Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 7:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona
 Wezwanie do przebudzenia 
Autor Wiadomość

Post Re: Wezwanie do przebudzenia
przeczytałem artykuł o mózgu - poprawiam - badania nad zupgradeowaniem mózgu -nie wykożystaniem reszty.

Wt wrz 27, 2011 21:13

Określenie "komuch" bardziej pasuje do ciebie, z tym węszeniem spisku dookoła i oskarżeniami innych, a w szczególności tych [b]parszywych kapitalistów.[/b]

no faktycznie nie jesteś komunistą

Wt wrz 27, 2011 21:21

Ortografia to na pewno też spisek globalistów... :D

Wt wrz 27, 2011 21:23

gołąb napisał(a):
przeczytałem artykuł o mózgu - poprawiam - badania nad zupgradeowaniem mózgu -nie wykożystaniem reszty.

Człowieku! (jeśli wolno mi się tak zwrócić do gołębia)!

Idź upgrade'uj! Nie żałuj kasy, niczego się nie bój, ty akurat niczym nie ryzykujesz...

Wt wrz 27, 2011 21:25

macie chyba niski pozom samooceny - z tym dop...niem o ortografii

Wt wrz 27, 2011 21:27
Moderator

A ja mam wrażenie, jakby gołąb wykorzystywał co najmniej 230% :)

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt wrz 27, 2011 21:28

gołąb napisał(a):

No co ty, ja się oceniam wysoko. Nisko oceniam ciebie ;-) Tak jak pisałem - jeżeli korzystasz z narzędzia, a język i pismo nim są, to naucz się to robić dobrze. Bo jeżeli prostych umysłowych rzeczy nie ogarniasz, to tych bardziej skomplikowanych tym bardziej. Pozdrawiam i kończę udzielać się w tym temacie. Liczę na jakąś zgryźliwość z twojej strony na pożegnanie :-) Wykaż się kreatywnością, nie powtarzając inwektyw usłyszanych na youtubie :-D

Wt wrz 27, 2011 21:32

Acro napisał(a):
gołąb napisał(a):

Człowieku! (jeśli wolno mi się tak zwrócić do gołębia)!

Idź upgrade'uj! Nie żałuj kasy, niczego się nie bój, ty akurat niczym nie ryzykujesz...

nie żałuję kasy na to ale ty chyba tak

Wt wrz 27, 2011 21:32

Ok, gołąb, jeszcze tak na koniec - przepraszam Cię za te moje uszczypliwości i, co tu dużo pisać, czasem chamskie zdania w Twoim kierunku. Oczywiście każdy ma prawo wierzyć w co mu się podoba i nic mi do tego.
Moje wierzenia są dla większości tysiąckrotnie bardziej nieprawdopodobne niż światowe spiski.

Wt wrz 27, 2011 21:39

Pjotrek napisał(a):
gołąb napisał(a):

No co ty, ja się oceniam wysoko. Nisko oceniam ciebie ;-) Tak jak pisałem - jeżeli korzystasz z narzędzia, a język i pismo nim są, to naucz się to robić dobrze. Bo jeżeli prostych umysłowych rzeczy nie ogarniasz, to tych bardziej skomplikowanych tym bardziej. Pozdrawiam i kończę udzielać się w tym temacie. Liczę na jakąś zgryźliwość z twojej strony na pożegnanie :-) Wykaż się kreatywnością, nie powtarzając inwektyw usłyszanych na youtubie :-D

już napisałem , że na Youtube oglądam tylko nowości z gier komp.

wszystkie zgryźliwości są mojego autorstwa

nie bede dopi...lał - każdy ma prawo mysleć o tym filmie co chce - taka była idea tego filmu - ja tylko uważam , że każdy powinien to zobaczyć ( tzw. przezorny zawsze ubezpieczony ) - oczywiście , film może byc fikcją tak jak i te posty ale nie musi ( oczywiście lepiej dla wszystkich żeby był )

Wt wrz 27, 2011 21:43
zbanowany na stałe

gołąb napisał(a):
POSŁUCHAJCIE !!! Co byście zrobili gdybyście posiadali tyle kasy?? Pjotrek , Gargamel , Atheist i Inni??

mianowicie:

prostak chciałby - super samochód ( 10 samochodów ) , samolot , wille i wyspe , 1000 supermodelek , i do końca życia niemusiałby pracować

I jeżeli byłby szczęśliwy to o co cho?

