Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
magda68 napisał(a): W moim mieście kilka lat temu zamknięto dobrze prosperującą cukrownię. Zdemontowano nowoczesną linię produkcyjną i wywieziono ją gdzieś w świat. To jest to o czym pisze też Alus, akumuluja bogactw w rękach mniejszości, która traktuje rynki światowe jak wielką szachownicę, oczywiście przy przyzwoleniu - za odpowiednie profity - polytyków. Tak jest wszędzie na świecie. Państwowa - czyli niczyja - własność sprawdza sie jedynie w "Kapitale" Marksa. Cukrownie zamykano i w związku z tym straszono nas ceną cukru po 7-8 zł, a kupuję po 3-4 zł. Cytuj: satelity PZPR to FJN , Ludowcy ( zapomniałem chwilowo nazwy ) , ZSMP , ale nie TRR . znowu licha wiedza . Lihą wiedzę o systemie PRL niestety Ty prezentujesz. W systemie komunistycznym PRL nie miała prawa funkcjonować ŻADNA organizacja czy instytucja, nie przyporządkowana PZPR. To, że Twój kuzyn działał w TRR nie zmienia jej charakteru satelickiego z programem edukacji seksualnej w szkołach i "ograniczania niechcianych ciąż"....poprzez aborcję. Pani Wisłocka nie propagowała wstrzemięźliwość jako formę antykoncepcji, ale techniki uprawiania seksu. TRR dalej kontynuuje swoja działalność propagując aborcje, należy do Federacji na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny, i nadal przewodzą w nim ateiści http://www.naszdziennik.pl/wp/24100,krw ... oring.html"Zapomniałeś" wymienić jeszcze jednej satelity - SD - w której prominentne stanowisko w zarządzie piastował profesor marzący o poprawianiu wespół z PZPR systemu PRL, na tygodnie przed wyborami 4 czerwca 1989r. Tenże profesor aktualnie daje w RM "prawdziwy" obraz rzeczywistości w Polsce. Potwierdzam. Moja intencja - aby Pan dał Arturowi i Beacie szczęście poczęcia i urodzenia zdrowego dziecka.
|
| N sie 25, 2013 10:33 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dodam jeszcze - corocznie na Przystanku Woodstock organizowany jest Punkt Promocji Antykoncepcji firmowany przez Towarzystwo Rozwoju Rodziny, nazywany Towarzystwem Rozbijania Rodziny. http://www.fronda.pl/a/gdzie-jest-zawsz ... 21379.html
|
| N sie 25, 2013 10:57 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
intencja ode mnie , ta sama od jakiegoś czasu - za nawrócenie Michała i Krystyny , oraz Stanisława . smacznego niedzielnego obiadku wszystkim .
|
| N sie 25, 2013 11:36 |
|
|
|
 |
|
asm
|
POTWIERDZAM  Moje intencje to: o zdrowie psychiczne i fizyczne dla Moniki, o siły i zdrowie dla moich rodziców, a także o Bożą opiekę dla wszystkich nienarodzonych dzieci i spokój dla przyszłych mam. Udanego niedzielnego popołudnia 
|
| N sie 25, 2013 11:54 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Radio Jasna Góra melduje o dzisiejszym częstochowskim szturmie wiernych na konfesjonały . zostało to nazwane jako rozprawienie się z szatanem przed jutrzejszym świętem Pani Częstochowskiej .
|
| N sie 25, 2013 13:02 |
|
|
|
 |
|
patryk84
|
Potwierdzam.
