Homeopatia i joga – zagrożenia zniewolenia demonicznego mp3
Autor |
Wiadomość |
Cyryl
|
 Re: Homeopatia i joga – zagrożenia zniewolenia demonicznego mp3
a.R.E.k. może ten tekst przybliży nam czym może być joga dla ludzi zachodu,nie twierdzę,że ma być tym samym co dla Hindusów ale może dla nas przynieść duże korzyści w sferze zdrowia fizycznego i psychicznego.Nie kupuje browaru ten co chce piwa skosztować. http://www.joga-joga.pl/pl12/teksty1025 ... yna_syguda
_________________ "Mówi głupi w sercu swoim-Nie ma Boga" Psalm 14
|
Pt lut 26, 2010 13:37 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
`Leki` homeopatyczne są `demonizowane` przez satanistów i lucyferian.
Tak jak Kapłan ma Moc Błogosławieństwa, tak i wyznawcy `tego z ogonem` `demonizują` ekstrakt homeopatyczny.
Jeżeli Kapłan Katolicki odmówi Modlitwę o Uwolnienie nad tymi `lekami` lub nad miejscem ich dystrybucji, te `leki` homeopatyczne od tego momentu tracą swoją moc.
Osoby, które w przeszłości zażywały `leki` homeopatyczne powinny powiadomić o tym Kapłana.
|
Pt mar 26, 2010 16:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Frater, to dziwne, modlilem sie i lek homeopatyczny, ktory zazywalem nie stracil mocy i mi pomogl.Moze sie zle modlilem? Jak to wytlumaczysz? Od 10 lat nie biore juz zadnych tabletek.
|
Pt mar 26, 2010 21:38 |
|
|
|
 |
evoleth
|
Frater, a jam mam wrażenie że to Ty demonizujesz leki homeopatyczne. W sensie - wyolbrzymiasz ich znaczenie 
_________________ ...spotykam ludzi którzy myślą że jestem kim nie jestem widzę ich jak nie tych którymi są słyszymy się pogrążeni we własnych światach...
|
Pt mar 26, 2010 22:10 |
|
 |
nurhia
|
hm czyli powinnam isc do ksiedza cala w strachu o swoja dusze...bo leczylam sie tak i pomagalo?mysle ze moja dusza bardziej ucierpi od czytania bzdur jakie frater wypisujesz. jestes satanista?bo jak narazie to tylko Ty to tak diabelnie demonizujesz....
_________________ Lwy pożrą Chrześcijan... a Pogan zadepczą słonie...
|
Pt mar 26, 2010 23:02 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
@evoleth Znam realne zagrożenie, które jest także realne dla agnostyków i ateistów. Wiedza moja oparta jest na faktach. Kod: hm czyli powinnam isc do ksiedza cala w strachu o swoja dusze...bo leczylam sie tak i pomagalo?mysle ze moja dusza bardziej ucierpi od czytania bzdur jakie frater wypisujesz. jestes satanista?bo jak narazie to tylko Ty to tak diabelnie demonizujesz.... Czy idziesz w strachu do Sakramentu Pokuty? Jeżeli spełnisz wszystkie warunki Spowiedzi Świętej PAN JEZUS na pewno Ci wybaczy grzechy. Jeżeli Autorytetami są dla Ciebie Kapłani Katoliccy spytaj się któregokolwiek. Cytuj: Frater, to dziwne, modlilem sie i lek homeopatyczny, ktory zazywalem nie stracil mocy i mi pomogl.Moze sie zle modlilem? Jak to wytlumaczysz? Od 10 lat nie biore juz zadnych tabletek. Czy jesteś Kapłanem? Jeżeli brałeś w przeszłości te `leki` zgłoś to Kapłanowi. Nie bój się, człowiek często grzeszy też nieświadomie.
|
So mar 27, 2010 0:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@frater, zacznij martwic sie o siebie i swoje grzechy. Zyczynam sie zastanawiac czy nie masz problemow z wiara, skoro obiektem Twoich zainteresowan jest szatan, ktoremu poswiecasz bardzo wiele uwagi a nie Jezus.Nie tylko ja to zauwazylem, Nurhia tez o tym napisala.
Forum wiara jest forum dyskusyjnym wiec jak chcesz dyskutowac to niech to beda Twoje przemyslenia, Twoje wnioski.
