Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 15:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Bioenergoterapia 
Autor Wiadomość

Post Re: Bioenergoterapia
tehoodor napisał(a):
Osiem lat temu spędzałem z rodziną urlop na Orkadach. W trakcie wypakowywania bagażów z samochodu skręciłem nogę w kolanie. Bolało, ale jednak nastepnego dnia dalo sie jednak kuśtykać więc co dzień odwlekałem wizytę u lekarza, licząc trochę, że dotrzymam do powrotu do domu.
Odwiedzaliśmy, kamienne kręgi, miejsca pochówku i inne obiekty, które według historyków miały mistyczne znaczenie dla ludzi z okresu neolitu, a także Piktow, zamieszkujących tamte tereny.
Z każdym odwiedzanym obiektem ból kolana ustępował, aż wreszcie po odwiedzinach kolejnego starożytnego grobowca kolano po prostu przestało boleć.
No więc teraz dochodzimy to spodziewanego pytania, czy na skręcone kolana można polecić, jako sprawdzoną metodę wizytę na Orkadach? Koniecznie przy założeniu, że miejsca w których ja byłem,l trzeba by odwiedzic wtakiej samej kolejności .

Koniecznie w takiej samej kolejności. Polscy ortopedzi będą wdzięczni, bo ubędzie im sporo pacjentów, szczególnie po weekendach. Tak więc pędźmy z chorymi kolanami na Orkady. :mrgreen: :mrgreen:

N cze 23, 2024 20:40

Post Re: Bioenergoterapia
tehoodor napisał(a):
No więc teraz dochodzimy to spodziewanego pytania, czy na skręcone kolana można polecić, jako sprawdzoną metodę wizytę na Orkadach? Koniecznie przy założeniu, że miejsca w których ja byłem,l trzeba by odwiedzic wtakiej samej kolejności .

Mógł też zadziałać jakiś czynnik przy okazji powyższego, którego nie wziąłeś pod uwagę z powodu ewentualnego ograniczenia umysłowego.
Jak powszechnie wiadomo: ruch jest w stanie zastąpić prawie każdy lek, ale wszystkie leki razem wzięte nie zastąpią ruchu.
Na stany zapalne stawów często pomaga fizjoterapia, czyli właściwy ruch tego stawu.

N cze 23, 2024 21:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4