"Różane" pogaduszki, czyli rozmowy o życiu
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Różane" pogaduszki, czyli rozmowy o życiu
Tak masoneria ośmiesza Kościół Katolicki  Jaskinia zbójców  Łzy same cisną się do oczu. Tak wrogowie wiary ośmieszają naszą matkę Kościół Św. https://www.youtube.com/watch?v=X31jbiQ ... nio2381966
|
Śr gru 09, 2015 19:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A co ciekawe wrogowie wiary ośmieszyli nas w święto Matki Bożej Niepokalanie Poczętej. A kto najbardziej nienawidzi Matki Bożej ? Szatan. Alus robisz dobrą robotę dla demona.
|
Śr gru 09, 2015 20:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Apostazja końca czasów. „Silne jest poczucie, że Bazylika św. Piotra została sprofanowana” Antonio Socci pagina ufficiale Największą konsternację wywołał fakt, że w uroczystość Niepokalanego Poczęcia jeden z najświętszych i najbardziej charakterystycznych budynków chrześcijaństwa został wykorzystany jako tło dla wsparcie teorii zmiany klimatu, nauki silnie kontestowanej. Wydarzenie było w części sponsorowane przez Bank Światowy, dobrze znany z promocji aborcji i antykoncepcji” – zauważa watykanista Edward Pentin, pracujący dla „National Catholic Register”.
Tak się bezcześci i profanuje Świątynię Bożą, i to w dodatku w uroczystość NMP Niepokalanej Poczętej. Właśnie spełniło się proroctwo z La Salette, Bergoglio zaingurował kult matki-ziemi. Jeżeli to dziadostwo diabelskie miało inaugurować Rok Święty Miłosierdzia Bożego to pokazuje i ujawnia do jakich celów zostanie on wykorzystany - do czczych celów.Jak wiemy z nauki Ojców oraz doktorów Kościoła przed ponownym przyjściem Chrystusa na ziemię, zgodnie z proroctwami samego Chrystusa oraz Apostołów, będą miały miejsce następujące zdarzenia: 1. Prześladowanie Kościoła, 2. Odpadnięcie od prawdziwej wiary – apostazja czasów ostatecznych, 3. Głoszenie Ewangelii na całym świecie, 4. Objawienie się Antychrysta, 5. Wielki ucisk, 6. Przyjście Eliasza, 7. Nawrócenie Żydów.
|
Śr gru 09, 2015 23:25 |
|
|
|
 |
poszukujaca81
|
Piotrek, ja Ci radze, idz sie chlopie wyspij i odpocznij. Tego sie nie da czytac. Tak, zwierzeta wyswietlane na bazylice bardzo deprawuja, ale to, ze nawet za czasow JP2 bylo ukrywanie pedofilii i innych afer, zamiiatanie wszystkiego co sie dalo pod dywan, ewentualnie przenoszenie ksiezy pedofilow na inna parafie po cichu, zeby sie nikt nie dowiedzial jest w porzadku? I to Cie nie bulwersowalo? Wez sobie stworz swoje male getto z kilkoma wybranymi katolikami fanatykami (W zlym tego slowa znaczeniu) i wybranymi ksiezmi typu ks Natanka i reszte wyrznij jako niewiernych. Moj rozum nie pojmuje jak mozna sluchac i kierowac sie wypowiedziami jak wlasnie ks N. ...... Ja tez juz od kilku miesiecy probuje sie WYPISAC z tej gr rozancowej i co miesiac jest mi przydzielana jakas tajemnica. Nie wiem, czy to taka taktyka, zeby zniewolic wszystkich? Kolejnybraz apeluje, zeby mnie wykreslic z grudnia.
|
Cz gru 10, 2015 7:11 |
|
 |
Tomek44
|
poszukujaca81 napisał(a): Ja tez juz od kilku miesiecy probuje sie WYPISAC z tej gr rozancowej i co miesiac jest mi przydzielana jakas tajemnica. Nie wiem, czy to taka taktyka, zeby zniewolic wszystkich? Kolejnybraz apeluje, zeby mnie wykreslic z grudnia. Pewnie taka taktyka. Np. taka agvis swój ostatni post napisała w styczniu 2015, a ostatni raz była zalogowana na tym forum w kwietniu 2015r, a mimo to dalej jest ujmowana w tej grupie.
|
Cz gru 10, 2015 9:08 |
|
|
|
 |
jeruka9
|
|
Cz gru 10, 2015 9:11 |
|
 |
patryk84
|
Tomek coś wie na temat taktyk zniewolenia. W końcu jest w największej sekcie świata.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Cz gru 10, 2015 11:05 |
|
 |
Tomek44
|
patryk84 napisał(a): Tomek coś wie na temat taktyk zniewolenia. W końcu jest w największej sekcie świata. Kłamiesz i mnie obrażasz. Najwyraźniej fakty o twojej religii są dla ciebie tak bolesne, że musisz to sobie rekompensować rzucaniem kłamliwych stereotypów o innych religiach.
|
Cz gru 10, 2015 12:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widzę poszukująca że nieźle ciebie demon zastraszył. Według ciebie to lepiej siedzieć cicho i dać demonowi wolną rękę na niszczenie Kościoła. Tego się nie da czytać ? Bo prawda zawsze boli. A ludzie tacy jak ty poszukująca zaprzedadzą duszę złemu duchowi żeby tylko mieć święty spokój. Nieźle ciebie trzepnęło coś po głowie jeżeli udział w tej grupie różańcowej nazywasz zniewoleniem. A znakiem że coś złego będzie się dziać w Kościele Katolickim był piorun który w dniu abdykacji Benedykta XVI uderzył w Bazylikę św.Piotra.
|
Cz gru 10, 2015 12:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coś dla ciebie poszukująca.
taque, fratres, state et tenete traditiones, quas didicistis… „Przeto, bracia, stójcie niewzruszenie i trzymajcie się tradycji, o których zostaliście pouczeni” (2 Tes 2, 15).