Intencje: W intencji wszystkich księży a szczególnie w intencji tych którzy służą mamonie a nie Bogu. W intencji całej naszej Róży Różańcowej oraz naszych bliskich.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
| N sie 25, 2013 13:31 |
|
 |
|
Maurizio
|
ciao vorrei,come intenzioni per settembre,che si continui a pregare per la conversione di Alice,per sua mamma e suo padre,perchè anche loro vivono nel peccato,che possano convertirsi per Daria e Antonio,Anna e Roberto,che anche loro trovino la strada per arrivare a Dio. per Maurizio,che dopo questi brutti mesi,non ricada più negli stessi errori. per tutti i sacerdoti,che possano dare un'autentica testimonianza con il loro ministero. per quella ragazza e il suo bambino,perchè sentano la vicinanza del Signore,nella loro vita,e per i suoi genitori,che si convertano. per il Santo Padre,che lo Spirito Santo lo guidi nella guida della Chiesa per me,perchè il Signore mi aiuti con la mia croce,che è piuttosto pesante. salutandovi,con Dio
|
| N sie 25, 2013 13:52 |
|
 |
|
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
A ja własnie wróciłam z 3 dniowych rekolekcji. Zapisując nas z mężem nie wiedziałam, że funduję nam tak ekstremalne przeżycia z okazji rocznicy. Dziś rano dostaliśmy polecenie aby parami wybrać się do miasteczka lub na szlak w górki i złapanym turystom ogłaszać, ze Pan Bóg kocha ich dziś ! i pozostałe punkty Kerygmatu. Emocji było OGROM, pierwsza myśl - żeby uciekać  , Ale Duch święty pomaga i po godzinie prawie wszyscy (14 małżeństw) wróciło po odbytych rozmowach "cało i zdrowo" a nawet z wielką radością. Bogu niech będą dzięki! Ojciec Św. Franciszek powiedział, że każdy kto został ochrzczony ma taki obowiązek! ja robiłam to pierwszy raz w życiu. Doświadczenie zaskakujące! ale to prawda "wiara wzmacnia się przez jej ogłaszanie" a ewangelizować nauczymy się ewangelizując.
|
| N sie 25, 2013 18:16 |
|
 |
|
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Proszę w tym miesiącu o modlitwę za: 1.małżeństwa bezdzietne, zwłaszcza Asię i Michała oraz Annę i Giowani aby zostali obdarowani upragnionym darem rodzicielstwa 2. za Ewę i Iwonę o uzdrowienie z raka oraz wiarę, nadzieję i miłość w ich rodzinach
|
| N sie 25, 2013 18:20 |
|
 |
|
terezjusz
|
Moja intencja za Izabele o zadomowienie sie w kraju i znalezienie pracy
|
| N sie 25, 2013 20:35 |
|
 |
|
magda68
|
Maurizio napisał(a): ciao vorrei,come intenzioni per settembre,che si continui a pregare per la conversione di Alice,per sua mamma e suo padre,perchè anche loro vivono nel peccato,che possano convertirsi per Daria e Antonio,Anna e Roberto,che anche loro trovino la strada per arrivare a Dio. per Maurizio,che dopo questi brutti mesi,non ricada più negli stessi errori. per tutti i sacerdoti,che possano dare un'autentica testimonianza con il loro ministero. per quella ragazza e il suo bambino,perchè sentano la vicinanza del Signore,nella loro vita,e per i suoi genitori,che si convertano. per il Santo Padre,che lo Spirito Santo lo guidi nella guida della Chiesa per me,perchè il Signore mi aiuti con la mia croce,che è piuttosto pesante. salutandovi,con Dio Jako intencje na wrzesień chciałbym: Nadal prosić o modlitwę o nawrócenie Alicji, jej mamy i taty, gdyż także oni żyją w grzechu, aby się nawrócili. Za Darię i Antonia, Annę i Roberta, aby także oni znaleźli drogę do Boga. Za Maurizio, aby doświadczony w ciągu ostatnich trudnych miesięcy, nie popełniał więcej tych samych błędów. Za wszystkich kapłanów, aby dawali autentyczne świadectwo w ich kapłańskiej służbie. Za tę dziewczynę (którą rodzice zmuszali do aborcji, a o której pisał Terezjusz, Ola), za jej dziecko, aby czuli bliskość Pana w ich życiu, o nawrócenie rodziców dziewczyny. Za Ojca Świętego, aby Duch Święty prowadził go w przewodzeniu Kościołem. Za mnie, aby Pan pomagał mi w doświadczaniu mego dość ciężkiego krzyża. Pozdrawiam was. Z Bogiem.
