Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 20:37

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Magdo masz rację. Dziś szef powiedział, że rozmawiał jeszcze z kilkoma osobami, ale powiedział, że on przyjmuje ludzi trochę innymi kategoriami i że ja mam "to coś". Nie wiem co miał na myśli, ale chyba dobrze, że to mam :)

Pn lip 22, 2013 14:47

Patryk wspaniala wiadomosc jedyne co moge powiedziec to Chwala Ojcu i Synowi i Duchowi Swietemu oraz Ci ktorzy Panu ufają są jak gora Syjon.Powodzenia i opieki Bozej w nowej pracy i chyba Dariuszowe Alleluja i do przodu ;)

Pn lip 22, 2013 15:30

Patryku cieszę się Twoim szczęściem.!!!Niech Bóg będzie z Tobą.!!!!
Moi Kochani siostra jest już w szpitalu od piątku termin miała na 15 lipca,a więc czekamy wszyscy bardzo już!
No i lada moment zostanę już WUJKIEM.!!!!!!tak w pełni!!!Pozdrawiam Was wszystkich!!!dobrze że jesteście!!!! na prawdę!!!! i życzę Wszystkim którzy są na urlopie lub na niego się niebawem wybierają,uważajcie na siebie proszę!!!!obyśmy mogli się wszyscy spotkać po wypoczynku w pełni sił.!!!ale pamiętajcie,nie zapominajcie w tym czasie o Bogu.On Tu jest najważniejszy!!!wiem że akurat na Was mogę liczyć,ale piszę do pozostałych naszych gości którzy tu akurat zaglądają...

Pn lip 22, 2013 19:46

no wreszcie jestem po popołudniowej zmianie i mogę się cieszyć z Patrykiem i wszystkimi . powiem to co pasuje do tej okazji - Ojciec Manjackal zaśpiewałby "thank You thank You Jesus from my heart" .

oby mi się urlop udał , w Rzeczpospolitej , od 10 do 19 sierpnia .
a po drodze jak zawsze - świebodziński Chrystus .

Patryku , to rzeczywiście sukces znaleźć w małym miasteczku dobrą prace , i to w kraju o większym bezrobociu niż Białoruś , Ukraina , Rumunia czy Albania . Nasza Grupa Różańcowa ma moc - płynącą z Góry .

Pn lip 22, 2013 22:09

Jesteśmy lepsi niż najlepsze agencje pośrednictwa ;-) !!! Chwała Panu! To może i ja dam takie zlecenie ;-) cóż tylko ja szukam 2 razy większej pensji niż Patryk - ale mam 2 razy więcej dzieci i 5 razy dłuższy staż pracy więc chyba jestem usprawiedliwiona :-) Ach!- na razie dosyć o przyziemnych sprawach. Mam inną prośbę. Jeżeli macie znajomych architektów lub budowlańców to bardzo proszę przekażcie im zaproszenie na rekolekcje dla rodzin - weekendowe w Koniakowie temat: "Gruntowne badania gruntowe. Sprawdź własny fundament abyś miał pewność, że bezpiecznie budujesz swój rodzinny dom" Skierowane przede wszystkim dla tych którzy jeszcze nie byli na wspólnych rekolekcjach z małżonkiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Pn lip 22, 2013 23:14
Cytuj:
Patryku , to rzeczywiście sukces znaleźć w małym miasteczku dobrą prace , i to w kraju o większym bezrobociu niż Białoruś , Ukraina , Rumunia czy Albania . Nasza Grupa Różańcowa ma moc - płynącą z Góry .

