Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 19:50

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Dla mnie spoko. Sam w tym tygodniu siedziałem na zwolnieniu, jutro już do roboty, ech...
A co do zdrowia słyszeliście kiedyś o Gidlach i cudownym winie? Polecam :)

N paź 21, 2012 12:04

a słyszałeś o likierze świętej Rity ? od kilku miesięcy mieszkam ( w Republice Federalnej ) niedaleko wioski Bronnbach , gdzie polscy zakonnicy oprócz spotkań modlitewnych współorganizują koncerty muzyki klasycznej , oraz wieczory , podczas których uroczyście próbuje się wina własnej produkcji . w skromnych ilościach oczywiście . zdrowie wszystkich . . .

N paź 21, 2012 12:37

Mam na imie Andrzej.A przezwisko sie wzieło z tąd,jak byłem jeszcze wojsku.I tak juz zostało..Tak ostatnio dowiedziałem sie od lekarza,ze mam bardzo chory kregosup.Mimo jeszcze młodego wieku.Tak przynajmniej nie powinno jeszcze byc.Czeka mnie długie leczenie i rehabilitacja.Nie przestrzeganie zalecen lekarskich moze sie kiedys skonczyc paraliżem konczyn dolnych.Dziekuje za wasze wsparcie i modlitwe,no i ze JESTESCIE...Mysle ze teraz mi tego potrzeba!!!waszego wsparcia. Ale nie chce sie skupiac tylko na sobie.Wiem ze jest wiele innych osob chorych ktorzy tez rowniez potrzebują naszej modlitwy.Sam pracuje z ludzmi chorymi i wiem jak to jest....Ale jestem radosny... :-D..Dziekuje... ;)

N paź 21, 2012 13:13
@puszeczka, widzisz że w grupie (nawet takiej wirtualnej) zawsze jakoś raźniej :)
No i dzięki za zmianę tematu, bo przecież Darek z patrykiem zrobili nam niechcący wątek trunkowy ;)

N paź 21, 2012 13:16

Powiem więcej!!!!nie miałem nigdy dobrego zdrowia.Czesto bywałem w szpitalu.Bog w jakis sposob mnie zawsze daswiadczał.Ale dzieki temu mogłem poznac ludzkie cierpienie.Tak w pełni.!!!mimo tego spotykałem w szpitalu wielu ludzi radosnych,i spokojnych.Duzo mogłem sie od nich nauczyc. Wiem ze znoszenie własnego cierpienia,w pokorze i spokoju ma sens.A najwarzniejsze ze z JEZUSEM...Chwała Panu.''ALLELUJA''

N paź 21, 2012 13:25

ok.Wszystko rozumie.Ten wątek trunkowy to jeszcze nic takiego złego,Oby nie za duzo tylko.Pozdrawiam ;)

N paź 21, 2012 13:28

a moze teraz cos na wesoło.Bo przez te moje pisanie mam wrazenie ze jakos tak sie smutno zrobiło :-( ...Co wy na to?????

N paź 21, 2012 13:31

Widzę, że wątek stał się bardzo pojemny i zamienia się w miejsce towarzyskich spotkań i rozmów o problemach życiowych.
Więc, żeby wrócić nieco do tematu mam pytanko: kto i kiedy wymyślił "Tajemnice światła"?
Za moich czasów takich tajemnic nie było....

N paź 21, 2012 14:04

puszeczka, w prawym górnym rogu swojego posta masz przycisk Edytuj. Tam klikasz i poprawiasz błędy :)

N paź 21, 2012 15:20

puszeczka napisał(a):
Odpowiadam na pytanie.Nasz ukochany bł sw ojciec Jan Paweł 2 . 16 pazdziernika 2002 roku opublikował list i wezwał koscioł do rozwazania nowej czesci tajemnicy rozanca swietego.Odmawiamy ją zawsze w czwartki... Jutro tez jego wspomnienie...Prosmy w naszych osobistych modlitwach o rychłą jego Kanonizacje....pozdrawiam ;)

N paź 21, 2012 16:00

Dzieki..Ok..Ucze sie pisac na komputerze dopiero,ale spokojnie moze niebawem wszystko opanuje.Pozdrawiam

N paź 21, 2012 16:02

hmmm chyba zamiast Edytuj klikłeś Cytuj :)

N paź 21, 2012 16:14

Dziś w rozpoczynającym się tygodniu misyjnym pamiętajmy może w naszej modlitwie o misjonarzach i misjonarkach rozsianych po całym świecie.

Mariel mi też trafiła sie tajemnica bardzo mi bliska i cieszę sie ze właśnie od niej mogłem rozpocząć.Pozdrawiam i miłego wieczoru wszystkim życzę.

N paź 21, 2012 16:30

bardzo ożywiło się forum różańcowe . Pani Fatimska się cieszy . w następny weekend zapodam medjugorski hit " Ty jesteś Bogiem " . nie dość że chwalące Ojca Niebieskiego , to jeszcze przebojowe . i medjugorskie .
nowym forumowiczom polecam słuchanie ( np przez internet ) medjugorskiego radia MIR , lub chorwackiej rozgłośni " katolicki hrvatzki radio " . a sprowadzenie do Polski wizjonerki Mirjany na spotkanie z Gospą utknęło . ciężko mi sterować tą akcją z odległości 1000 km .
Mirjana już dostała pewną wiedze od Matki Pokoju ( 02.09.12 ) , o której jeszcze oficjalnie nie może mówić . jest o tym na medjugorskiej stronie . pamiętam 2 sierpnia błagalny wzrok tysięcy wiernych obecnych na objawieniu Gospy w Medjugorje , jakby chcieli prosić Matke Pokoju o ostateczne zrobienie porządku z tym nędznym naszym światem . a póki co Nasza Pani prosi o modlitwe różańcową . co uskuteczniamy na tym forum . jak sama mówi - Różańcem i postem można zatrzymać wszelkie zło , nawet oddalić zagrożenie wojny .

miłego i zdrowego nadchodzącego tygodnia wszystkim .

N paź 21, 2012 16:31

jak zdrowie Andrzeju ?

wczoraj o naszej grupie różańcowej było na "tv-trwam" , kto oglądał ręka do góry ?

Pn paź 22, 2012 19:34
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 588  Następna strona