Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
Autor |
Wiadomość |
SweetChild
|
 Re: Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
rycerzmarii napisał(a): Dzieki Bogu, homo-wstret to normalnosc w Polsce. Jezeli dwoch pederastow zaczo by sie macac przed jakas szkola zawodowa , to by zostali obrzygani i ukamieniowani. Tak, trzymac Polacy Przestań dorabiać Polakom gębę, internacjonalisto. maly_kwiatek napisał(a): Chciałbym zwrócić uwagę, że media (chyba na ogół niemieckie) kreują zachowania lesbijskie puszczając w nocy bez przeszkód reklamy sexu lesbijskiego. Charakterystyczne jest, ze reklam miłości męskiej homoseksualnej w dostępnych publicznie mediach nigdzie nie zauważyłem. Ta ciekawostka z czegoś wynika. Myślę, że z tego samego, co zdecydowana przewaga reklam usług seksualnych kierowanych do mężczyzn.
|
Pt paź 01, 2010 15:07 |
|
|
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Alez ja jestem dumny z Polakow. Odwazni ludzie. Nie dali sie oglupic lobby lewako-pederastycznemu. Tak wam dopomoz Bog
|
Pt paź 01, 2010 15:12 |
|
 |
Snufkin
zbanowany na stałe
|
czy jakiś mod może usunąć tego trolla z forum? Już mnie męczy czytanie jego durnowatości
|
Pt paź 01, 2010 15:13 |
|
|
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Wyobrazcei sobie straszny swiat pederastyczny, gdzie dzieci nie maja matki o ojca. Koszmar.
|
Pt paź 01, 2010 15:17 |
|
 |
zagubiona_21
|
Ten temat to jakaś marna prowokacja, nawet na kafeterii są lepsze.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pt paź 01, 2010 15:20 |
|
|
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Parady pederastow to marna prowokacja.
|
Pt paź 01, 2010 15:30 |
|
 |
zagubiona_21
|
Nie rozumiem co oni Ci szkodzą, może Ci przyszło do głowy, że nie masz prawa mówić innym jak mają żyć. Mam wrażenie, że niektórzy tęsknią za Inkwizycją i wyprawami krzyżowymi.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pt paź 01, 2010 15:36 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Katolik ma prawo nazywac czarne -czarnym , a biale-bialym. Nasze ciala maja instynkty i odruchy obronne uksztaltowane przez ewolucje. To madrosci ewolucyjnej zawdzieczmy pozyteczny instynkt homowstretu. Instynkt homowstretu stoi na strazy przetrwania gatunku
|
Pt paź 01, 2010 15:44 |
|
 |
zagubiona_21
|
Ja nie mam tego instynktu. Chyba jestem społecznie wybrakowana.
|
Pt paź 01, 2010 15:56 |
|
 |
SweetChild
|
rycerzmarii napisał(a): Nasze ciala maja instynkty i odruchy obronne uksztaltowane przez ewolucje. To madrosci ewolucyjnej zawdzieczmy pozyteczny instynkt homowstretu. Instynkt homowstretu stoi na strazy przetrwania gatunku Jeśli tak, to ewolucja przyzna Ci rację. Ale Twoja nerwowość wskazuje, że sam nie wierzysz w to co piszesz.
|
Pt paź 01, 2010 15:57 |
|
 |
Snufkin
zbanowany na stałe
|
rycerzmarii napisał(a): Katolik ma prawo nazywac czarne -czarnym , a biale-bialym. Ma prawo tak jak każdy człowiek co wcale nie oznacza, że katolik od czasu do czasu nie nazywa czarnego białym i odwrotnie. Cytuj: Nasze ciala maja instynkty i odruchy obronne uksztaltowane przez ewolucje. To madrosci ewolucyjnej zawdzieczmy pozyteczny instynkt homowstretu. Jaki k***wa instynkt homowstrętu? Co żeś sobie durniu wymyślił? Następny będzie instynkt "negrowstrętu", "żydowstrętu". Proszę sobie darować te ideologiczne antagonizmy. Cytuj: Instynkt homowstretu stoi na strazy przetrwania gatunku Patrz a w świecie zwierząt takiego czegoś jak homofobia nie obserwujemy za to zachowania homoseksualne jak najbardziej. Czy psom grozi wymarcie? Pingwinom? Świniom? Trochę powagi. Znam mnóstwo ludzi, którzy choć homofobami nie są się skutecznie rozmnażają.
|
Pt paź 01, 2010 15:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście że zdrowy mężczyzna odczuwa wstręt na samą myśl o stosunku homoseksualnym. Nie należy oczywiście tego przenosić na inne sfery aktywności człowieka (np. nie interesuje mnie czy kolega z pracy jest pederastą), jednak ten wstręt jest zdrowy i na miejscu.
|
Pt paź 01, 2010 16:47 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
O prosze, nastepny przyklad dobrego wychowania. Mnie nie interesuje twoja osoba, ale... ale jestes wstretny! "Nie interesuje", to nie interesuje - myslalem ja. No ale ja jestem niedouczony, podobno. 
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Pt paź 01, 2010 17:04 |
|
 |
Acro
|
rycerzmarii napisał(a): Podniecenie mezczyzny do kobiecych biustow i kobiecych genitaliow to prawidlowo uksztaltowany poped plciowy. I nie wazne jest co kobiety robia , czy zbieraja nago owoce czy sa we trzy w lozku. Zboczeniem natomiast jest podniecenie mezczyzny wobec meskiej nagosci. Dlatego odruch wymiotny na widok homoseksualistow to pozyteczny i naturalny odruch fizjologiczny zdrowego mezczyzny Poznaję ten bełkot! Kolega spamuje na innych forach jako Andrzej (i nieudolnie poszywa się pod utytułowanego lekarza - naukowca, a nie odróżnia aminokwasów ad peptydów), albo Shoama (czy jakoś tak). I tak, jak widzę, złagodniał. Poprzednio twierdził, że już sam fakt istnienia gejów napawa go wstrętem i nieudolnie i błednie podpierał się ewolucjonizmem. Jakby ktoś miał ochotę: http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopi ... start=2400
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Pt paź 01, 2010 17:42 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Przyjaciele. Wstret do grzechu nie implikuje wstretu do czlowieka grzesznika. Na tym koncze moj udzial w dyskusji na ten temat. Pozdrawiam Andrew Leonard Przedworski MD PhD
|
Pt paź 01, 2010 17:46 |
|
|
|