|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 

Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej? 

| Autor | Wiadomość |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej?Wyszedł mi Buddyzm w tym quizie, kliknąłem na neta by coś poczytać w temacie i przeczytałem o tym kluczyku.  Teraz widzę że też go mam  

|  
			| Śr maja 09, 2018 22:11 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| medieval_man Moderator 
   |   Re: Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej?1...2...3.... wystawiasz moją cierpliwość na dużą próbę.... _________________
 Fides non habet osorem nisi ignorantem

|  
			| Cz maja 10, 2018 12:35 | 

|  
		|  |  
			| Igła89 
   |   Re: Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej?To nie jest żaden test, tylko quiz - czyli jak sama nazwa wskazuje forma zabawy.. Nie przywiązywałbym zbytniej wagi do jego "wyników". 

|  
			| Pn maja 28, 2018 18:07 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| IrciaLilith 
   |   Re: Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej?Dokładnie, to tylko zabawa, na dobitkę oparta na bardzo prostym kluczu i traktująca ateizm jako religię...  Opiera się na arbitralnie wybranych religiach i praktycznie przy każdym pytaniu wiadomo która odpowiedź liczy się jako punkt za daną opcją... _________________
 'Ja' to tylko zaimek wygodny w konwersacji ;)

Nazwanie czegoś/kogoś głupim lub mądrym, dobrym lub złym, prawdziwym czy fałszywym, itd, nie ma na to wpływu, tylko na to jak to subiektywnie odbieramy i jak to odbiorą inni...

|  
			| Wt maja 29, 2018 17:14 | 

|  
		|  |  
			| WielkiLew 
   |   Re: Quiz - jaka religia pasuje do ciebie najbardziej?W pierwszej chwili mnie to bardzo zaskoczyło, bo wyszedł mi Islam... ale w sumie to przecież sufizmu uniwersalnego zapewne nawet nie brali pod uwagę w tym teście.  

|  
			| Pt sie 09, 2019 22:59 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach