Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
voyak1
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Potwierdzam swój udział Moja intencja na lipiec: Za wszystkich chrześcijan prześladowanych za wiarę (szczególnie na Bliskim Wschodzie, w Azji i w Afryce)
|
So cze 27, 2015 7:38 |
|
|
|
 |
Ola82
|
Potwierdzam - o pomyślne zaliczenie egzaminów - za Aleksandre i Jacka
|
So cze 27, 2015 8:12 |
|
 |
magda68
|
Maurizio napisał(a): ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. le mie intenzioni per luglio: per Alice e la sua mamma,perchè abbiano la grazia di incontrare Gesù Cristo nella loro vita. per Gennarina,perchè il Signore le dia forza e doni salute al suo papà. per la conversione di Anna e Roberto,perchè abbiano il dono della vera fede. per Mariagrazia,perchè Gesù le stia vicino in questo momento difficile. per tutti i fratelli della XIII comunità neocatecumenale di San Giusto. per tutti i miei nemici,per i defunti e per le famiglie,sopprattutto quelle in difficoltà. per tutti i cristiani perseguitati in tutto il mondo. per le intenzioni del Santo Padre,affinche il Signore lo sostenga nella sua missione pastorale. per me,affinche il Signore aumenti la mia fede e mi doni il suo Spirito e possa affidarmi a Lui. per il nostro gruppo del Rosario,affinche sia sempre unito nella fede e nella preghiera. salutandovi,con Dio Ciao a tutti. Potwierdzam moją obecność. Moje intencje na lipiec: - Za Alice i jej mamę, aby otrzymały łaskę spotkania Jezusa Chrystusa w swoim życiu. Za Gennarinę, aby Pan dawał jej siłę i obdarzył zdrowiem jej tatę. - O nawrócenie Anny i Roberta, aby otrzymali łaskę prawdziwej wiary. Za Mariagrazię, aby Jezus był blisko niej w tym trudnym momencie. -Za wszystkich braci XIII wspólnoty neokatechumenalnej San Giusto. - Za wszystkich moich nieprzyjaciół, za zmarłych, i za rodziny, szczególnie te przeżywające trudności. - Za wszystkich chrześcijan prześladowanych na całym świecie. - W intencjach Ojca Świętego, aby Pan go wspierał w misji pastoralnej. - Za mnie, aby Pan pomnożył moją wiarę, aby obdarzył mnie Swoim Duchem i wzrostem ufności w Niego. - Za nasza grupę różańcowa, aby trwała zjednoczona w wierze i modlitwie. Pozdrawiam Was. Z Bogiem.
|
So cze 27, 2015 8:28 |
|
|
|
 |
magda68
|
Mariusz moje intencje:
-Za moją rodzinę, szczególnie Łukasza, Amelkę, Magdę, Zbigniewa, Elżbietę, Bronisławę. -O zdrowie dla Elżbiety, Bronisławy, Jadwigi, Sławomira. -O nawrócenie niewierzących z mojej rodziny z spośród znajomych, szczególnie Jacka, Beaty, Mariusza, Sławomira, Renato, Marka, Katarzyny. -O błogosławieństwo w mojej pracy, pokój między pracownikami, o dobry podział obowiązków, co pozwoli mi na dłuższą codzienną modlitwę. Abym w miejscu pracy umiała żyć Twoim pokojem Panie, abym dzieliła się nim ze wszystkimi. - O pokój duszy dla św. Benedykta i śp. Armanda, zmarłych z mojej rodziny i spośród znajomych -W pewnych dwóch intencjach Bogu znanych. - O uzdrowienie Magdy z choroby nowotworowej. O siłę dla niej, jej męża, dzieci, całej rodziny, oraz aby to doświadczenie przybliżyło ja do Pana Jezusa przez wstawiennictwo Maryi. -Dziękczynna: Dziękuję Ci Trójco Przenajświętsza za wszystkie łaski dla mnie i moich bliskich i Tobie Niepokalana Matko za wstawiennictwo. Dziękczynna za nowego kapłana, który zaopiekuje się nasza Różą.
|
So cze 27, 2015 9:51 |
|
 |
Dariusz-555
|
moja intencja błagalna - by Najwyższy prowadził prezydenta Andrzeja Dude i nie odstępował od Niego . intencja dziękczynna - za kapitalny klimat w pracy .
|
So cze 27, 2015 9:59 |
|
|
|
 |
sonniger
|
Potwierdzam obecność. Moje intencje:
-Zdrowie dla żony, syna, mamy -Dostanie się na studia dla syna. -Dziękczynna za znalezienie pracy -Dziękczynienie za sprawę dla mnie wiadomą -Za nienarodzone dzieci zagrożone aborcją -Prośba o zdrowie dla znajomego księdza
|
So cze 27, 2015 12:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
super bardzo się cieszę że ksiądz będzie z nami 
|
So cze 27, 2015 18:28 |
|
 |
Rose_jo
|
Potwierdzam obecność. Moje intencje: -Za uzdrowienie z raka w.Ryśka -Za zdrowie dla c.Basi,c.Krysi -Za wyjście z nałogów oraz uzdrowienie Mamy Męża -Za znalezienie pracy przez Mamę Męża -Za udany powrót do pracy -Za całą moją rodzinę
|
N cze 28, 2015 11:58 |
|
 |
terezjusz
|
Kochani jutro do 18-tej czekam na resztę intencji a potem wysyłam je do księdza. 
|
N cze 28, 2015 19:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szczęść Boże  ! Bardzo serdecznie wszystkich witam i informuję, że będę co pewien czas Błogosławił wszystkich forowiczom... ks. Stanisław 
|
N cze 28, 2015 19:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na razie proponuję wakacyjną modlitwę i przystąpienie do Spowiedzi św., aby ten czas urlopo-wakacyjny dobrze przeżyć z Bogiem  !
|
N cze 28, 2015 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szczęść Boże  Jak miło, że Ksiądz będzie z nami 
|
N cze 28, 2015 20:53 |
|
 |
beti2503
|
Szczęść Boże  Serdecznie Księdza witamy 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
N cze 28, 2015 21:49 |
|
 |
Dariusz-555
|
Alleluja i do przodu księże Stanisławie !
dokładam intencje za prześladowanych chrześcijan w Syrii . ich najnowsze wyznanie - " módlcie się za nas , jesteśmy gotowi umierać za wiare " .
|
N cze 28, 2015 21:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 BŁOGOSŁAWIEŃSTWO BOŻE
Niech Was wszystkich błogosławi Bóg Wszechmogący OJCIEC i SYN i DUCH ŚWIĘTY Amen. Pozdrawiam i obiecuję również modlitwę za każdego z Was i Waszych znajomych, szczególnie dzisiaj w dniu Uroczystości śwśw. Piotra i Pawła
Ostatnio edytowano Pn cze 29, 2015 14:47 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn cze 29, 2015 14:43 |
|
|
|