Czyżbyś życzył nam podobnie niskiego bezrobocia jak w w/w krajach w połączeniu z nędzą, korupcją, przestępczością w tych krajach? :)
Gdybyś zobaczył "bogactwo" dzieci z Białorusi - gościłam przez 2 tygodnie dziewczynkę z turnusu organizowanego przez Caritas - to modliłbyś się codziennie aby Polska nigdy nie zeszła do poziomu "bogactwa" Białorusi. Na Ukrainie nie jest lepiej :(

Wt lip 23, 2013 8:03

Papież Franciszek ostatnio mocno wypowiadał się o światowym bezrobociu . więc pomyślałem , że co nieco na naszym wątku można na ten temat . to , co Ty Alicjo proponujesz jest pójściem w kierunku polityki , co nie jest stosowne na tym forum . jeśli chcesz więcej wiedzieć na temat , który poruszasz to posłuchaj w Radiu Maryja audycji profesora Nowaka " minął miesiąc " .

Wt lip 23, 2013 10:01

Arek potwierdzam mój udział w grupie.
Intencje na sierpień:

O jedność Kościoła.
O łaski dla kapłanów, siostry i braci zakonnych, o nowe powołania do tej służby.
O sukces inicjatywy „jeden z nas” i nawrócenie aborcjonistów.
O zdrowie dla mojej mamy, zdrowie i nawrócenie dla Benedykta, Sławomira oraz innych niewierzących z mojej rodziny i znajomych.
Dziękuję :)
Z Bogiem.

Wt lip 23, 2013 11:14
Dariusz-555 napisał(a):
Papież Franciszek ostatnio mocno wypowiadał się o światowym bezrobociu . więc pomyślałem , że co nieco na naszym wątku można na ten temat . to , co Ty Alicjo proponujesz jest pójściem w kierunku polityki , co nie jest stosowne na tym forum . jeśli chcesz więcej wiedzieć na temat , który poruszasz to posłuchaj w Radiu Maryja audycji profesora Nowaka " minął miesiąc " .

I zacząć podobnie jak Ty i RM narzekać, ubolewać.....nie dziękuję.....bez Alleluja i do przodu , wolę w miejscu ale zgodnie z Ewangelią - Radujcie się zawsze....w każdym położeniu dziękujcie, taka jest bowiem wola Boża w Jezusie Chrystusie względem was

Wt lip 23, 2013 11:58

jeżeli choć raz posłuchasz "minął miesiąc" wtedy Twoje poglądy będą bardziej konkretne .

Wt lip 23, 2013 12:10

Patryku, jakie piękne wiadomości! Cieszymy się Twoją radością, więc Ci za nią dziękujemy (że tak sobie pozwolę za wszystkich;)).

Puszeczko, pozdrów siostrę:)

Wt lip 23, 2013 12:14
Dariusz-555 napisał(a):
jeżeli choć raz posłuchasz "minął miesiąc" wtedy Twoje poglądy będą bardziej konkretne .

Nie łapię się na plewy "nawróconych" komunistów.

Wt lip 23, 2013 13:07

Dziękuję Agnieszko.!!!te czekanie jest najgorsze!!!ale myślę że już niebawem wszystko będzie wiadomo.
Kiedyś to musi wreszcie nastąpić.Telefon cały czas włączony i nosze już go przy sobie...!!!

Wt lip 23, 2013 13:40

Fajnie, że nasza grupa robi się coraz bardziej familijna. Niebawem Andrzej będziesz w pełni wujkiem, a potem.. kto wie może tatą - chrzestnym dla tego maleństwa oczywiście. Dobrze zgadłam? ;) I ode mnie też pozdrów siostrę.

Wt lip 23, 2013 13:57
puszeczka napisał(a):
Dziękuję Agnieszko.!!!te czekanie jest najgorsze!!!ale myślę że już niebawem wszystko będzie wiadomo.
Kiedyś to musi wreszcie nastąpić.Telefon cały czas włączony i nosze już go przy sobie...!!!

Ciesz się, że nie wyczekujesz potencjonalnego następcy tronu, bo media nie pozwoliłyby Ci nawet odetchnąć :)

Wt lip 23, 2013 15:02
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 588  Następna strona