Cytuj:
ktoś inteligetny - niesmiertelność ( badania nad nieśmiertelnością ) , wszechświadomość ( badania nad wykożystaniem 100% mózgu a nie 24 % ?? - nie wiem dokładnie ile w tej chwili wykożystujemy - , exploracja kosmosu i badania nad śmiercią - tzw. drugą stroną) , władza absolutna ( kontrola nad rzeczywistością ponad kosmiczną i wymiarową )

Jak prostak znudziłby się samochodami, willami i modelkami to pewnie zacząłby eksplorować kosmos, pracować nad eliksirem młodości czy podróżami w czasie.

Wt wrz 27, 2011 21:59

violamiko38 napisał(a):
Witam!

Chciałabym żeby każdy na tym forum obejrzał ten film. Każdy kto chce wiedzieć co teraz dzieje się na świecie POWINIEN obejrzeć ten film. Chcę żebyście poznali prawdę o tym jak media was okłamują, że wszystko wkoło to jedno wielkie kłamstwo za którym stoi szatan. Prawdą na tym świecie jest TYLKO Jezus i tylko Jego się trzymajmy. oto link do filmu:

http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0

(to jest link do części 1 z 16, dalsze części są po prawej stronie;) film trwa około 3 godziny

naprawde warto to zobaczyć, miłego oglądania,

pozdrawiam

Zaprawdę powiadam wam internet i youtube nie jest jedynym źrodłem prawdy. Więcej powiem- nie jest w ogóle źródłem prawdy. Uważam,że szkoda czasu. Wolę poczytać Pismo św, prasę literaturę religijjną czy należeć np grupy formacyjnej i tam się rozwijać. Pozdrawiam

Śr wrz 28, 2011 18:00

Jak nie jest? Ostatnio wikipedia bardzo mi pomogła z herbatą. Sama prawda tam była na temat herbaty.

To jest prawo,
odwieczne i nie do przełamania.

Dhammapada

Cz wrz 29, 2011 2:22

Ogladalam ten film jakos w zeszlym roku i wiem, ze warto go zobaczyc.
Mysle, ze warto wiedziec co sie dzieje za kulisami, ale tez trzeba uwazac, zeby sie nie dac przestraszyc tym wszystkim. Bo ja potem ogladalam inny filmik a potem inny i jeszcze kolejny i potem czlowiek sie martwi i przejmuje co sie dzieje na swiecie.
A przeciez powinnismy ufac, wierzyc, ze Bog jest po naszej stronie i nas poprowadzi.
Okazuje sie, ze to co moze stanowic zagrozenie na calym swiecie, ktorego jeszcze teraz u nas w Polsce nie widac to rosnaca islamizacja. Kto by pomyslal, ze w 21 wieku w USA i Wlk. Brytani muzulmanie beda sie starali wprowadzic prawo szariatu..
Wiecie, ze 666 oznacza 'w imieniu allaha', a polksiezyc, ktory jest symbolem islamu to oznaczenie lucyfera?
Kilka lat temu nauczano, ze antychryst przyjdzie z jakiegos kraju europejskiego, a okazuje sie, ze z muzulmanskiego..
W ciekawych czasach zyjemy..

Cz wrz 29, 2011 17:24
majanovak napisał(a):
(...) polksiezyc, ktory jest symbolem islamu to oznaczenie lucyfera?
Kilka lat temu nauczano, ze antychryst przyjdzie z jakiegos kraju europejskiego, a okazuje sie, ze z muzulmanskiego..
W ciekawych czasach zyjemy..

majanovak, czy nie wysnuwasz zbyt daleko idących wniosków?;)

I którego lucyfera masz na myśli? Tego, którego tłumacz Biblii na łacinę po raz pierwszy tak nazwał? (Iz 14,12). No i chyba wiesz, że to określenie bywało również używane w odniesieniu do Chrystusa?:)
Pozdro.

Pt wrz 30, 2011 7:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona