Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
Dariusz-555
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
w kazdy poniedzialek na TV EWTN o 22.00 katolickie koncerty . teraz leci Johann Bach " nasze zycie jest cieniem " .
jak tu cicho o zmierzchu .
|
Pn lut 22, 2016 22:11 |
|
|
|
 |
beti2503
|
Kochani, proszę Was o modlitwę w intencji Zbigniewa: o zachowanie życia i zdrowia, jeśli taka jest wola Boża. Bóg zapłać za każdą modlitwę! Pamiętam o Was!
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Pn lut 22, 2016 23:36 |
|
 |
asm
|
Beti pomodlone, wszystko w rękach Pana Boga...
|
Wt lut 23, 2016 7:42 |
|
|
|
 |
asm
|
Potwierdzam swoją obecność  Moje intencje na marzec: - za Karolinkę, o siłę i wiarę w walce z rakiem, - o zdrowie dla moich rodziców, siostry i siostrzenic, teściów, - o zgodę, jedność, szanowanie się nawzajem w naszej rodzinie, - o wyjaśnienie trudnej sytuacji materialnej rodziców, - o rozwiązanie sprawy Bogu wiadomej, - o łaskę rodzicielstwa dla nas, - o wsparcie dla Małgosi i Sebastiana, i rozwiązanie ich rodzinnych problemów, - o wytrwanie i spokój podczas egzaminu, - za Marka, o podejmowanie właściwych decyzji, - niech Bóg w pokoju kieruje naszym życiem i naszą pracą. Pozdrowienia dla wszystkich 
|
Wt lut 23, 2016 7:49 |
|
 |
patryk84
|
Potwierdzam obecność. Intencje: - Za całą moją rodzinę. - Za wszystkich chorych i cierpiących. - Za wszystkich najuboższych i bezdomnych. - W intencji więźniów. - W intencji kobiet chcących popełnić aborcję. - W intencji całego Kościoła Świętego. - W intencji wszystkich dusz w czyśćcu cierpiących. - Dziękczynna za każdy dzień naszego życia. Dziękuję Ci panie. Pozdrawiam Was serdecznie! 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Śr lut 24, 2016 9:30 |
|
|
|
 |
magda68
|
Witajcie. Mam pytanie. Organizujemy z okazji Wielkiego Postu zbiórkę na Fundację Małych Stópek? Moja propozycja, aby i tym razem coś zebrać i przekazać, ale głos oddaję naszym szefom  , w tym przypadku Mariuszowi i Patrykowi, który się zajął zbiórką poprzednio. Pozdrawiam was. Z Bogiem.
|
Śr lut 24, 2016 19:37 |
|
 |
patryk84
|
Oczywiście może zrobić zbiórkę powiedzmy nawet od dziś do 18 marca. Tylko czy znowu w zbiórkę włączą się te same 4 osoby co zawsze i na tym koniec czy inni tez postarają się dołączyć? Nie żebym kogoś zmuszał, ale skoro jest to zbiórka naszej Róży to niech choć połowa z nas się dołączy.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Cz lut 25, 2016 9:19 |
|
 |
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
potwierdzam w tym miesiącu chcę modlić się zwłaszcza za młode małżeństwa oraz dziękować za błogosławieństwa i łaski Pozdrawiam serdecznie
|
Cz lut 25, 2016 23:15 |
|
 |
Dariusz-555
|
scisly post i oczywiscie modlitwy jakie zarzadzilem w rodzinie spowodowal ze pilna oparacja biodra Taty zaplanowana na 2019 , bedzie latem tego roku . tego sie nauczylem na konferencjach Ojca Jamesa Manjackala - przez POST wymodlisz u Najwyzszego WSZYSTKO . szczegoly kiedys opisywalem . milego weekendu i smacznego niedzielnego obiadku wszystkim .
|
So lut 27, 2016 13:01 |
|
 |
voyak1
|
Potwierdzam swoją obecność w marcu.
|
So lut 27, 2016 13:06 |
|
 |
sonniger
|
Jestem
Moje intencje na marzec:
- o zdrowie dla mamy, żony, syna, teściowej i wszystkich bliskich - o pomyślne załatwienie ważnej sprawy życiowej - z podziękowaniem za otrzymane łaski - za znajomych Księży - za bliskich zmarłych - za chorych
pozdrawiam
|
N lut 28, 2016 0:21 |
|
 |
Ola82
|
potwierdzam obecność -o przedłużenie umowy o pracę -o zdrowie dla Marty i całej rodziny -w intencji Jacka,w sprawie Bogu wiadomej -o pomyślne załatwienie spraw
|
N lut 28, 2016 9:21 |
|
 |
Maurizio
|
Ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. Le mie intenzioni per marzo: Per Alice,che rinunci al reiki e alle sue seduzioni,e per sua mamma,che entrambe si incontrino con Cristo. Per Anna e Roberto,perché possano ricercare l'amore di Dio e nn si perdano nel lavoro o in cose futili. Per tutta la mia famiglia,perché la benedizione di Dio scenda su di essa. Per Papa Francesco,perché lo Spirito Santo lo guidi sempre nella sua missione pastorale,per tutti i sacerdoti. Per il nostro gruppo del Rosario,che rimanga sempre unito nella preghiera. Per me,che ho sempre bisogno di preghiere,che il Signore mi faccia sentire il suo amore. Salutandovi,con Dio
|
N lut 28, 2016 18:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
potwierdzam Moje intencje na kolejny miesiąc: Za moją rodzinę z prośbą o nawrócenie; W intencji misji; Za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; Za pokój na świcie w szczególności za Ukrainę , Syrię i Europę. W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów; W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka; W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie); W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole. Za Niniwe. Z podziękowaniem za wszystkie okazane łaski. Beti pomodlone 
|
N lut 28, 2016 19:07 |
|
 |
magda68
|
Maurizio napisał(a): Ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. Le mie intenzioni per marzo: Per Alice,che rinunci al reiki e alle sue seduzioni,e per sua mamma,che entrambe si incontrino con Cristo. Per Anna e Roberto,perché possano ricercare l'amore di Dio e nn si perdano nel lavoro o in cose futili. Per tutta la mia famiglia,perché la benedizione di Dio scenda su di essa. Per Papa Francesco,perché lo Spirito Santo lo guidi sempre nella sua missione pastorale,per tutti i sacerdoti. Per il nostro gruppo del Rosario,che rimanga sempre unito nella preghiera. Per me,che ho sempre bisogno di preghiere,che il Signore mi faccia sentire il suo amore. Salutandovi,con Dio Ciao a tutti. Potwierdzam moją obecność w grupie. Moje intencje na marzec. - za Alicję, aby porzuciła reiki i zniewolenia które przynosi, za jej mamę, aby obie spotkały się z Chrystusem. - za Annę i Roberta, aby mogli odszukać miłość Boga, aby nie dali zniewolić się pracy czy rzeczom błahym. - za moją całą rodzinę, aby spływało na nią błogosławieństw Boże. - za papieża Franciszka, aby Duch Święty prowadził go w jego misji pastoralnej, za wszystkich kapłanów. - za naszą grupę różańcową, aby pozostawała zawsze zjednoczona na modlitwie. - za mnie, gdyż potrzebuję wciąż modlitw, aby Pan mi dawał odczuć swą miłość. Pozdrawiam Was. Z Bogiem.
|
N lut 28, 2016 20:48 |
|
|
|