Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
puszeczka
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Darku ino my tu we dwoje aktywni..Dzięki za piosenki...
|
So gru 29, 2012 21:51 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
http://de.swoopshare.com/file/803764128 ... 9.jpg.htmlw tej niemieckiej wiosce mieszkałem od czerwca do początku listopada . raz mi zaproponowano bym dziesiątke Różańca poprowadził po polsku . jutro o 09.00 proboszcz , z którym lubiłem pogadać będzie chciał na mszy powiedzieć że "blachy dają się zreperować " . na fotce kościół "Siedmiu Boleści Maryi" .
|
So gru 29, 2012 22:37 |
|
 |
Dariusz-555
|
http://de.swoopshare.com/file/fe9bb4aa7 ... G.mp3.htmlna dobranoc ( albo w niedziele na dzień dobry ) pieśń " Ty jesteś moim Bogiem" .
|
So gru 29, 2012 23:00 |
|
|
|
 |
Maurizio
|
prego per la piccola Oktawia e per le altre persone bisognose dell'aiuto del Signore,che lo Spirito sia sopra di esse.desidero sempre che si preghi per me,la mia amica ed i suoi genitori. ho visto che si parlava un po di politica,sulla Baviera in particolare,mi piacerebbe saperne di più. inoltre,nella storia tra me e la mia amica,ci sono dei numeri,date e quant'altro,piuttosto ricorrenti,vorrei un po sentire la vostra opinione
|
N gru 30, 2012 9:13 |
|
 |
Dariusz-555
|
nasz włoski przyjaciel tak mniej więcej pisze - "modle sie za Oktawie i za wszystkich , którzy potrzebują pomocy . niech Duch Święty będzie z nimi . módlcie sie za mnie , mojego przyjaciela i jego rodziców . wiem że troche piszecie o polityce i o Bawarii . chciałbym wiedzieć coś więcej " .
droga Magdo , Ty z pewnością byś to lepiej przetłumaczyła . pozdr i smacznego niedzielnego obiadku wszystkim .
|
N gru 30, 2012 9:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O rany!!! Nie wciągajcie chłopaka w nasze "polskie piekiełko"  ! 
|
N gru 30, 2012 9:31 |
|
 |
szuba
|
Kochani, nie należę do waszej grupy modlitewnej, ale ośmielam się was prosić o modlitwę za bardzo (naprawdę bardzo, bardzo) zagubionego kapłana, o.Tomasza. Proszę was o modlitwę w intencji jego nawrócenia, o wszelkie łaski i Boże błogosławieństwo dla niego.
Z góry dziękuję za każdą zdrowaśkę...
|
N gru 30, 2012 10:53 |
|
 |
patryk84
|
Jeśli ktoś nas prosi o modlitwę to nigdy nie odmawiamy  Arku nie chcę Cię poganiać ale jutro już ostatni dzień miesiąca, dawaj nowy podział tajemnic! 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
N gru 30, 2012 11:47 |
|
 |
Dariusz-555
|
tytuł " Tobie Panie " . http://de.swoopshare.com/file/972e94626 ... e.mp3.htmlnie poganiajmy Arka , pisał że będzie rzadko tu obecny . módlmy się za wszystkie intencje tu składane , I ZA NOWY LEPSZY 2013 ROK .
|
N gru 30, 2012 12:50 |
|
 |
Dariusz-555
|
napis "va e torna" ( jedź i wracaj ) wraz z małym Krzyżykiem na pulpicie autka pomógł mi wyjechać z rowu i wrócić - choć z trzęsącą sie kierownicą . bez wsparcia modlitewnego księdza Reinholda ( Bawaria ) i księdza Stanisława ( Rzeczpospolita ) byłoby cienko . to taka refleksja w oczekiwaniu na ostateczny werdykt mechanika samochodowego w dniu 2 stycznia . pozdr .
|
N gru 30, 2012 15:01 |
|
 |
puszeczka
|
Moi Kochani mama Oktawi pisze tak;Rano ostateczna decyzja,wszystko zależy od dzisiejszej nocy,dziś nie gorączkowała.Tak pisze mama Oktawi.A w drugim esemesie pisze że serce jej pęka że ją to jutro czeka. To dla mamy musi być okropne,te czekanie.  ! Co dalej????co się wydarzy przez noc???najgorszy okres. Ta niepewność.Jak będę coś wiedział zaraz dam znać. Darku podziękuj Maurizio w moim imieniu,że tak się martwi o Oktawię.Często ją bardzo wspomina. Przetłumacz też mu moje słowa..Wszystkim Dziękuje za modlitwę w intencji Oktawi... Przepraszam że tylko o niej pisze,ale jest to dla mnie bardzo ważna sprawa,chciałbym żeby wszystko się udało.Żeby była zdrowa...Pozdrawiam 
|
N gru 30, 2012 19:43 |
|
 |
Dariusz-555
|
ok Andrzeju , już sie robi . Maurizio , grazie per le vostre preghiere per Oktawia. http://de.swoopshare.com/file/b5ad5cae0 ... 9.mp3.htmla to pieśń na jutro " przyjdź Duchu Święty " . niech Mama Oktawii śpi spokojnie , będzie jak najlepiej . Duch Święty przyjdzie .
|
N gru 30, 2012 20:22 |
|
 |
puszeczka
|
Dziękuje Darku.Bardzo się ciesze.Wiesz Maurizio tyle o niej pisze,niech wie co się dzieje. Fajnie że umiesz włoski,gdzie się nauczyłeś??? Tak Patryk ma rację,każdy kto prosi o modlitwę nie odmawiamy,pamiętamy i modlimy się w tych wszystkich intencjach.Po to tu właśnie jesteśmy,czy jeśli ktoś po prosi nas o chleb, czy damy mu kamień? Zapraszamy wszystkich do modlitwy i do podawania swoich jakże ważnych intencji.Wspomagamy wszystkich. Jak mama Oktawi zobaczy kiedyś nasze forum,to się za głowę złapie.Darek robi co może żeby Oktawia wyzdrowiała,podaje modlitwy i pieśni,doradza,jak prawdziwy Anioł stróż.A podobno kto śpiewa to 2 razy się modli.Może będę jej śpiewał pieśni,no i się modlił też.Chcę żeby szybko wyzdrowiała.Ale nie tylko ona potrzebuje pomocy.Jednym słowem,mamy dużo do zrobienia.Intencji przybywa,chcemy pomóc każdemu. Każdy z nas jest tutaj Aniołem Stróżem.Każdy pomaga jak może.I to jest bardzo fajne.  !Chcę żeby mama Oktawi wiedziała że nie jest sama z tym cierpieniem,że jest taka fajna Grupa Różańcowa co się modli w jej intencji.Że jest razem z nią.  !Pozdrawiam 
|
N gru 30, 2012 21:19 |
|
 |
czarekcezary
Dołączył(a): N lis 18, 2012 21:47 Posty: 88 Lokalizacja: Gliwice, Śląskie
|
patryk84 napisał(a): Jeśli ktoś nas prosi o modlitwę to nigdy nie odmawiamy Brzmi to dwuznacznie  A tak poważnie to podziwiam Cię, puszeczka (i wszyscy inni, np. Maurizio, Dariusz itp.) , za twoje zaangażowanie w sprawę Oktawii i również dziękuję wszystkim za modlitwę. To wspaniałe, że są na świecie tacy ludzie jak wy  No i szczęśliwego Nowego Roku! Oby ten rok był lepszy. Już biegnę modlić się! Już 21:35!
_________________ Uśmiechnij się
|
N gru 30, 2012 21:34 |
|
 |
Dariusz-555
|
ja na to patrze tak : trzeba modlitw do Krwi Chrystusa by osłaniał jutrzejszego dnia . Ojciec Gabriel Amorth radzi modlić się do swojego świętego lub Anioła Stróża Oktawii . nie znam włoskiego - stosuje google , tłumacz , włoski polski . . . i gotowe . Ojciec James Manjackal zaproponowałby przywoływanie Ducha Świętego . propozycja ode mnie - uruchomić św Rafała - Archanioła zdrowia .
|
N gru 30, 2012 22:32 |
|
|
|