|
|
|
Człowiek, który z miłości oddałby dla mnie życie musi odejść
Autor |
Wiadomość |
wiedxma
|
zielona_mrowka napisał(a): Wiedxmo jeśli twoje wierzenie jest zupełnie sprzeczne z naszą wiarą to po co się pytasz co my byśmy zrobili... Ty nie zaakceptujesz naszej odpowiedzi, ani my nie zrozumiemy Twojego podejścia do sprawy...
A jeśli ksiądz Ci nie pomógł (bo niby jak skoro odrzucasz naukę Kościoła i tkwisz w około okultystycznych praktykach) to naprawdę jedyną radą jest psycholog i policja - zadnej mądrzejszej rady na tym forum nie uzyskasz bo żadnej mądrzejszej rady w Twoim przypadku nie można powiedzieć.
Pozdrawiam 
Dziekuję ci za radę.
Pozdrawiam.
Czyba nikt inny mi juz nie pomorze.
Ali dziękuję wam w kazdym razie.
_________________ Kto się urodził, musi umrzeć...
|
Pn mar 27, 2006 12:30 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
wiedźma Cytuj: Zaraz całe osiedle będzie chciało mnie spalić za to na stosie, bo tam w ogóle są jacyś dwiwnie "zacofani ludzie".
rzucanie uroków na kogoś w odwecie na to,że on rzuca na ciebie urok jest za to super nowoczesne
PS będziesz pisała na innych forach: "chodźcie wejdźcie na forum wiary zobaczycie jakie tam jest zacofaństwo" bo po to założyłaś ten watek zapewne co?
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn mar 27, 2006 22:19 |
|
 |
Spidy
|
Rad osobistych udzielono. Za rady osobiście podziękowano. Wobec tego, osobiście, temat uważam za zamknięty.
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Pn mar 27, 2006 23:21 |
|
|
|
|
|