Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 22:42

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość
Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Maryjo jako Twój niewolnik z miłości proszę daj mi siłę do walki ze swoimi słabościami charakteru. Nie chcę Maryjo aby ktoś mnie zmieniał za mnie ale ja sam chcę mieć siły aby te dręczenie demonów pokonać. A i co mam robić z racji tego że nie raz na mnie została rzucona klątwa przez internet przez ludzi oddanych demonowi ?

Śr maja 04, 2016 11:26

jesli wytrzymasz Piotrze to w drugiej polowie lipca ekstra uskutecznie za Ciebie modlitwy w La Salette .
do tematu " klatwa " trzeba podchodzic bardzo ostroznie . zbyt pochopnie wierzysz w skutecznosc ze ktos tam w internecie przeciwko Tobie . . .
Ks. Gabrielle Amorth ma tu cos do powiedzenia . Ojciec James Manjackal rowniez . mam nadzieje ze przesluchales to co zapodalem . Bog z rzeczy niemozliwej uczynil mega mozliwa i pomnozyl to przez kilkanascie .
wspominam moj ostatni urlop w Rzeczpospolitej i piekna msze w stylu Taize w kosciele Ducha Swietego .

Śr maja 04, 2016 15:18
Post BŁOGOSŁAWIEŃSTWO na Maj ...
Szczęść Boże !!!
Bardzo serdecznie pozdrawiam i błogosławię Wam wszystkim i Waszym intencjom modlitewnym w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego - AMEN !!! Bardzo proszę o modlitwę w intencji Zmarłego Księdza Arcybiskupa Tadeusza Gocłowskiego, którego pogrzeb odbędzie się w najbliższy piątek o godz. 11.00 - OREMUS !!!

Śr maja 04, 2016 21:40

Szczęść Boże,
potwierdzam- jestem i modlę się.
Dziękuję WAM Najmilsi za modlitwę

Cz maja 05, 2016 3:57

gita napisał(a):
Jutro 7 maja w Warszawie Krucjata Różańcowa i Narodowcy kontra Targowica.
Gdybym mieszkała w W-wie, lub pod Warszawą też na godz. 11.00 przyszłabym do kościoła św. Floriana modlić się za Ojczyznę, a po mszy protestować przeciw Targowicy, która w tym dniu najprawdopodobniej W w-wie będzie liczniejsza.
Jutro pierwsza sobota miesiąca, a więc ja będę modlić się w swoim kościele parafialnym-NMP Wspomożenia Wiernych w Rumi.
Wszyscy którym na sercu leży dobro Ojczyzny wezmą udział w swoich kościołach parafialnych, lub w kościele św. Floriana w W-wie w modlitwie za Ojczyznę.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Może warto dołączyć dziś, każdy według uznania, z naszym dziesiątkiem do modlitwy Krucjaty Różańcowej z intencją za Ojczyznę.

So maja 07, 2016 7:46

w najblizszy piatek 99 rocznica pierwszego objawienia w Fatimie . w nocy z 12 na 13 betposrednia transmisja na TV-LELEPACE . milej niedzieli , smacznego obiadku i udanych majowek .

N maja 08, 2016 13:17

w najblizszy piatek o 17.19 - 99 rocznica pierwszego objawienia w Fatimie . proponuje tego dnia polaczyc sie modlitewnie z naszym przyjacielem Andrzejem Puszeczka .

milego tygodnia wszystkim .

Pn maja 09, 2016 10:24

... proszę o modlitwę za roczną Zuzię chrześnicę mojego męża. Od wczoraj jest w szpitalu, lekarze nie są w stanie jej zdiagnozować. Antybiotyki nie działają, gorączka nie spada, wyniki coraz gorsze...
Matko Boska Opiekunko Chorych miej ją w swojej opiece...

So maja 14, 2016 20:33

pojutrze urodziny patrona naszej Rozy . na TRWAM od 11.10 bezposrednia transmisja z konsekracji Swiatyni pod wezwaniem naszego umilowanego Rodaka .

Pn maja 16, 2016 8:40

dla Gity i nie tylko . z pewnoscia modlisz sie na TRWAM Rozancem o 20.20 . tak wyglada to pomieszczenie " od kuchni " .
http://de.swoopshare.com/file/414483660 ... b.jpg.html

a to pamiatka z dawnych lat odnosnie Sanktuarium Krwi Panskiej w Walldürn , do ktorego mam niedaleko tu na Bawarii . w 14 wieku byl tu Cud Eucharystyczny . 2 , 3 razy w roku odwiedzam .
http://de.swoopshare.com/file/660631ebf ... n.jpg.html

Pn maja 16, 2016 12:12
Są chwile w życiu, że dusza jest w takim stanie, że nie rozumie mowy niejako ludzkiej, wszystko ją męczy i nic jej nie uspokoi jak tylko gorąca modlitwa. W gorącej modlitwie dusza doznaje ulgi i choćby chciała wyjaśnienia stworzeń, one ją tylko wprowadzają w większe niepokoje”. Św.Faustyna

