Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 13:18

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
módlmy się zatem , by Patryk miał prace za 3000 zł netto , bo przecież 95 % ludzi w Rzeczpospolitej tyle właśnie zarabia ( wg danych Agvis ) . oby te dane były zgodne z prawdą .

Śr lip 10, 2013 16:36

Patryku

Jutro o godzinie 11.00 bede na Mszy św. na Jasnej Górze...będe o Tobie pamietał w modlitwie :)

Śr lip 10, 2013 21:52

Moi Kochani trochę mnie nie było,ale wszystko śledzę na bieżąco.Małe problemy z komputerem.
Fajnie że odezwała się Iwona,i pamiętam o Patryku.Fajnie że jesteście.!Z Bogiem

Cz lip 11, 2013 10:05

Ja już po rozmowach.
Żabkę odpuszczamy sobie, praca w Nadarzynie czy kompletnie bez dojazdu jak dla mnie. Chyba, że samochodem tyko wtedy tysiąc złoty bym wydawał na paliwo. Zresztą sama rozmowa słaba a CV miał całą teczkę.
Ale bardzo fajna rozmowa była w tej hurtowni tu nie opodal. Dojazd rowerkiem 15 minut, widać fajna atmosfera a i pieniądze wcale nie najgorsze. Najpóźniej w sobotę ma dać znać. Mam nadzieję, że zadzwoni. Praca pod nosem, zero wydatków na dojazdy. No zobaczymy.

Z Panem Bogiem!

Cz lip 11, 2013 13:35

Darek, zakończmy. Piszę z Tobą na poważnie, a Ty jesteś złośliwy i za każdym razem wkładasz w moje wypowiedzi rzeczy, których w ogóle nie napisałam. Interesuje Cię w ogóle prawda? Chyba bardziej szukanie potwierdzeń swojej wizji, niezależnie od faktów. Rzucasz na pozytywne rzeczy, które piszę (z doświadczenia i obserwacji), stereotypowe polskie narzekanie. Nie spodziewałam się takich dialogów z osobą z tej grupy. Przykre.

Cz lip 11, 2013 13:42

Super Patryku a więc w dalszym ciągu czekamy na twoje wiadomości.!!!

Cz lip 11, 2013 13:53

Patryku , spróbuj zastosować moją metodę . niedawno pewna Polka mieszkająca w moich tutejszych okolicach opowiedziała mi o smutku związanym z utratą pracy . ma rodzine i teraz kiepsko w związku z powyższym . zawiozłem ją do Sanktuarium Krwi Pańskiej ( niemiecka Częstochowa ) w Wallduern ( innych przy okazji też ) . tam modliliśmy się przede wszystkim uwolnieniem od szatana , bo przecież jemu zależy na ludzkim nieszczęściu . takiemu uwolnieniu musi towarzyszyć chwalenie Boga oraz wsparcie Najświętszej Panienki . od kilku tygodni ta znajoma ma pracę , ponownie w firmie z której ją ostatnio zwolnili . zastosowałem po prostu doświadczenia Ojca Jamesa Manjackala i księdza Gabriella Amortha jako że staram się być pilnym słuchaczem ich homilii i wykładów . ( ksiądz Amorth zaleca stary ryt rzymski gdyż jest o wiele mocniejszy niż nowy , i nadal akceptowany przez Watykan ) .
a w przyszłą niedziele uczcimy sobie ten sukces mszą święta w fajnej gromadce w dużym klasztorze z polskimi księżmi , oraz przy gulaszu z jelenia i klasztornym winku . Amen .

Cz lip 11, 2013 14:06
No tak - rycie rzymskim Jezus jest cały obecny,a w NOM tylko częściowo.......

Cz lip 11, 2013 14:26

A ja czekam Moi Kochani na narodziny dziecka siostry.Żeby w pełni zostać już wujkiem.Termin narodzin,15 lipca.Już nie mogę się doczekać.!!!

Cz lip 11, 2013 18:03

15 lipca fajne dzieci się rodzą! ;-)) Mój syn Wojtek w 2000 roku też :-) Jutro wraca z obozu piłkarskiego choć nie jedynak już się stęskniłam. Od razu dodaję,(żeby nikogo nie faworyzować;-) że wszystkie pozostałe są tak samo fajne i kochane!. Dużo zdrowia i sił dla siostry i dzidziusia! Dużo radości przed Wami...

Cz lip 11, 2013 20:27

No 15 lipca fajnie, ale 16 jeszcze fajniejsze ;) Moja Kinga jest z 16 lipca :)

Tak, dużo radości przed Wami i... nie przespanych nocy ;)

Cz lip 11, 2013 20:31

Ile Kinga ma lat?

Cz lip 11, 2013 20:40

Enka ""Dziękuję""tak ja jako skromny wujek czekam bardzo.Choć pewnie dla naszej całej rodziny jest to wielkie oczekiwanie.Wszyscy chcemy żeby wszystko było ok.A za Monikę którą właśnie się modlimy to też już urodziła,chłopczyka,z tego co wiem wszystko ok.A więc modlimy się w naszych dalszych intencjach.
Z Oktawią widzę się dopiero we wrześniu dopiero wtedy zdam relację większą.Zresztą o wszystkich sprawach dobrych i złych informuję Was na bieżąco.!!!i oczywiście modlimy się w szczególny sposób za Patryka i jego całą rodzinę.Pamiętam o Was wszystkich mimo że czasami milczę długo,mam też inne powody żeby tyle nie pisać.Obowiązki i jeszcze raz obowiązki ostatnio nie pozwalają mi na to żeby z Wami być.!!!
Muszę ograniczyć jednak pisanie do minimum.Może kiedyś będę miał więcej czasu jednak,na to przynajmniej bardzo liczę.Pozdrawiam :!: :!: :!:

Cz lip 11, 2013 20:42

3 latka :)

Cz lip 11, 2013 22:12

jutro i pojutrze święto Pani Szkaplerznej .
http://de.swoopshare.com/file/b965e3574 ... 1.JPG.html
fotka z takowego święta z przed kilku lat z Obór .
Patryku , mam nadzieję - od poniedziałku , Alleluja i do roboty .

So lip 13, 2013 10:49
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 588  Następna strona