeld

Pt sie 08, 2014 23:52

Dzięki za uzupełnienie, natomiast nie było mi potrzebne wiedzieć kim jest ta pani, bo mówię o poglądach. Pani Senyszyn mogła by być ultra prawicowcem, ale z takim charakterem też bym jej nie trawił. Więc nie o gazetę, czy nawet poglądy chodzi, tylko o styl i kulturę. A tu jakby dwie strony barykady. Czy jest to realne? Czy tak w życiu jest że mamy albo beton na prawo, albo beton na lewo?

Pt sie 08, 2014 23:59
PanieMK, Unia to nie jest diabeł wcielony, Unia to także Marie LePen. Żyjesz pan mitami sowieckimi, że na zachód od Łaby to tylko wróg i nic poza tym.

Od razu mówię, że pięćdziesiąt minut wolę poświęcić na co innego. A co do niewinności małych dzieci... zapomniał wół? Jak to podsumował pewien Anon na 4chanie: do dwunastego roku życia byłem nieprawdopodnym pedofilem...

Pn sie 25, 2014 2:48
Szkoda że nie powiedział skąd się wzięła ta pedofilia młodzieńcza (nie wiem czy fachowo używa się tego określenia)...
A zazwyczaj bierze się z przedwczesnego rozbudzenia seksualnego, takiego jak gwałt czy szeroko pojęte molestowanie seksualne. :evil:
Nieco mniej mówi się o gwałtach młodzieńczych które zapewne autor wypowiedzi którą przytoczył ErgoProxy a przyczyny są takie jak w przypadku pedofilii młodzieńczej + namowy ze strony środowiska koleżeńskiego, rodziców, wychowawców w internatach itp. :(

Cz sie 28, 2014 15:14
I krucyfiksy, nie zpominajmy o krucyfiksach, na których wisi nagie męskie ciało, pobudzające niezdrowe, homoseksualne chucie i rozwijające w niewinnych dzieciach zboczenie sado-maso. Płaszcz, ty tak na serio?

Cz sie 28, 2014 21:49

Argumenty Senyszyn zasługiwały, żeby nazwać ją głupkiem. Aż trudno pomyśleć, że dzieci w przedszkolu uczą się takich rzeczy (mam nadzieję, że jeszcze nie u nas). Ja swoje dziecko trzymałbym z daleko od takiego miejsca. Indoktrynacja ideologiczna, to było właściwe słowo.

Pt sie 29, 2014 15:25
ErgoProxy a ty nie :?:

So sie 30, 2014 8:39
Częściowo. Zupenie poważnie zaś człowieka seksualnie pobudzić mogą nawet krzywizny owocu brzoskwini (Lew-Starowicz) i jest to normalne. Teraz zastanów się, co to znaczy, że dziecko jest pedofilem. No? To znaczy, że pociągają je rówieśnicy, ludzie na podobnym poziomie rozwoju. Widzisz w tym jakiś coś zdrożnego? Bo ja nie. Owszem, nasza cywilizacja dostała świra na punkcie consent age i bywa, że skazuje nieletnich za "obustronną pedofilię". Kolejny przykład na to, że z Ameryki nie można łykać wszystkiego jak głodny pelikan.

Krótko i węzłowato zatem: masz, płaszcz, problem z ludzką seksualnością? To go pielęgnuj w samotności lub w gronie Tobie podobnych. A od naszych dzieci wara...

So sie 30, 2014 16:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona