Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 22:59

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Witam Cię Rose-jo.Dziękuje Tobie też za świadectwo...Dobrze ze jesteś z nami....
Trochę tu namieszałem i przyznaję wszystkim rację ze nie potrzebnie.No ale człowiek na błędach się czasami,dopiero uczy.Wszystkich którzy w jakiś sposób zostali urażeni przez Puszeczkę z góry PRZEPRASZAM.
Obiecuje się poprawić i tyle już nie pisać.W dalszym ciągu Was bardzo lubię i to się na pewno nie zmieni już.
Za niedługo myślę podjąć pracę,a więc czasu już tyle nie będzie co zwykle.Owszem będę pisał ale postaram się nie zaśmiecać forum moimi postami tak jak było do tej pory.Rzeczywiście może czeba bardziej się skupić na modlitwie niż pisać tyle nie potrzebnych słów.To chyba rzeczywiście nie miejsce na takie rzeczy.I nie jest to żadne pożegnanie z Wami.
Będę jednak z boku się przypatrywał temu wszystkiemu.Wszystkim życzę wiele dobrego na ten czas.
Pozdrawiam wszystkich pa :-(

Wt lis 27, 2012 21:59

Maurizio , Sono stato in Italia l'anno scorso. E 'stato un bel pellegrinaggio ai luoghi santi. Viva il polacco italiano amicizia. Mi sentivo bene nel vostro paese.

Wt lis 27, 2012 22:00

nie płacz puszeczko :) twoje pisanie nam nie przeszkadza. Mariel chodziło o to, że nie ma co się martwić o tych, którzy nie piszą :)

:)

Wt lis 27, 2012 22:02
Witaj Maurizio. Pozdrawiam

Śr lis 28, 2012 0:57
czarekcezary napisał(a):
nie płacz puszeczko :) twoje pisanie nam nie przeszkadza. Mariel chodziło o to, że nie ma co się martwić o tych, którzy nie piszą :)

Oczywiście, że tak. Zresztą napisałam puszeczce na priv jak to jest np. z moim mężem, który jest członkiem grupy, a należy właśnie do tych, którzy nie piszą.
puszeczka napisał(a):
Obiecuje się poprawić i tyle już nie pisać

Oj, puszeczka, czy ktoś Ci sugerował, że za dużo piszesz?
Napisałam, że my (ci, którzy aktywnie udzielają się na forum) robimy wystarczająco dużo ruchu, w tym sensie, że nie ma się co martwić o padnięcie tematu grupy różańcowej. :)

Śr lis 28, 2012 8:25

Bez Twoim postów puszeczka to już nie będzie to samo, pisz tak jak pisałeś :)

Śr lis 28, 2012 8:49

Prosiłem ostatnio, żeby mnie wypisać z listy grupy różańcowej, nie mogę brać pełnego udziału w jej funkcjonowaniu, przepraszam. Patryk.

Śr lis 28, 2012 8:52

ok.ok.Tylko jak będę za dużo pisał i nie na temat,to proszę mi napisać.
Ja się nie gniewam na was,bo nie ma o co.Chciałem tylko mniej trochę pisać.
Musze to wszystko trochę poukładać,moje życie oczywiście..
Sporo się teraz dzieje,walczę o powrót do normalnej pracy,ale wiecie jak to jest,nie zawsze jest z górki.
Trochę mnie to kosztuję wysiłku,a że jestem bardzo wrażliwy,co zdążyliście się przekonać.To mnie to trochę kosztuje nerwów.Staram się nie przejmować,ale to samo przychodzi..
Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia może jeszcze wieczorem :!: :!: :!:

Śr lis 28, 2012 9:10
Questa napisał(a):
Prosiłem ostatnio, żeby mnie wypisać z listy grupy różańcowej, nie mogę brać pełnego udziału w jej funkcjonowaniu, przepraszam. Patryk.

Masz wspólną tajemnicę, to może odmówisz kiedy będziesz mógł.
Zaznacz tylko arkowi, aby przydzielał Cię zawsze jako drugą osobę odmawiającą daną tajemnicę.
Każda zdrowaśka to krok do nieba i współudział w modlitwie w podanych intencjach.

Śr lis 28, 2012 10:57

Puszeczka, a ja przepraszam za mój żart, jeśli Cię uraził. Miało być zabawnie, ale wcale nie Twoim kosztem. Zauważ, że to Ty głównie rozkręcasz ostatnio to forum i wykazujesz inicjatywę. Brawo.

Śr lis 28, 2012 13:51

Puszeczka bardzo fajnie sie czyta Twoje wpisy,więc pisz a każdy z nas kto tylko będzie miał czas i możliwość napewno się odezwie. :)

Śr lis 28, 2012 15:23

Nie gniewam się na nikogo.!!! miałem chyba w tym dniu gorszy dzień,i wyszło jak wyszło.
Ale nie wracajmy już do tego.Wszystko rozumie,zresztą ja bym też tak odebrał pewne rzeczy tak jak Wy.
Zapomnijmy o tym incydencie,bo mi teraz głupio.Wszyscy się tłumaczą,a tak naprawdę,to moja wina była.
Zamykamy sprawę!!! Ja się postaram bardziej myśleć co piszę.Nie urażając oczywiście nikogo.
Ale proszę mówić jeśli coś nie tak,bo to mi ułatwi pisanie do Was..pa :!: :!: :!:

Śr lis 28, 2012 16:32
Questa napisał(a):

Arek już odpisał, że od grudniowego przydziału nie będziesz uwzględniany.
Jeśli tylko ubyłoby Ci trochę obowiązków, zapraszamy, wiesz jak nas znaleźć ;)

Śr lis 28, 2012 17:32

buona serata a tutti

Śr lis 28, 2012 18:15

Puszeczka, ja osobiście lubię czytać twoje posty. Naprawdę rozkręcasz nasze forum i fajnie, że dużo piszesz. :D

A Maurizio: Ti salutano: Arek, Mariel, Terezjusz, Humalog, Rose_jo, Dariusz-555, puszeczka, DjGuru, Agvis, e tutti altri.
Puszczeka, il nostro amico del gruppo ha chiesto noi di esprimere la nostra esperienza della fede, della preghiera, specialmente del rosario. Abbiamo fatto quasi tutti, ora tocca a te. Puoi scrivere qua tutto cio' che ti senti dire, della tua strada verso la fede, della tua preghiera, preghiera del rosario, magari le tue intenzioni della preghiera – per chi/cosa preghi. Insomma con le parole semplici scrivi della tua esperienza. Grazie.
Pozdrawiam wszystkich (Saluto tutti).

Śr lis 28, 2012 19:13
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 588  Następna strona