|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
labcio
|
 telegonia
Witam czy ktos orientuje sie co mówi kościł na temat telegonii? co sami uwazacie? pozdrawiam
So lip 13, 2013 9:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: telegonia
Nie wiem, czy Kościół coś na ten temat mówił, raczej wątpię. Może prawosławni by coś na ten temat wiedzieli;) http://english.pravda.ru/health/27-06-2 ... elegony-0/Jest jeden fragment apokryfu, Ewangelii Filipa, na który pewnie fani tej hipotezy chętnie by się powołali. "Urodzeni przez kobietę są podobni do tego, kogo ona kochała. Jeśli to jej mąż, będą oni podobni do męża. Jeśli to kochanek, to są podobne do niego. W niejednym wypadku, jeśli łączy się ona z mężem z konieczności, lecz sercem jest z kochankiem, z którym ona też się łączy, dzieci jej okazują się podobne do kochanka."Edit: Niektóre wnioski wysnuwane przez entuzjastów telegonii są dość..odważne;)
Nadieżda Siemionowa napisał(a): Globalny upadek narodu wywołał w USA popyt na dziewice. To naturalna reakcja obronna społeczeństwa na degenerację, kiedy oczywistą normą jest fakt, że dziewczyny, które hulały przed zamążpójściem, rodzą zboczeńców, narkomanów, inwalidów i chorych psychicznie. Dzisiaj w Stanach Zjednoczonych, według danych bardzo znanego na świecie doktora Kinsi, 37 milionów ludzi wymaga pomocy psychiatry.
|
So lip 13, 2013 12:29 |
|
 |
labcio
|
 Re: telegonia
Szczerze mowiac niedawo sie zetknąłem z tym terminem i nie mialem o tym pojecia. Po prostu ciekawy jestem czy to jest potwierdzone naukowo , bo jesli faktycznie zaobserwowano to na zwierzetach to też bedzie dotyczyło to ludzi czy to tylko takie czary mary, energie i tym podobne.
So lip 13, 2013 17:55 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|