Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Na poczatek to Dziekuje za modlitwy. Jak sadze to jestem jednym z tych za ktorych sie modliliscie i pewnie to jeszcze trwa co do mojej osoby, bo poza powrotem do Boga, modlitwami, czekam takze, na cos co mi zapowiedziano, zadanie. Z pewnoscia dolacze do Was. Bog zaplac za modlitwy. I zycze wam wszystkim doznania takich doswiadczen jakie mi sie udzielily i ciagle udzielaja wielokrotnie kazdego dnia dzieki waszym modlitwom.
|
Pt paź 09, 2015 19:36 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
jutro dzien fatimski . transmisja na zywo z Fatimy w nocy na tv TELEPACE . 19 pazdziernika kto chce , zaniesie modlitwy do ksiedza Jerzego Popieluszki z prosba o wstawiennictwo . w przerwach miedzy modlitwami i praca jest czas na rozrywke . niezle bawilismy sie na koncercie zespolu the Brew w Miltenberg . http://de.swoopshare.com/file/2453fd745 ... 1.jpg.htmlmilego tygodnia wszystkim i Alleluja i do przodu .
|
Pn paź 12, 2015 0:01 |
|
 |
patryk84
|
U mnie w pracy zaczął się najgorszy tydzień w całym roku. Będziecie rozmawiać z Ojcem i Mamą to powiedzcie, żeby pamiętali o mnie. Dzięki ! 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pn paź 12, 2015 20:11 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
leci transmisja na zywo . w Fatimie pada deszcz . . . jak 98 lat temu .
|
Pn paź 12, 2015 22:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
.
|
Wt paź 13, 2015 6:31 |
|
|
|
 |
_Lilka
|
|
Wt paź 13, 2015 10:01 |
|
 |
terezjusz
|
Potrzebna modlitwa za kapłana Jeden z neoprezbiterów archidiecezji wrocławskiej trafił do szpitala z poważną chorobą. Prosimy o modlitwę w intencji ks. Wojciecha Buźniaka. Jutro czeka go już czwarta operacja... http://wroclaw.gosc.pl/doc/2759492.Modl ... -potrzebnaMałgosiu wielu łask i błogosławieństwa Bożego oraz opieki naszej Niepokalanej z okazji urodzin 
Ostatnio edytowano Wt paź 13, 2015 15:24 przez terezjusz, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt paź 13, 2015 15:20 |
|
 |
sonniger
|
Małgoska.....Błogosławieństwa Bożego i opieki Najświętszej Panienki, zdrowia i pomyslności  terezjusz +++ za ks Wojtka
|
Wt paź 13, 2015 15:23 |
|
 |
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Małgosiu , trochę po czasie - choć na dobre życzenia nigdy za późno  - Wszystkiego błogosławionego  ! Wzrastaj ciągle w Łasce ! i dużo dobra od bliskich. W sobotę wyjeżdżam na 9 dni do Wadowickiego Karmelu - "zabieram Was wszystkich" w modlitwie  Pozdrawiam
|
Śr paź 14, 2015 21:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Patryk pomodlone  Za księdza Wojciecha pomodlone  Dziękuję wszystkim za życzenia bez was świat byłby pusty Właśnie uświadomiłam sobie że jestem fajnym prezentem dla moich rodziców bo i od Pana Boga i od Matki Bożej Fatimskiej Idę sprzątać bo w sobotę mam gości, nie ma to jak urodziny i imieniny w jednym tygodniu 
|
Pt paź 16, 2015 9:18 |
|
 |
magda68
|
Małgosiu spóźnione życzenia wielu łask Bożych z okazji Twoich urodzin/imienin. Darek słusznie przypomina o Fatimie, a ja pozwolę sobie przypomnieć o La Salette. http://www.zaufaj.com/sekret-z-la-salette.html A tu świetny wykład na temat objawień, po włosku. http://gloria.tv/media/nTZag9fFvRZO. Serafino przypominając orędzia Maryi, ocenia je w świetle późniejszej historii, i w świetle współczesnych wydarzeń. Np przypomina wizję papieża Leona XIII po której ułożył sławną modlitwę egzorcyzm: św. Michale Archaniele wspomagaj nas w walce...." Tę modlitwę zaczyna się na nowo w niektórych kościołach po Mszach św, odmawiać. Dla tego kto przeczyta czy już zna przesłanie Maryi, chyba zbędny jest tu komentarz. To przesłanie mówi samo za siebie. Maurizio, quarda questo filmato con il discorso di padre Serafino, parla di La Salette, molto importante quello che dice, perche sono sempre di meno quelli che dicono la verita direttamente senza giri di parole. Anche i preti sono diventati a volte direi troppo "tolleranti" http://gloria.tv/media/nTZag9fFvRZ
|
So paź 17, 2015 13:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 TYDZIEŃ MISYJNY
Szczęść Boże  ! tak, wiem, nie odzywałem się dosyć długo, ale to nie oznacza, że o Was wszystkich nie pamiętam. Oczywiście błogosławię wszystkie intencje i omadlam je, a przede wszystkim Was wszystkich bez wyjątku. Proponuję w tym tygodniu misyjnym spojrzeć na swój Chrzest św. i co z niego wynika obecnie? Jaki ze mnie chrześcijanin i jaka jest moja wiara: NAWRÓCENIE I MISJA. Niech Was wszystkich błogosławi Bóg Wszechmogący Ojciec i Syn i Duch Święty. AMEN  !
|
N paź 18, 2015 21:44 |
|
 |
Dariusz-555
|
dzis rocznica meczenskiej smierci ksiedza Jerzego . w tamtym czasie mieszkalem ok poltora kilometra od tego miejsca . ksieze Jerzy Popieluszko , wstawiaj sie za nami u Najwyzszego .
|
Pn paź 19, 2015 4:01 |
|
 |
Dariusz-555
|
za chwile na TRWAM koncert ku czci ksiedza Jerzego , ktoremu skladamy Bog zaplac za Jego wstawiennictwo za nami w Niebie .
|
Pn paź 19, 2015 20:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W rocznicę swojego chrztu zawsze uczestniczę w Eucharystii. I dziękuję Bogu za to że w tym dniu a był to 05.sierpień 1978 roku Bóg przyjął mnie jako swoje umiłowane dziecko.
Św.O.Pio - Do rozważań codziennych. Tymi słowami mędrzec wysławił dzielną niewiastę: Wyciąga ręce po kądziel, jej palce chwytają wrzeciono (Prz 31, 19). Chętnie powiem wam coś na temat tych słów. Waszą kądzielą są wasze pragnienia i dlatego każdego dnia starajcie się uprząść chociaż trochę. Nitka po nitce realizujcie skutecznie swe plany, a nie zaczynajcie ciągle od początku. Uważajcie następnie, abyście się nie spieszyły, ponieważ w takim przypadku poplątałybyście wszystko i wrzeciono by się zatrzymało. Idźcie więc ciągle do przodu, a chociaż pójdziecie powoli, to odbędziecie jednak wielką podróż (Epist. III, s. 564).
|
Cz paź 22, 2015 1:49 |
|
|
|