So maja 21, 2016 0:40
Dla tych którzy nie mają fb ;) http://e-sancti.net/wywiady/3925-przyj-trzech-w-gocin

N maja 22, 2016 18:25

Potwierdzam moją obecność w grupie.
Intencje na czerwiec:
- za wszystkie dzieci,
- o łaskę rodzicielstwa dla nas,
- za Karolinkę, o siłę i wiarę w walce z rakiem,
- za mamę Adama o siłę i wiarę w walce z depresją i schizofrenią,
- o zdrowie dla moich rodziców, siostry i siostrzenic, teściów,
- o zgodę, jedność, szanowanie się nawzajem moich rodziców, teściów, w naszej rodzinie i w pracy,
- dziękczynna za wyjaśnienie trudnej sytuacji materialnej rodziców,
- dziękczynna za rozwiązanie sprawy Bogu wiadomej,
- dziękczynna za zdrowie Zuzi,
- o wsparcie dla Małgosi i Sebastiana, i rozwiązanie ich rodzinnych problemów,
- niech Bóg w pokoju kieruje naszym życiem i naszą pracą.

Pozdrawiam wszystkich :)
Fajnie, że jesteście...

Wt maja 24, 2016 16:35
Przeto, bracia, stójcie niewzruszenie i trzymajcie się tradycji,
o których zostaliście pouczeni” (2 Tes 2, 15).

„Niech żyje relatywizm!”. No, z pewnością taki toast nie jest z Boga. Ależ oni tego nigdy tak wyraźnie nie wyartykułują. Oni takiego wyraźnego toastu publicznie nie wzniosą. Oczywiście!

Demontaż wiary katolickiej trwa. Etap po etapie. Mnożenie pięknych słów i oswajanie grzechu. Łasić się do grzeszników, którzy nie chcą zerwać z grzechem? Wytyczać ścieżki promocji dla tychże? Multiplikować ekscytujące wydarzenia w kościołach, nie mające precedensu w historii Kościoła?

Promocja grzeszników publicznych jest pomysłem całkowicie sprzecznym z CAŁĄ dwutysiącletnią praktyką Kościoła, więc praktyką niekatolicką, obcą. Dialektyka nowoczesna bardzo. Hermeneutyka przewrotności opakowana w gładkie wielosłowie.

I pozostaje tylko jedno pytanie: Kto dusze pogrążone w grzechach ciężkich (które więc NIE SĄ ŻYWYMI CZŁONKAMI KOŚCIOŁA), z troską jasno wezwie w imieniu Chrystusa do nawrócenia? I kto im w tym nawróceniu po katolicku pomoże?

Quicumque vult salvus esse, ante omnia opus est
ut teneat catholicam fidem.
„Ktokolwiek chce być zbawionym, przede wszystkim potrzeba,
aby wyznawał katolicką wiarę” (Wyznanie wiary św. Atanazego). https://gloria.tv/article/iLsfQaAbfhS

Pt maja 27, 2016 12:51
Franciszek abdykuje? Papież podobno podpisał dokument już dwa miesiące temu! Dokonania Bergoglio w ostatnim roku
Maj 2015 – powstaje pełna lewicowych odniesień encyklika „Laudato si”.
8 grudnia 2015 – w uroczystość Niepokalanego Poczęcia NMP, masoński pokaz na fasadzie Bazyliki Świętego Piotra, zaprojektowany przez satanistę i wysoko postawionego działacza loży.
Styczeń 2016 – propagandowy filmik promujący NWO, stawiający na równi katolicyzm z islamem, judaizmem i buddyzmem (https://www.youtube.com/watch?v=GYQ15bpnzQE).
Maj 2016 – skandaliczny wywiad dla francuskiej gazety La Croix, w której apostołów przyrównuje do ISIS, Europejkom sugeruje, że powinny współżyć z imigrantami, a w europejskich korzeniach widzi kolonialny charakter i to co najgorsze.
Takich wydarzeń jest o wiele więcej. Jeszcze jedno jest niepokojące. Podobno kolejny papież już jest wybrany, a poczynania Franciszka są jedynie grą wstępna dla jego następcy, do zupełnej destabilizacji Kościoła Chrystusa.
Codziennie o 12.00, módlmy się jednym „Zdrowaś Maryjo”, w intencji Kościoła i jego pasterzy. Jeśli nic się nie zmieni, po najbliższych wakacjach, Franciszek zrealizuje to, o czym prawił dziennikarzom niecałe dwa lata temu na pokładzie samolotu – ustąpi z urzędu po bardzo krótkim czasie. Napisane przez ks. Jarosław Gluziński

Pt maja 27, 2016 13:11
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 588  Następna strona