Ja tu wchodze nie po to zeby czytac podane linki czy pliki tylko zeby dyskutowac,znac przemyslenia innych ludzi, nawet jesli sie z nimi nie zgadzam. Jak chcesz wiedziec kim jestem i czym sie zajmuje to zobacz moj profil.
|
So mar 27, 2010 9:48 |
|
 |
nurhia
|
jeszcze troche i pomysle czytajac wypowiedzi fratera ze chrzescijan nalezy omijac z daleka bo sobie sami szatana na glowe sciagaja. nikt sie w domu z homeopatii nei spowiadal, wszyscy zyja, do kosciola chodza, grzesza mniej wiecej tyle co przecietny czlowiek.otwieram szafke z lekami, patrze na butelke z granulkami, potrzasam i co...szatana w srodku nie bylo.czuje sie zawiedziona;/
|
So mar 27, 2010 10:04 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Frader, postanowiono takie wyrazy jak Kosciol czy Bog pisac z duzej litery. Celem jest podkreslenie waznosci. Co sie stanie z waznoscia jesli zaczniemy i d...pa pisac z wielkiej? Poza tym masz racje! Bombarduj tych maluczkich strasznymi widokami piekielnymi, im sie za dobrze powodzi. Komputery, monitory, brzuchy kielbasa wypchane a o Borucie to juz nikt nie pomysli! Swinstwo i wstyd, ot co!
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
So mar 27, 2010 12:37 |
|
 |
evoleth
|
@frater, jeśli posiadasz wiedzę o szkodliwości homeopatii, to czemu nie podzielisz się nią w jednym z licznych wątków na ten temat, które już istnieją na forum? Moim zdaniem Ty założyłeś ten wątek nie żeby rozmawiać, tylko straszyć ludzi i nawracać na Twoje własne poglądy. Ta czcionka i czerwony kolor, daj spokój, nie jesteśmy w przedszkolu...
_________________ ...spotykam ludzi którzy myślą że jestem kim nie jestem widzę ich jak nie tych którymi są słyszymy się pogrążeni we własnych światach...
|
So mar 27, 2010 13:35 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
@bramin Jestem bezpośrednio związany z Posługą Uwalniania. W miarę możliwości czasowych dużo dyskutuję. Poczytaj moje posty. także na innych forach - występuję jako frater, fratrer `x` (x - zmienna), lub fratris. @nurhia Branie `leków` homeopatycznych jest grzechem - zalicza się do praktyk okultystycznych. Nadto sprowadza na daną osobę zagrożenie znacznie poważniejsze. I dlatego odsyłam tych z Was do Kapłana, który wie jak pomóc. Wiele osób z tych, którzy teraz są agnostykami stało się ofiarą tych `leków`. To nie są żarty. Natomiast opętanie demoniczne to rzadkość. O okultyzmie założyłem osobny temat. Przesłuchaj dokładnie wszystkie linki. Ja nie straszę tylko ostrzegam, znam zagrożenie i chcę Pomóc jak największej ilości osób. Nie jestem jedynym ostrzegającym. viewtopic.php?f=27&t=22196&start=0@Dural Ewangelizacją Ciebie też się chętnie zajmę. Wybacz, że dysponuję ograniczonym czasem. @evoleth Czcionki i kolorów możesz także Ty używać. Po to są. Podaj, proszę  linki do wymienionych przez Ciebie tematów. Chętnie w miarę możliwości czasowych pomogę.
|
So mar 27, 2010 14:09 |
|
 |
evoleth
|
Wiesz, Frater, używać można wszystkiego, tylko trzeba wiedzieć po co  Jeśli jesteś naprawdę zainteresowany tym, co na temat homeopatii sądzą inni, to znajdziesz te wątki. Użyj wyszukiwarki. Ale nie sądzę żebyś koniecznie musiał komukolwiek "pomagać". To forum jest przede wszystkim po to, żeby rozmawiać.
|
So mar 27, 2010 15:48 |
|
 |
nurhia
|
a niby z jakiego tytulu to grzech?bo TY tak mowisz, bo Ty tak uwazasz czy strach przeslania Ci oczy? ze wszystkiego zrobic grzech-najlepiej. ktos frater Tobie powinien pomoc...
nie wiem jak mozesz mowic o zlych skutkach homeopatii jak pewnie w reku fiolki z lekiem nie miales:p
|
So mar 27, 2010 18:01 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Wszelkie wątpliwości proponuję rozwiązać pytając się Kapłana.
Wszyscy jesteśmy wielkimi grzesznikami i wiele grzechów popełniamy nieświadomie.
@evoleth
My przecież `rozmawiamy`.
|
So mar 27, 2010 19:31 |
|
 |
evoleth
|
My rozmawiamy. Ty - najwidoczniej masz tu jakąś misję do spełnienia 
|
So mar 27, 2010 19:56 |
|
|
|