Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
equuleuss napisał(a): Zostałem poproszony o modlitwę w intencji Marii-Magdaleny która jest tutaj pod tym nickiem na Forum. Czeka ją operacja na skutek doznanego złamania kości, i prosi o modlitwę aby ten zabieg został przeprowadzony z pozytywnym skutkiem. Podejmuję modlitwę. Pozdrów ją i przekaż życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.
|
N sty 11, 2015 8:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Będę się zanią modlił
|
N sty 11, 2015 10:18 |
|
 |
elka
|
sonniger napisał(a): Jeżeli cokolwiek ma się zmienić to niechże wreszcie ta grupa stanie się bardziej widoczna na forum i zamiast jednym z wielu postów w Dziale "Maryja i święci" stanie się osobnym Działem z dwoma i tylko dwoma postami (i tu moje propozycje): 1 - Przydział tajemnic, intencje - gdzie nie ma żadnych zbędnych rozmówek i jest porządek. 2 - Różane pogaduszki - Zastrzeżone dla członków grupy. Gdzie można sobie w miarę dowolnie pogadać....a chociażby o przepisach na dobre ciasto czy sposobach na katar  Taka zmiana miałaby sens i wprowadziła trochę porządku i przejrzystości. Tak by ludzie z Grupy rzadko tu zaglądający nie musieli się przedzierać przez kilka stron by poznać swój przydział, a i Arek nie musiałby po kilkakroć wklejać miesięcznych przydziałów z intencjami. co do tego "zastrzeżenia dla członków grupy" to mam wątpliwości - forum otwarte jest dla wszystkich i wszyscy mogą zabierać głos w temacie, który ich zainteresuje  poza tym takie "zamykanie" się na innych z reguły źle wpływa na jakość grupy woda w stawie też stanie się zatęchła, jeśli nie będzie dopływu świeżej 
przemyślcie to, a ja wieczorem wydzielę osobny wątek dla Waszych pogaduszek  pozdrawiam serdecznie
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Pn sty 12, 2015 9:59 |
|
|
|
 |
magda68
|
Cytuj: co do tego "zastrzeżenia dla członków grupy" to mam wątpliwości - forum otwarte jest dla wszystkich i wszyscy mogą zabierać głos w temacie, który ich zainteresuje  poza tym takie "zamykanie" się na innych z reguły źle wpływa na jakość grupy  woda w stawie też stanie się zatęchła, jeśli nie będzie dopływu świeżej Fakt, "różane pogaduszki" mają pachnieć różami  , a nie "zalatywać" stęchlizną. Może tu dobrym pomysłem jest ustalenie zasad dla tego konkretnego tematu "różane pogaduszki", które obowiązywałyby piszących spoza grupy, aby tym samym zastopować wszelkich "nawracaczy", którzy już wcześniej się tu podłączali. Chyba że inni uważają inaczej.
|
Pn sty 12, 2015 10:23 |
|
 |
Dariusz-555
|
http://de.swoopshare.com/file/435913c43 ... 4.jpg.htmloto oborski Różaniec ( ułożony z kamieni ) widziany z satelity . dla niewtajemniczonych - Sanktuarium Matki Bożej Bolesnej w Oborach - 55 km na wschód od Torunia .
|
Pn sty 12, 2015 22:26 |
|
|
|
 |
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Mario-Magdaleno będę o Tobie pamiętała w tym miesiącu w modlitwie szczególnie! Trzymaj się dzielnie, pamiętaj nie jesteś sama i wracaj do zdrowia!
|
Wt sty 13, 2015 11:51 |
|
 |
Maurizio
|
ciao,un saluto a tutto il gruppo,il pomeriggio del 14 ci incontreremo cn una persona x un 'assistenza privata....pregate per me.... salutandovi,con Dio
|
Śr sty 14, 2015 2:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pamiętam w modlitwie 
|
Śr sty 14, 2015 17:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę was o modlitwę za zdrowie mojej córeczki.
|
So sty 17, 2015 15:56 |
|
 |
magda68
|
Pomodliłam się Arku za Twoją Córeczkę, i nadal będę pamiętać o niej w modlitwach. Z Bogiem.
|
So sty 17, 2015 19:47 |
|
 |
magda68
|
Maurizio znalazł pracę. Prosił o modlitwę w dniu, kiedy miał spotkanie ws pracy. Z tego co wiem, poszło dobrze  . Chwała Ci Panie Jezu i Matko Najświętsza. Dziękujemy Ci Maryjo za Twą opiekę.
|
So sty 17, 2015 19:59 |
|
 |
Łezka_32
Dołączył(a): Śr gru 10, 2014 3:44 Posty: 32 Lokalizacja: Zakroczym, Mazowieckie
|
Arku zapewniam o modlitwie.
_________________ Jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam??
|
So sty 17, 2015 20:49 |
|
 |
beti2503
|
również otaczam Was wszystkich modlitwą +++ miłego wieczoru Kochani 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
So sty 17, 2015 22:14 |
|
 |
patryk84
|
Ja też proszę Was o modlitwę. Jutro w nocy trasa 1000 km, w niedziele powrót.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
N sty 18, 2015 15:32 |
|
 |
sonniger
|
+ + +
|
N sty 18, 2015 20:31 |
|