| Autor | Wiadomość | 

| lagoona890 
   |   Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Witam. Jestem bardzo zdesperowana i poszukuje egzorcysty do wypędzenia najprawdopodobnie demona bądź bardzo silnego ducha. Jestem z okolic Warszawy ale jeżeli będzie trzeba to pojadę dalej. Doszło do zniewolenia umysłu oraz początki ciała. 

| 

| Śr lis 03, 2021 18:19 | 

| 

|  |  | 

|  | 

| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Naprawdę szukasz na forum? Szybki gugiel i znalazłam. Spróbuj Ty. _________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

| 

| Śr lis 03, 2021 20:40 | 

| 

|  | 

| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Może zacznijmy od tego że zły duch nie może opętać człowieka, gdyż wtedy człowiek straciłby swą formę (byt który jest niezmienny zostałby zmieniony i nie mielibyśmy doczynienia z człowiekiem) 

| 

| Śr lis 03, 2021 20:52 | 

| 

|  |  | 

|  | 

| lagoona890 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Nie wiem jak to określić, na pewno bym to nazwała zniewoleniem umysłowy. Mogą to być duszki. W moim domu ciągle coś stuka w komodzie, w telewizorze,w dzwi itp.mam psy które potrafią nagle szczekać w kąt lub warczeć albo wystraszyć się i uciec. Mam ostatnio sny i myśli prorocze. Np. w myślach przez chwilę widziałam dość młodego mężczyzne w okularach i w czerwonej kurdce, kurtki ostrzyżonego. Idę na przystanek i spotkałam tego mężczyznę(dodam że ten mężczyzna jest dla mnie obcy) bardzo dużo ogólnie do pisania. 

| 

| Śr lis 03, 2021 23:08 | 

| 

|  | 

| lagoona890 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Quinque napisał(a): Może zacznijmy od tego że zły duch nie może opętać człowieka, gdyż wtedy człowiek straciłby swą formę (byt który jest niezmienny zostałby zmieniony i nie mielibyśmy doczynienia z człowiekiem)To w takim razie złe duchy które są silne. Nie wiem jak to określić. Wyżej napisałam post

| 

| Cz lis 04, 2021 9:23 | 

| 

|  |  | 

|  | 

| lagoona890 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Małgosiaa napisał(a): Naprawdę szukasz na forum? Szybki gugiel i znalazłam. Spróbuj Ty.Szukam na tym forum że względu na to, że chce dostać namiary od katolików. Tam jakieś wróżki, bio itp. polecane głównie są. No chyba że natrafiłaś na coś ciekawego. W takim razie byłabym wdzięczna za link.

| 

| Cz lis 04, 2021 9:26 | 

| 

|  | 

| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Namiary dostaniesz na stronie archidiecezji, a tam wróżek ani bio nie uświadczysz.https://ksieza.archwwa.pl/egzorcysci/_________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

| 

| Cz lis 04, 2021 9:37 | 

| 

|  | 

| afilatelista 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?@Lagoona890, a bierzesz pod uwagę że to wszystko siedzi w Twojej głowie? Nie mają demony co robić tylko stukać w komodzie?

| 

| Cz lis 04, 2021 9:57 | 

| 

|  | 

| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Jeśli to siedzi w jej głowie, to sama sobie z tym nie poradzi. Zanim egzorcysta przystąpi do działania, odeśle najpierw do specjalisty w celu wyeliminowania choroby. _________________

| 

| Cz lis 04, 2021 10:12 | 

| 

|  | 

| lagoona890 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?afilatelista napisał(a): @Lagoona890, a bierzesz pod uwagę że to wszystko siedzi w Twojej głowie? Nie mają demony co robić tylko stukać w komodzie?
Miałam również uczucie podrzynanie gardła. Bardzo dużo objawów świadczy o zniewoleniu umysłu. Również potrafią pokazać się samoistnie siniaki na ciele, mam obrzydzenie do kościoła ( mdli mnie na widok kościoła,a o księdzu to już nie wspomnę) zwidy różnych sylwetek itp.

| 

| Cz lis 04, 2021 13:30 | 

| 

|  | 

| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Prywatny egzorcysta - kogo polecacie?Podałam Tobie na tacy listę egzorcystów. Masz, czy nie masz zamiaru skorzystać? Zastanów się. Na forum nie ma specjalistsów, aby pomóc w Twoich problemach. ZAMYKAM. _________________

| 

| Cz lis 04, 2021 17:59 | 

| 

|  |