Mówimy o Tradycji→ rozumianej tak, jak ją przez wieki rozumiał Kościół. Wszelkie działania restrykcyjne, marginalizujące i dyskryminujące Tradycję są działaniami antykatolickimi, niszczącymi wiarę. Walka z Panem Bogiem. Wielki to nierozum i krzywda dla dusz niepomierna.
|
Cz gru 10, 2015 12:45 |
|
 |
Tomek44
|
Piotr_Cristeros_Żarski napisał(a): Coś dla ciebie poszukująca.
taque, fratres, state et tenete traditiones, quas didicistis… „Przeto, bracia, stójcie niewzruszenie i trzymajcie się tradycji, o których zostaliście pouczeni” (2 Tes 2, 15).
Mówimy o Tradycji→ rozumianej tak, jak ją przez wieki rozumiał Kościół. Wszelkie działania restrykcyjne, marginalizujące i dyskryminujące Tradycję są działaniami antykatolickimi, niszczącymi wiarę. Walka z Panem Bogiem. Wielki to nierozum i krzywda dla dusz niepomierna. Takim komentarzem atakujesz SV II, i przy okazji wszystkich papieży posoborowych, łącznie z Benedyktem XVI. Aż dziw, że jesteś posoborowcem.
Ostatnio edytowano Cz gru 10, 2015 13:09 przez Tomek44, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz gru 10, 2015 13:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Film obrazujący piękno Mszy świętej w Nadzwyczajnej Formie Rytu Rzymskiego (Mszy trydenckiej) w Kościele rzymsko-katolickim. Film jest również podziękowaniem za dzieło Ojca Świętego Benedykta XVI, który przywracał do łask katolicką tradycję, co najbardziej znalazło wyraz w papieskim dokumencie Summorum Pontificum, "uwalniającym" tak zwaną starą Mszę. Deo Gratias za papieża Benedykta. https://www.youtube.com/watch?v=2Z8-QIj7eUk
|
Cz gru 10, 2015 13:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tomek zajmij się lepiej swoją sektą a nie wtrącasz się w nie swoje sprawy.
|
Cz gru 10, 2015 13:22 |
|
 |
terezjusz
|
Tomek44 napisał(a): Pewnie taka taktyka. Np. taka agvis swój ostatni post napisała w styczniu 2015, a ostatni raz była zalogowana na tym forum w kwietniu 2015r, a mimo to dalej jest ujmowana w tej grupie. "Moderatorze" Tomku może będę Ci się tłumaczył kto mi potwierdza a kto nie na priv? Tomek skoro z taką pilnością śledzisz losy grupy, że aż zadajesz sobie trud by sprawdzić kto ewentualnie potwierdza lub nie, to tylko chwała Panu, że Cię Maryja tak tutaj do nas ciągnie poszukujaca81 napisał(a): Ja tez juz od kilku miesiecy probuje sie WYPISAC z tej gr rozancowej i co miesiac jest mi przydzielana jakas tajemnica. Nie wiem, czy to taka taktyka, zeby zniewolic wszystkich? Kolejnybraz apeluje, zeby mnie wykreslic z grudnia. Poszukująca zanotowałem wtedy że rezygnujesz ale robiąc przydział na kolejne miesiące wykorzystywałem szkic listy jeszcze wcześniejszy i po prostu nie zwróciłem uwagi. Wystarczyło do mnie napisać na priv.
|
Cz gru 10, 2015 16:40 |
|
 |
patryk84
|
Tomek44 - zarzucasz mi kłamstwo??? Jesteś w sekcie czy tego chcesz czy nie. Wasz założyciel był masonem, wiedziałeś o tym? Pewnie wasze ciało kierownicze o tym Wam nie napisało w broszurkach. Ale poszukaj sobie w Internecie chociażby jak wygląda nagrobek waszego guru. Aha, kiedy będzie kolejny koniec świata? Bo już zapowiadaliście chyba z 5 i jakoś żaden się nie sprawdził. Ale tak... SJ to nie sekta... Dlaczego jako jedyni macie swoją wersję Pisma Świętego gdzie niewygodne dla Was części zostały zmienione? Ale SJ to nie sekta... Dlaczego gdy ktoś odejdzie od was to zostaje zastraszany a inni członkowie nie mogą nawet do niego zadzwonić nie mówiąc już o spotkaniu? Ale SJ to nie sekta... Ech można tak wymieniać pół dnia ale i tak pranie mózgu zrobiło swoje. Ale chłopie, nie Ty jesteś moim wrogiem tylko zły który siedzi w tej organizacji, także nie miej mi za złe że to mówię. Wracaj do jedynego prawdziwego Kościoła założonego przez Jezusa na Piotrze czyli skale.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pt gru 11, 2015 12:17 |
|
|
|