Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
puszeczka
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Moi Kochani Zabieg odwołany,ciężka noc była,za duże ryzyko było.Pozdrawiam
|
Pn gru 31, 2012 9:12 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
http://www.eoc.ch/oto szwajcarska ( najlepsza na świecie ) klinika onkologiczna . dla nich nie ma ciężkich nocy i ryzyka . niech mama Oktawii założy konto a pierwszy wpłace by Oktawia pojechała do miasteczka Belinzona .
|
Pn gru 31, 2012 9:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tajemnice różańcowe na styczeń: ~~ <>< ~~ <>< ~~ <>< ~~
I. TAJEMNICE RADOSNE:
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie - patryk84 2. Nawiedzenie świętej Elżbiety - Agvis 3. Narodzenie Jezusa - Terezjusz 4. Ofiarowanie Jezusa w świątyni - saraaa 5. Odnalezienie Jezusa w świątyni - Mariel
II. TAJEMNICE ŚWIATŁA:
1. Chrzest Jezusa w Jordanie - Justyna 2. Objawienie się Jezusa w Kanie Galilejskiej - Krystian 3. Głoszenie królestwa i wzywanie do nawrócenia - Arek 4. Przemienienie Pańskie na górze Tabor - Vul 5. Ustanowienie Eucharystii - Ewelina
III. TAJEMNICE BOLESNE:
1. Modlitwa Jezusa w Ogrójcu - magda68 2. Biczowanie Jezusa - Rose_jo 3. Cierniem ukoronowanie Jezusa - humalog 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię - puszeczka 5. Ukrzyżowanie i śmierć Jezusa - Synoracza
IV. TAJEMNICE CHWALEBNE:
1. Zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa - Alus; enka71 2. Wniebowstąpienie Chrystusa - Iwona19 3. Zesłanie Ducha Świętego - DjGuru 4. Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny - PomocDlaKarinki; czarekcezary 5. Ukoronowanie Maryi na Królową nieba i ziemi - Dariusz-555; Maurizio
INTENCJE PAPIESKIE:
Intencja ogólna: Aby w tym Roku Wiary chrześcijanie mogli głębiej poznać tajemnicę Chrystusa i z radością dawać świadectwo o darze wiary w Niego.
Intencja misyjna: Aby wspólnoty chrześcijańskie na Bliskim Wschodzie, często dyskryminowane, były obdarzane przez Ducha Świętego mocą wierności i wytrwałości.
INTENCJE FORUMOWE:
1. O zdrowie dla mamy Magdy 2. O zdrowie dla taty i mamy humaloga i siły dla niego 3. O silną i gorliwą wiarę dla czarekcezary, nawrócenie i powrót do wiary jego siostry 4. O zdrowie dla Oktawii i Sylwii oraz wszystkich walczących z chorobą nowotworową 5. Za Maurizio, jego koleżankę i jej rodziców, także aby pojednali się jako małżeństwo 6. Za kapłanów i nowe powołania kapłańskie. 7. Dodałem od siebie - o zdrowie Celnika.
|
Pn gru 31, 2012 14:16 |
|
|
|
 |
czarekcezary
Dołączył(a): N lis 18, 2012 21:47 Posty: 88 Lokalizacja: Gliwice, Śląskie
|
Jeśli nie jest za późno, to dodałbym jeszcze intencję o jedność chrześcijan, z okazji tygodnia 18 - 25 stycznia 
_________________ Uśmiechnij się
|
Pn gru 31, 2012 15:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeszcze prośba szuby, konkretnie o nawrócenie zagubionego ks. Tomasza.
|
Pn gru 31, 2012 16:17 |
|
|
|
 |
czarekcezary
Dołączył(a): N lis 18, 2012 21:47 Posty: 88 Lokalizacja: Gliwice, Śląskie
|
no tak 
_________________ Uśmiechnij się
|
Pn gru 31, 2012 16:36 |
|
 |
Dariusz-555
|
i za walke z bezrobociem w Czwartej Rzeczpospolitej . a może to już Piąta , bo zgubiłem sie w rachubie .
