Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
| Autor |
Wiadomość |
|
Dariusz-555
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
w przyszlym roku spotkamy sie w dolinie Cova da Irja na 100 leciu objawien fatimskich . kto bedzie obecny reka do gory ? widze ze jako pierwszy zglasza sie Andrzej Puszeczka . Andrzeju , wstawiaj sie za nami u Najwyzszego .
|
| Śr sty 13, 2016 22:43 |
|
|
|
 |
|
patryk84
|
Jakiś czas temu pisałem o inicjatywie odnawianie kapliczek na rocznicę 1050 lecia Chrztu Polski. Oto link do FB - https://www.facebook.com/kapliczki1050/?fref=nfRozpowszechniajmy gdzie tylko się da. Im więcej ludzi się przyłączy do akcji tym lepiej 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
| Cz sty 14, 2016 16:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 serdeczne pozdrowienia ...
Szczęść Boże  ! Bardzo serdecznie pozdrawiam już z Polski. Oczywiście, pamiętałem o Was wszystkich będąc na Europejskim Spotkaniu Młodych w Walencji. Teraz pragnę Wam wszystkim pobłogosławić z waszymi intencjami na styczeń: Niech Was błogosławi Bóg Wszechmogący Ojciec i Syn i Duch Święty . AMEN
|
| N sty 17, 2016 22:58 |
|
|
|
 |
|
beti2503
|
Bóg zapłać Księże Stanisławie za błogosławieństwo  Kochani, proszę Was o modlitwę za moją siostrę, która niebawem powinna urodzić córeczkę  Płaszcz, to niezwykłe, co napisałaś. Dziękuję! Masz rację, Maryja zmienia serca, uczy kochać miłością prawdziwą. Ja również odczuwam ogromną zmianę w swoim życiu odkąd zaczęłam więcej modlić się na Różańcu. A wszystko zaczęło się tutaj, z Wami na forum. Dziękuję, że jesteście <3
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
| Wt sty 19, 2016 12:09 |
|
 |
|
magda68
|
Auguri di Buon Compleanno Maurizio. Che Dio ti benedica.
|
| Cz sty 21, 2016 21:19 |
|
|
|
 |
|
asm
|
Witam wszystkich  potwierdzam swoją obecność w grupie. Moje intencje na luty: - za Karolinkę, o siłę i wiarę w walce z rakiem, - o zdrowie dla moich rodziców, siostry i siostrzenic, - o zgodę, jedność, szanowanie się nawzajem w naszej rodzinie, - o wyjaśnienie trudnej sytuacji materialnej rodziców, - o rozwiązanie sprawy Bogu wiadomej, - o łaskę rodzicielstwa dla nas, - o wsparcie dla Małgosi i Sebastiana, i rozwiązanie ich rodzinnych problemów, - dziękczynna za rozwiązanie spraw Klaudii i jej rodziny, - dziękczynna z okazji 80 urodzin Ołpy Józefa, - niech Bóg w pokoju kieruje naszym życiem i naszą pracą. Pozdrowienia dla wszystkich 
|
| Pt sty 22, 2016 8:09 |
|
 |
|
patryk84
|
Potwierdzam
- W intencjach Bogu wiadomych.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
| Pt sty 22, 2016 12:59 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
ksiadz Witko napisal modlitewnik " wolaj do mnie a odpowiem ci " . polecam . dotyczy tematu jak wolac do Najwyzszego by wysluchal , uzdrowil cielesnie lub duchowo . http://de.swoopshare.com/file/f442a5309 ... 1.jpg.html
|
| N sty 24, 2016 18:52 |
|
 |
|
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Potwierdzam, moje intencje: -o zdrowie duszy i ciała Marty -o żywą wiarę w rodzinach, zwłaszcza dla młodzieży o zaufanie Bogu -dziękując za wszystkie uzdrowienia -dziękując za codzienną opiekę
|
| Śr sty 27, 2016 9:06 |
|
 |
|
sonniger
|
Jestem!
Moje intencje na luty:
- o zdrowie dla mamy. - o zdrowie dla syna, żony i teściowej. - za zmarłych z rodziny (ojca, teścia, wujów etc...etc...) - za dusze w czyśćcu cierpiące - o cierpliwość - o powodzenie w pewnym przedsięwzięciu.
pozdrawiam
|
| Śr sty 27, 2016 23:01 |
|
 |
|
beti2503
|
Potwierdzam swoją obecność na luty: - w intencjach Bogu wiadomych. Pozdrawiam Was ciepło 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
| Cz sty 28, 2016 10:48 |
|
 |
|
ewa7778
|
potwierdzam intencje jak w ubiegłym miesiacu
|
| Cz sty 28, 2016 20:34 |
|
 |
|
Maurizio
|
Ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. Le mie intenzioni per febbraio: Per Alice,che abbandoni il suo interesse per il reiki e l'occultismo,e per la sua mamma,che entrambe possano ricevere lo Spirito Santo. Per Anna e Roberto,che si convertano alla vera fede e non si interessino più delle cose occulte. Per Nora,Valentina Puleo e Valentina Baldacci,che possano sentire il Signore vicino nelle loro difficoltà . Per mia sorella Silva,mia nipote Karin e le loro famiglie,che l'angelo custode vegli su i loro è sui loro figli. Per Papa Francesco,che lo Spirito Santo lo guidi nella sua missione,per tutti i sacerdoti,e tutti i cristiani,specialmente quelli che subiscono violenze e persecuzioni. Per me,che il Signore Gesù mi sia sempre vicino e mi sostenga. Per tutti noi,perché la Vergine Maria interceda presso Suo Figlio e ci faccia sentire la sua materna protezione. Per il nostro gruppo del Rosario,che possa restare sempre unito nel nome di Cristo. Salutandovi,con Dio
|
| Pt sty 29, 2016 11:52 |
|
 |
|
voyak1
|
Potwierdzam obecność w lutym
|
| Pt sty 29, 2016 18:56 |
|
 |
|
Juski
|
Jestem Moje intencje: -dziękczynna za otrzymane łaski i z prośbą by żadnej nie zmarnować -za moją rodzinę i bliskich -o łaskę rodzicielstwa dla nas i przyjaciół
|
| Pt sty 29, 2016 19:42 |
|
|
|