Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Hahahaha zadnymi lenie. Łatwiej jest zyc bez Boga nie ccecie zadnych wymagan ale siedziec przed kompem i naginac w jakies durne gierki i na dodatek piszecie ze jestescie ateistami jesli juz nieswiadomymi masonami lub szatanistami ktorzy walczą otwarcie z Bogiem.Ateista jest co do tego neutralny.
|
N maja 24, 2009 14:19 |
|
|
|
 |
Witold
|
kuba93 napisał(a): Hahahaha zadnymi lenie. Łatwiej jest zyc bez Boga nie ccecie zadnych wymagan ale siedziec przed kompem i naginac w jakies durne gierki i na dodatek piszecie ze jestescie ateistami jesli juz nieswiadomymi masonami lub szatanistami ktorzy walczą otwarcie z Bogiem.Ateista jest co do tego neutralny.
Idź ochłonąć.
|
N maja 24, 2009 14:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Ty Witoldzie tez walczysz z Bogiem??
|
N maja 24, 2009 14:27 |
|
|
|
 |
Witold
|
kuba93 napisał(a): A Ty Witoldzie tez walczysz z Bogiem??
Jasne, codziennie razem z Belzebubem gram w debla w ping-ponga przeciwko Bogu Ojcu z Jezusem, a jak myślałeś?
Tak samo walczę z Zeusem, z Allahem, z Thorem, z Potworem Spaghetti, z krasnoludkami, z wróżkami, z elfami, ze Świętym Mikołajem, z Niewidzialnym Różowym Jednorożcem, z Transcendentalnym Świstakiem z Kosmosu, z Fruwającą Komunistyczną Dynią Śpiewającą w Suahili, normalnie jestem prawdziwym postrachem tych i wszystkich innych nieistniejących bytów. Strzeżcie się, nieistniejące byty, Witold nadchodzi!
Możesz mi powiedzieć jak mogę walczyć z czymś co moim zdaniem nie istnieje? Czy ty walczysz z Potworem Spaghetti?
|
N maja 24, 2009 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Potwro spagheti Dawkins typowe
|
N maja 24, 2009 14:38 |
|
|
|
 |
Witold
|
kuba93 napisał(a): Potwro spagheti Dawkins typowe
Co ma do tego Dawkins?
|
N maja 24, 2009 14:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
dawkins brak racji jest taki ze mowi :Jakbys sie urodzil w islamie to bys wierzyl w Allacha a jak sie urodziles w katolicyzmie to wierzysz w Boga ale preblem jest takio ze jak ci sie nie podoba to mozna wystapic z religii
|
N maja 24, 2009 14:40 |
|
 |
Witold
|
kuba93 napisał(a): dawkins brak racji jest taki ze mowi :Jakbys sie urodzil w islamie to bys wierzyl w Allacha a jak sie urodziles w katolicyzmie to wierzysz w Boga ale preblem jest takio ze jak ci sie nie podoba to mozna wystapic z religii
Co ty piłeś? Coraz bardziej bełkoczesz...
BTW w krajach islamskich za "wystąpienie z religii" na ogół kończy się na stryczku. W najlepszym wypadku, w gorszym - na placyku, wśród ludzi z kupą kamieni.
|
N maja 24, 2009 14:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale nigdy w życiu nie wytłumaczysz cudów KKK jak cud W Lanciano,cuda O.Pio bio nawet naukowcy tego nie potrafią wytłumaczyc i nie dadza rady tak samo jak objawienie w fatimie twierdzice ze 70000 ludzi doznalo masowego omamu hahaha to jest niewytlumaczalna Boska ingerencja abyscie wreszcie uweirzyli macie naukowe dodowy i tweirdzenia tysiecy osob zaslepiency [/u]
|
N maja 24, 2009 14:50 |
|
 |
Witold
|
kuba93 napisał(a): Ale nigdy w życiu nie wytłumaczysz cudów KKK jak cud W Lanciano,cuda O.Pio bio nawet naukowcy tego nie potrafią wytłumaczyc i nie dadza rady tak samo jak objawienie w fatimie twierdzice ze 70000 ludzi doznalo masowego omamu hahaha to jest niewytlumaczalna Boska ingerencja abyscie wreszcie uweirzyli macie naukowe dodowy i tweirdzenia tysiecy osob zaslepiency [/u]
Oj wyjaśnię ci to, wyjaśnię. Za każdym razem kiedy słyszę o Ojciu Pio, Fatimie i innych takich, zawsze są to tylko i wyłącznie TE SAME puste hasła. Rzekomych naukowców którzy to potwierdzili - nie ma, żadnej dokumentacji tego - nie ma, jest tylko kupa pustych haseł nie potwierdzonych niczym. Dowodów niestety żadnych NIE MA.
Poza tym inne religie również mają swoje cuda...
czemu w nie nie wierzysz?
|
N maja 24, 2009 15:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podziwiam cieprliwość  .
|
N maja 24, 2009 15:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie mylisz sie są dowody : http://www.voxdomini.com.pl/vox_art/lanciano.html Są ludzie ktorzy to potwierdzają a w innych religiac hte wszystkie cuda są sfalsyfikowane osoby przekupione i są swiadectwa nt ten temat ze chodzi tylko o kase http://www.padrepio.catholicwebservices.com/POLSKA/Miracles_Polska.htm[/u]
|
N maja 24, 2009 15:07 |
|
 |
Epikuros
|
Ten z Lanciano już co do rzekomej wagi został obalony 
_________________ MÓJ BLOG
|
N maja 24, 2009 15:09 |
|
 |
Epikuros
|
Jakość kilku pierwszych cudów opisanych przez Pio pozwala mi mniemać, że ja doświadczyłem tysięcy "lepszych"
_________________ MÓJ BLOG
|
N maja 24, 2009 15:11 |
|
 |
Witold
|
Proszę zatem o dowody na nieprawdziwość cudu mleka ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Cud_mleka) oraz cudów Sathya Sai Baby.
|
N maja 24, 2009 15:12 |
|
|
|