Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
patryk84
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Yyyyy o naszej masz na myśli jakąś inną do której należysz, czy o TEJ naszej Róży??
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pn paź 22, 2012 20:20 |
|
|
|
 |
magda68
|
Na katolickim kanale www.telepace.it , codziennie o 16.00 z pl św. Piotra w Rzymie transmitowana jest modlitwa różańcowa w różnych językach. http://www.telepace.it/web-tv.php Pozdrawiam Was 
|
Pn paź 22, 2012 20:32 |
|
 |
puszeczka
|
Dziękuje ze pytasz.Zwolnienie lekarskie mam do końca miesiąca.Potem pewnie przedłużę o kolejny miesiąc.Czeka mnie trochę dłuższa rehabilitacja i leczenie.Ale czuje się nawet dobrze.Dziękuje za pamięć i modlitwę...Pozdrawiam 
|
Pn paź 22, 2012 20:47 |
|
|
|
 |
Vul
|
jestem... pamiętam 
_________________ Wspólnota Domowego Kościoła Crux sacra sit mihi lux! Nunquam draco sit mihi dux! Vade retro Satana! Nunquam suade mihi vana! Sunt mala quae libas. Ipse venena bibas!
|
Pn paź 22, 2012 21:18 |
|
 |
Dariusz-555
|
Andrzeju , o ile lekarz Ci pozwoli ( ! ! ! ) to podciągaj się na drążku ( lub po prostu zwis ) dla wyprostowania kręgosłupa , oraz zwykły spacer w basenie ( woda troche poniżej szyji ) . wrzuce intencje o zdrowie dla Ciebie podczas najbliższej sobotniej mszy o uzdrowienie w Sanktuarium Bożego Miłosierdzia . bądź wirtualnie z nami w godz 09.30 do 13.00 . w Radiu Medjugorje czasami puszczają popowy hit pt "Krzyż" , jeśli ktoś będzie miał szczęście wysłuchać , to będzie pod wrażeniem . a Joyce Meyer nadal przyciąga tłumy amerykanów , którzy słuchają ( przeplatane dowcipami - czyli typowo po amerykańsku ) analizy Pisma Świętego . skutecznie ona trafia do uszu słuchaczy . kamerzyści czasem pokazują jak zgromadzeni robią skrupulatnie notatki z tychże rekolekcji . i nikt nie musi ich do tego nakłaniać .
|
Wt paź 23, 2012 14:22 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zróbmy małe podsumowanie. Oto nasze propozycje na intencję forumową listopadową: 1. Za portal wiara.pl i za forum, żeby były to pod każdym względem dzieła Boże. 2. Polecanie Bogu naszych zmarłych i wszystkich dusz w czyśćcu cierpiących. 3. Módlmy się w intencji celów Roku Wiary. 4. W intencji szczęśliwego rozwiązania 5. Za kleryków czy macie jeszcze jakieś pomysły? 25-tego przesyłam celnikowi zmianę tajemnic oraz propozycje intencji forumowej do akceptacji. Dlatego pytam 
|
Wt paź 23, 2012 17:48 |
|
 |
Vul
|
Za, nieznanego mi, zmarłego Marka, którego Pan Bóg postawił ostatniej soboty na mojej drodze w godzinie jego śmierci, i za jego rodzinę.
_________________ Wspólnota Domowego Kościoła Crux sacra sit mihi lux! Nunquam draco sit mihi dux! Vade retro Satana! Nunquam suade mihi vana! Sunt mala quae libas. Ipse venena bibas!
|
Śr paź 24, 2012 10:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Za bezrobotnych, poszukujacych pracy, aby odnaleźli ją w kraju, nie byłi zmuszani wyjeżdżać na tułaczę za pracą.
|
Śr paź 24, 2012 10:56 |
|
 |
Rose_jo
|
Witajcie. Jestem od niedawna na forum, natomiast na portal zaglądam codziennie  Czy mogłabym dopisać się do grupy różańcowej?
|
Śr paź 24, 2012 11:42 |
|
 |
Vul
|
Jak dla mnie to super! Cieszę się, Rose_jo, witaj  Tym bardziej, że jest dużo trudnych intencji więc im większe wsparcie tym lepiej a niektórzy z nas mają jeszcze po dwie tajemnice.
|
Śr paź 24, 2012 12:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cześć Rose_jo  Propozycja Vula podsunęła mi podobną intencję. Skoro w listopadzie i tak kto żyw modli się za zmarłych, również każdy z naszej grupy będzie zapewne modlił się indywidualnie i w rodzinach w tej intencji..to może my jako grupa moglibyśmy modlić się za dusze konających, kiedy to walka o nie jest największa, zwłaszcza za konających z dala od swoich bliskich...
|
Śr paź 24, 2012 12:48 |
|
 |
Dariusz-555
|
podoba mi się intencja Alusa , za bezrobotnych . z powodu bezrobocia musiałem kilka miesięcy temu zamienić Czwartą Rzeczpospolitą na Republike Federalną .
|
Śr paź 24, 2012 13:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja się chętnie na wszystkie zgodzę  Alus jest kobietą 
|
Śr paź 24, 2012 13:48 |
|
 |
Vul
|
Jak najbardziej MARIEL, Dariusz-555, Alus
|
Śr paź 24, 2012 13:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zdecydowałem sie dołaczyć....o ile mnie przyjmiecie  No i ze wzgledu na post MARIEL mam intencje....za mojego ojca, który ze wzgledu na stan juz tylko czeka 
|
Śr paź 24, 2012 14:08 |
|
|
|