|
| Pn sie 26, 2013 7:41 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
mam nadzieje że nasz przyjaciel Maurizio będzie obecny na placu św Piotra 27.04.14 . nasz umiłowany Jan Paweł Święty z pewnością pomoże mu w otrzymaniu potrzebnych łask z Góry .
|
| Pn sie 26, 2013 16:46 |
|
 |
|
Rose_jo
|
Potwierdzam obecność, moje intencje na wrzesień: 1. Za zbawienie duszy Teścia Mariana. 2. Za szczęśliwe rozwiązanie dla Martyny. 3. Za dar potomstwa dla mnie i Męża.
|
| Pn sie 26, 2013 18:26 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
INTENCJE FORUMOWE: Od Humaloga: Za wszystkie dzieciaki, które rozpoczynają nowy rok szkolny i za nauczycieli aby ich wspólna praca dała dobre owoce. Za naszych żołnierzy służących na misjach, aby cali i zdrowi wszyscy wrócili do domu. ewa7778 O moc Bożą i pomoc Matki Najświętszej aby związki sakramentalne były silne pokusom i zasadzkom złego ducha; o ich nierozerwalność o miłość i wzajemny szacunek w rodzinach. Alus Aby Pan dał Arturowi i Beacie szczęście poczęcia i urodzenia zdrowego dziecka. Dariusz-555 Za nawrócenie Michała i Krystyny , oraz Stanisława. asm O zdrowie psychiczne i fizyczne dla Moniki. O siły i zdrowie dla moich rodziców. O Bożą opiekę dla wszystkich nienarodzonych dzieci i spokój dla przyszłych mam. patryk84 W intencji wszystkich księży a szczególnie w intencji tych którzy służą mamonie a nie Bogu. W intencji całej naszej Róży Różańcowej oraz naszych bliskich. enka71 Za małżeństwa bezdzietne, zwłaszcza Asię i Michała oraz Annę i Giowani aby zostali obdarowani upragnionym darem rodzicielstwa. Za Ewę i Iwonę o uzdrowienie z raka oraz wiarę, nadzieję i miłość w ich rodzinach. terezjusz Za Izabele o zadomowienie się w kraju i znalezienie pracy. Maurizio O modlitwę o nawrócenie Alicji, jej mamy i taty, gdyż także oni żyją w grzechu, aby się nawrócili. Za Darię i Antonia, Annę i Roberta, aby także oni znaleźli drogę do Boga. Za Maurizio, aby doświadczony w ciągu ostatnich trudnych miesięcy, nie popełniał więcej tych samych błędów. Za wszystkich kapłanów, aby dawali autentyczne świadectwo w ich kapłańskiej służbie. Za tę dziewczynę (którą rodzice zmuszali do aborcji, a o której pisał Terezjusz, Ola), za jej dziecko, aby czuli bliskość Pana w ich życiu, o nawrócenie rodziców dziewczyny. Za Ojca Świętego, aby Duch Święty prowadził go w przewodzeniu Kościołem. Za mnie, aby Pan pomagał mi w doświadczaniu mego dość ciężkiego krzyża. Rose_jo Za zbawienie duszy Teścia Mariana. Za szczęśliwe rozwiązanie dla Martyny. Za dar potomstwa dla mnie i Męża.
|
| Pn sie 26, 2013 18:37 |
|
 |
|
puszeczka
|
O dar potomstwa dla Magdy. Za wszystkich uzależnionych. O zdrowie dla Małgosi.
|
| Pn sie 26, 2013 19:33 |
|
|
|