Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
sonniger
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Proszę o modlitwę za x. Tomasza Jochemczyka, który wczoraj wieczorem trafił do szpitala z paraliżem.
|
So mar 07, 2015 13:50 |
|
|
|
 |
terezjusz
|
Sonniger będę pamiętał w modlitwie. W ogóle to codziennie do naszych intencji dodaję jeszcze te, które nosimy w sercach, także te niewypowiedziane/nienapisane
|
So mar 07, 2015 17:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N mar 08, 2015 9:53 |
|
|
|
 |
magda68
|
Dzięki Arku 
|
N mar 08, 2015 10:22 |
|
 |
Antoni1965
|
Pomodlę się za Tomasza Ps. Wracaj do zdrowia Szczęśliwy trzeźwiejący alkoholik Antoni
|
N mar 08, 2015 21:46 |
|
|
|
 |
patryk84
|
Kochani, za pare godzin czeka mnie 30 godzinna jazda samochodem, w sobote powrót. Jak zawsze tak i teraz proszę. Was o modlitwę.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
N mar 08, 2015 22:17 |
|
 |
beti2503
|
Kochani, pamiętam o Was w modlitwie  Dziękuję Arku za życzenia  Mam do Was prośbę - pomódlcie się w dwóch dodatkowych intencjach: - o dary Ducha Świętego dla Madzi, - o odpowiedzialne rodzicielstwo dla Karoliny i Piotra oraz opiekę Maryi nad ich dziećmi. Bóg zapłać za modlitwę. Dobrze, że jesteście 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Pn mar 09, 2015 22:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgłaszajmy proszę nasze forumowe intencje na przyszły miesiąc, oraz: Wiadomość dla tych, którzy mniej się tutaj udzielają  : jako animator naszej grupy różańcowej zwracam się do was z prośbą o potwierdzanie deklaracji codziennej modlitwy na Różańcu. Jest to konieczne, comiesięczne sprawdzenie obecności, aby zachować ład i porządek w grupie. Proszę o odpowiedź do dnia: 26 kwietnia do godz. około: 22.00. Swą obecność potwierdzasz: 1. Odpowiadając na PW do mnie (prywatna wiadomość). 2. Umieszczając post w naszym wątku. 3. Wysyłając maila na: arekgryn@gmail.com (ze swym nickiem!) 4. Wysyłając wiadomość GG na : 7075949 (ze swym nickiem!) Pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie. 
|
N mar 22, 2015 21:40 |
|
 |
asm
|
 Arku potwierdzam  Moje intencje na kwiecień: o zgodę, jedność szanowanie się nawzajem w naszej rodzinie, o łaskę rodzicielstwa dla nas, o wyjaśnienie trudnej sytuacji mojego taty i teściów, o rozwiązanie sprawy Bogu wiadomej, o szczęśliwe rozwiązanie dla Małgosi, za Lenkę z okazji I rocznicy urodzin, niech Bóg w pokoju kieruje naszym życiem i naszą pracą, dziękczynna: za to, że od dwóch lat mogę być z Wami i razem tworzymy coś cudownego. Pozdrowienia dla wszystkich 
|
Pn mar 23, 2015 17:48 |
|
 |
Maurizio
|
ciao,a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. la mie intenzioni per aprile: per Alice,che abbandoni l'occultismo,e per la sua mamma,che entrambe trovino la strada per incontrare Cristo. per Gennarina,che sta vivendo un momento difficile a causa dei problemi di salute del suo papà. per tutti i miei nemici per tutti i cristiani perseguitati nel mondo a causa del loro credo per Valentina e il suo papà,perchè siano sostenuti dal Signore. per papa Francesco,perchè lo Spirito Santo continui a guidarlo alla guida della Chiesa. per Maurizio,che possa ricevere sostegno e conforto. per me,perchè il Signore mi protegga e mi aiuti. per il nostro gruppo del Rosario. salutandovi,con Dio
|
Wt mar 24, 2015 20:16 |
|
 |
patryk84
|
Potwierdzam. Moje intencje:
W intencji całej moje rodziny. W intencji naszej Róży Różańcowej. W intencji Misji Świętych na całym świecie. W intencji prześladowanych Chrześcijan.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Śr mar 25, 2015 17:00 |
|
 |
ewa7778
|
potwierdzam - w intencji Bogu wiadomej -za dusze w czyścu cierpiące aby dobry Bóg zabrał je do Nieba -o Łaskę wiary dla moich dzieci i męza -za małżenstwa sakramentalne aby dochowały wiernosci złozonej sobie i przed Bogiem przysiedze Arku jesli to możliwe zapisz na stale moje 4 intencje
|
Cz mar 26, 2015 12:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moje intencje: - o opiekę Maryi, aby Pan udzielił wszelkie potrzebne łaski członkom mojej rodziny, - o łaskę zdrowia dla Magdy, Julii, - o łaskę macierzyństwa dla Beaty, - o łaskę wiary dla Grzegorza i Nikodema, - o zbawienie wieczne dla wszystkich zmarłych, - o uchronienie chrześcijan od prześladowań religijnych.
|
Cz mar 26, 2015 12:52 |
|
 |
sonniger
|
Moje intencje na kwiecień
Zdrowie dla żony, syna, mamy Zdanie matury i dostanie się na studia dla syna. Znalezienie nowej (dobrej) pracy Dziękczynienie za sprawę dla mnie wiadomą Za nienarodzone dzieci zagrożone aborcją
pozdrawiam
|
Cz mar 26, 2015 19:14 |
|
 |
voyak1
|
Bardzo proszę o modlitwę w następujących intencjach: o zdrowie dla Elżbiety i dużo sił i wytrwałości w chorobie. o uwolnienie z nałogów dla Jarosława oraz Adama
|
Cz mar 26, 2015 19:37 |
|
|
|