Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
Ola82
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Piotrze,twoje beznadziejne samopoczucie wynika po prostu z twojego temperamentu a nie z choroby czy opętania .Jesteś podręcznikowym przykładem perfekcyjnego melancholika. Trzymaj się.Pozdr
|
Wt gru 23, 2014 12:48 |
|
|
|
 |
Ola82
|
Moje intencje na styczeń 1.O pomyślne zdanie wszystkich egzaminów 2.W intencji Jacka 3.O zdrowie i potrzebne łaski dla Marty. 4.O pracę 5.W intencji wszystkich samotnych,bezdomnych,ubogich.
|
Wt gru 23, 2014 12:52 |
|
 |
Dariusz-555
|
moja intencja - za szczęśliwy pobyt w Polsce .
w Wigilie będę mijał po drodze Świebodzińskiego Chrystusa . a w sobote , w Sanktuarium Bożego Miłosierdzia , msza o uzdrowienie wraz z demolką kudłatego .
Alleluja i do przodu - jak mawia Ojciec Dyrektor .
|
Wt gru 23, 2014 13:54 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
jak tu cicho o zmierzchu . to zrozumiałe , przedświąteczna gorączka . sianko pod obrus , opłatek , no i karp , barszczyk z uszkami , zupa grzybowa - i wolne miejsce dla Andrzeja Puszeczki . zapraszamy Andrzeju , byłeś , jesteś i będziesz . Ty już oglądasz Panią Fatimską , my mamy jeszcze 871 dni , 21 godzin , 44 minuty , i 25 sekund .
|
Wt gru 23, 2014 19:33 |
|
 |
agvis
|
Kochani, pragnę złożyć Wam wszystkim życzenia pięknych, Błogosławionych Świąt, które zostawią ślad w sercach na cały nadchodzący Nowy Rok, w którym Jezus będzie królował w każdej sekundzie, czyniąc go szczęśliwym.
|
Śr gru 24, 2014 9:57 |
|
|
|
 |
agvis
|
Moje intencje na styczeń:
- O nawrócenie mojego rodzeństwa oraz Tomka, Mariana, Leszka, - O opiekę i Błogosławieństwo dla naszych rodzin i dzieci w 2015 roku, - O Błogosławieństwo w naszej firmie, by nikt nie zapomniał, dla Kogo pracujemy, - O Pana Andrzeja w jego strasznej chorobie, - O mojego Tatę, by radził sobie dzielnie w sytuacji Bogu wiadomej.
|
Śr gru 24, 2014 10:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zróbcie Mu miejsce Pan idzie z nieba
Oddajemy Ci Jezu nasze rodziny, nasze domy i wszystko co posiadamy. Oddajemy nasze osobiste i rodzinne sprawy...naszą Różę. Twój pokój i błogosławieństwo niech pozostanie nad nami.
|
Śr gru 24, 2014 13:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak obyczaj każe stary, według przodków naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, co przyświeca nam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku.
Załączniki:
maxresdefault (1)3.jpg [ 170.8 KiB | Przeglądane 3030 razy ]
|
Śr gru 24, 2014 14:43 |
|
 |
Hopcia
|
Narodziłem się nagi – mówi Bóg – abyś potrafił wyrzekać się samego siebie. Narodziłem się ubogi, abyś mógł uznać mnie za jedyne bogactwo. Narodziłem się w stajni, abyś nauczył się uświęcać każde miejsce. Narodziłem się bezsilny, abyś ty nigdy mnie się nie lękał. Narodziłem się w miłości, abyś ty nigdy nie zwątpił w moją miłość. Narodziłem się w nocy, abyś ty uwierzył, iż mogę rozjaśnić każdą rzeczywistość spowitą ciemnością. Narodziłem się w ludzkiej postaci – mówi Bóg – abyś ty nigdy nie wstydził się być sobą. Narodziłem się jako człowiek, abyś ty mógł stać się „synem Bożym”. Narodziłem się prześladowany od początku, abyś ty nauczył się przyjmować wszelkie trudności. Narodziłem się w prostocie, abyś ty nie był wewnętrznie zagmatwany. Narodziłem się w twoim ludzkim życiu – mówi Bóg, – aby wszystkich ludzi zaprowadzić do domu Ojca Niech te słowa staną się dla nas drogowskazem w naszym życiu. A ja wam życzę żeby nowo narodzone dzieciątko było dla was wszystkim  . I oczywiście Bożego Pokoju i Błogosławieństwa.
_________________ [color=#4000BF]Niech Bóg, który jest cały Miłością, będzie twoim niezmiennym mieszkaniem, twoją celką i twoim klasztorem wśród świata. bł. Elżbieta od Trójcy Świętej [/color]
|
Śr gru 24, 2014 14:51 |
|
 |
Maurizio
|
ciao,a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. la mie intenzioni,per gennaio: per Alice e la sua mamma,soprattutto Alice abbandoni ogni interesse per lo spiritismo e l'occulto.... per Ivana,Gennarina,Marco,Graziella,perchè si convertino e cambino vita. per Valentina e il suo papà,perchè il Signore sia loro vicino nelle difficoltà.... per Maurizio,perchè nn abbia a ripetere i suoi errori. per il nostro Papa Francesco,perchè lo Spirito Santo lo sostenga nella sua missione pastorale,e per tutti i sacerdoti,soprattutto per quelli impegnati in missione per il nostro gruppo del Rosario. per me,che sto attraversando un momento molto difficile. salutandovi,con Dio...e un buon Natale a tutti voi...
|
Śr gru 24, 2014 15:22 |
|
 |
zanka05
Dołączył(a): Pt paź 17, 2014 22:03 Posty: 24 Lokalizacja: częstochowa, Śląskie
|
Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok
|
Śr gru 24, 2014 16:17 |
|
 |
patryk84
|
Również zyczę Wam wszystkiego najlepszego na te piękne Święta Bożego Narodzenia oraz nowy 2015 rok!
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Śr gru 24, 2014 16:33 |
|
 |
terezjusz
|
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, obfitych łask i błogosławieństwa Bożej Dzieciny w nadchodzącym 2015 roku. 
|
Śr gru 24, 2014 18:33 |
|
 |
magda68
|
Życzę Wam błogosławionych, spokojnych świąt Narodzenia Pańskiego, wielu łask od Bożego Dzieciątka, i opieki Jego i naszej czułej Matki.
|
Cz gru 25, 2014 8:29 |
|
 |
beti2503
|
Kochani! Życzę Wam tego wszystkiego, co jest potrzebne do osiągnięcia prawdziwego szczęścia.  Wszystkim życzę Miłości, spokoju i radości  A dla obecnych, których nie widzimy kolęda.. https://www.youtube.com/watch?v=4fZqm7eRoKc
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Cz gru 25, 2014 14:15 |
|
|
|