|
Pn gru 31, 2012 16:41 |
|
 |
terezjusz
|
Wszystkiego najlepszego opieki i blogoslawientwa Bozego w nowyn 2013 roku zycze wszystkim.
|
Pn gru 31, 2012 17:52 |
|
 |
puszeczka
|
Moi Kochani Operacja Oktawi przełożona do czwartku.Bardzo dużo się dzieje u niej,nie sposób wszystkiego opisać.Wiem tylko jedno,zadaje trudne pytania związane już ze śmiercią,mama Oktawi nie wie co odpowiadać? Jest tym wszystkim jeszcze bardziej załamana.No i te kolejne czekanie. Darku jak się spotkam 6 stycznia z mamą Oktawi to na pewno z nią porozmawiam. Dziękuje Czarkowi za miłe słowa.!Arkowi za modlitwę,jemu jeszcze chyba nie dziękowałem.Nie chce nikogo z Was pominąć.Każdemu wiele zawdzięczam.!Za waszą obecność.Bardzo mnie wspieracie,nie czuję się tutaj sam. A to jest dla mnie teraz ważne.Dziękuje Arkowi za przydzielenie akurat tej tajemnicy,styczeń akurat będzie dla mnie ciężki.Jak macie jeszcze jakieś propozycje to chętnie się podzielcie,chodzi mi w dalszym ciągu o Oktawię. Wszystkie propozycje wasze przekaże jak się spotkam z mamą Oktawi.!Jesteście SUPER.Chyle przed wami czoła.  !Pozdrawiam wszystkich 
|
Pn gru 31, 2012 18:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziekuje za przydział Tajemnicy, za wszystkie intencje i.....Dosiego Roku! Oby nasza Róża trwała pozdrawiam 
|
Pn gru 31, 2012 19:02 |
|
 |
puszeczka
|
|
Wt sty 01, 2013 7:02 |
|
 |
Maurizio
|
ciao,BUON ANNO a tutti.prego che il Signore mandi il suo Spirito su tutti noi.prego che l'operazione di Oktawia sia andata a buon fine e spero che le preghiere che abbiamo espresso abbiano trovato ascolto presso Dio
|
Wt sty 01, 2013 8:33 |
|
 |
puszeczka
|
Maurizio ty jesteś Wielki człowiek!!!twoja postawa wobec Oktawii bardzo mnie zadziwia.! nie rozumie co piszesz?ale widzę ze bardzo zależy Ci na zdrowiu Oktawii.Muszę Ci Podziękować z całego serca.  ! Powiem inaczej masz wielkie serce przepełnione bardzo wielką miłością.  ! Wiadomość ze szpitala;Noc minęła bardzo spokojnie,bez gorączki,bez problemu oddychała,do tej pory jeszcze takiej spokojnej nocy nie było.Kiedyś powiedziała ze w sylwester przyjdzie do niej Papież,więc wszystko tłumaczy... Darku proszę przetłumaczyć mi co pisze Maurizio,jeśli oczywiście możesz.Chcę żebyś mu przetłumaczył moje słowa.Powiedz mu że dzisiaj jest trochę lepiej. Mama Oktawii dziękuję Wszystkim którzy się modlą za Oktawię.Jak wrócą ze szpitala to na pewno się do Was osobiście odezwie.Trochę to jednak może jeszcze potrwać. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie. 
|
Wt sty 01, 2013 10:44 |
|
 |
Dariusz-555
|
nasz włoski przyjaciel tak pisze - Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich. prośmy by Pan posłał swego Ducha na nas wszystkich. Módlmy się, aby operacja Oktawii udała się i mam nadzieję, że modlitwy, które uskuteczniamy zostały wysłuchane przez Boga .
|
Wt sty 01, 2013 11:00 |
|
 |
puszeczka
|
|
Wt sty 01, 2013 14:13 |
|
|
|