Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 15:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 czy to dla mnie takie życie?? 
Autor Wiadomość

Post czy to dla mnie takie życie??
Od jakiegoś czasu zastanawiam się co będę robić w życiu. Kocham Boga, ale nie wiem co jest mi przeznaczone.. Zawsze kiedy robie coś co mogłoby spowodować że w przyszłości założyłabym rodzinę, coś mnie od tego odciąga i kiedy oddaje się modlitwie ona przyciąga mnie do siebie tak, że czuje się wspaniale i nie wiem czy dzieje się tak, abym sobie coś uświadomiła... Nie mam pojęcia czy jest to jakiś znak, czy po prostu zwykłe odczucia.

So sty 12, 2008 13:34

Nie przejmuj się tak przyszłością, nawet jeszcze nie jesteś na studiach. Twoje spojrzenie na życie i cele jeszcze się mocno pozmieniają, także na razie nie martw się tym, że przyszłość jest nieokreślona. :-)

So sty 12, 2008 13:47

Myślę, że taki stan w czasie modlitwy to tylko odczucia, to jeszcze o niczym nie świadczy że jest jakimś znakiem.
Masz jeszcze wiele czasu by wybrać swoją drogę życia, tak to jest w okresie młodości, że może wiele rzeczy pociągać, można czegoś pragnąć, a potem to się wszystko pozmienia.
Warto pojechać na rekolekcje do sióstr i zadawać pytanie o swe powołanie, pytać Boga jaką drogą życia chce prowadzić.

So sty 12, 2008 15:36
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]