| Autor |
Wiadomość |
|
puszeczka
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Moi Kochani wczoraj byłem po raz kolejny w Łagiewnikach u św Siostry Faustyny.Tyle razy tam jestem i za każdym razem jestem oczarowany tym niezwykłym miejscem.Bóg mnie zaprasza a ja mu nie odmawiam.Staram się z nim być.Towarzyszyć na tyle o ile to jest dla mnie możliwe.Dziękuję mu za To. W krótkiej modlitwie powierzyłem wszystkie wasze intencje,te duże i te małe.Dziękowałem mu że mogę tu z Wami być.Że łącze się z takimi niezwykłymi ludźmi jak Wy.To jest dar że właśnie posłał mnie do Was bym głosił dobrą nowinę o Nim.On jest niezwykły,a Wy razem z nim.Dziękuję Wam za waszą obecność.  !Za to że powstała grupa różańcowa.  !Za wszystkie dobra i cuda jakie tutaj się dzieją.Bogu niech będą dzięki.JEZU UFAM TOBIE.Z Bogiem 
|
| Pn sie 12, 2013 10:34 |
|
|
|
 |
|
Dariusz-555
|
http://de.swoopshare.com/file/f90e10016 ... 1.jpg.htmldzisiejsza fotka z budowy świątyni Jana Pawła Wielkiego w dzielnicy "Starytoruń" . Andrzeju , ja też w pewnym sensie mam świętą Faustyne tu w Toruniu . byłem wczoraj w Sanktuarium Bożego Miłosierdzia i siostry Faustyny , w rozgłośni radiowej również jak najbardziej . miłego wieczoru i jutrzejszego dnia wszystkim.
|
| Pn sie 12, 2013 19:19 |
|
 |
|
puszeczka
|
Wiem o czym mówisz Darku.Ja dodam że jest budowana w Łagiewnikach Centrum Jana Pawła II "Nie lękajcie się" jest jeszcze sporo do zrobienia,byłem już w środku.Przepiękny obiekt rośnie bardzo szybko. Kto miał okazję to widzieć to wie o czym mówię.Bóg Błogosławi temu dziełu.  !
|
| Pn sie 12, 2013 20:20 |
|
|
|
 |
|
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
20 lat temu w sierpniu 13-go w piątek zmieniłam stan cywilny i nadal w nim trwam. Bogu niech będą dzięki  ! Sami wiecie, nie zawsze jest łatwo  ale za to pięknie  Pozdrawiam wszystkich wytrwałych! to chyba z Nowenną Pompejską też dam radę- albo raczej ona ze mną 
|
| Wt sie 13, 2013 0:48 |
|
 |
|
patryk84
|
20 lat to łady wynik. Mi dwa tygodnie temu stuknęło zaledwie 4 (a już mi z tego wszystkiego siwe włosy wychodzą!) Wszystkiego najlepszego dla Was! Przynajmniej Kolejnych 80 lat 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
| Wt sie 13, 2013 10:47 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
patryk84 napisał(a): 20 lat to łady wynik. Mi dwa tygodnie temu stuknęło zaledwie 4 (a już mi z tego wszystkiego siwe włosy wychodzą!) Wszystkiego najlepszego dla Was! Przynajmniej Kolejnych 80 lat  Gdy dożyjesz rubinowych, które ja obchodzić będę 27.04.2014r (ewentualna data kanonizacji bł Jana Pawła II), to kolor swych włosach będziesz sprawdzał na fotkach 
|
| Wt sie 13, 2013 11:52 |
|
 |
|
agvis
|
Alus, rubinową? Z takim doświadczeniem to Ty nam tutaj możesz robić za poradnictwo małżeńskie 
|
| Wt sie 13, 2013 14:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
agvis napisał(a): Alus, rubinową? Z takim doświadczeniem to Ty nam tutaj możesz robić za poradnictwo małżeńskie  A gdzie mi tam do poradnictwa Zawsze starałam się stosować maksymę św Augustyna Kochaj i rób co chcesz.
|
| Wt sie 13, 2013 15:22 |
|
 |
|
enka71
|
niestety zmieniają się nie tylko włosy ale i rozmiary  . Kupiłam dzisiaj mężowi garnitur - jutro go muszę oddać okazało się, że 108cm w klacie to już nie aktualne  ))) Coraz więcej "materii" do kochania  no i coraz szlachetniejszej z powodu tych coraz bardziej srebrnych włosów. W niedzielę w Piekarach muszę za to wszystko podziękować!
|
| Wt sie 13, 2013 18:12 |
|
 |
|
puszeczka
|
|
| Wt sie 13, 2013 19:13 |
|
 |
|
puszeczka
|
Widzę że grupa już chyba po urlopie?!Fajnie że jesteście!!!mi jednak smutno będzie mi Was opuścić.Ale za to miło będzie wracać z powrotem do Was.Oczywiście o ile się coś nie zmieni.  !!Pozdrawiam.
|
| Wt sie 13, 2013 19:17 |
|
 |
|
enka71
|
Dzięki bardzo! ale żeby za bardzo nie lukrować to wiesz, że szczęście w długim małżeństwie polega na tym ? , że się to przeżyło  (pomimo wszystko!) Alus zapewne może na ten temat coś więcej powiedzieć.
|
| Wt sie 13, 2013 19:21 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
dziś wspomnienie św Maksymiliana Kolbe . toruńskie kroniki odnotowują fakt celebrowania przez Niego mszy świętej w kościele Panny Marii w sierpniu 1921 roku . jeden z bocznych ołtarzy jest Jemu tam poświęcony .
|
| Śr sie 14, 2013 10:59 |
|
 |
|
Maurizio
|
ciao.desidero si preghi per me,perchè ho una grande croce da portare,ho molto bisogno della preghiera di tutti voi. io,pregherò per le vostre necessità. salutandovi,con Dio
|
| Śr sie 14, 2013 13:55 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Witam. Mam prośbę do Was wszystkich. Pomódlcie się o mnie bo ostatnio bardzo mocno się pogubiłem w życiu prywatnym i zawodowym.
|
| Śr sie 14, 2013 14:03 |
|
|