Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 29, 2025 5:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 znikanie 
Autor Wiadomość

Post znikanie
wchodzę dziś na portal i w wiadomościach widzę:
# Wielka Brytania: Naukowcy stworzyli ludzko-zwierzęcą hybrydę
# Kościół Ormiański odpowiada na list uczonych muzułmańskich
# Bp Budzik: Fascynujące spotkanie urzędu z charyzmatem
# Polacy wciąż pozytywnie o Janie Pawle II, mniej o jego nauczaniu
# Abp Nycz: nie sprowadzajmy rocznicy śmierci do pytań o beatyfikację
# Zabijał, bo był molestowany przez księdza?
# W rocznicę śmierci Jana Pawła II Msza zamiast audiencji
# Nowy Zarząd Prowincji Krakowskiej Karmelitów Bosych
# Od was zależy jutrzejszy dzień
# Finał konkursu wiedzy o Janie Pawle II
# Nowa diecezja w Peru
# Poranna Msza u grobu Jana Pawła II
# Wspomnieniowe spotkanie na Zatybrzu
# Kanada pamięta o polskim Papieżu

jeden z tematów,,zabijali bo był.....klikam w link iiiiii i nic.Otwiera sie strona z napisem ,,nie ma takiego artykułu.
Wczoraj podobny przypadek na forum .Pojawił sie jakiś temat w dziale prawda i wiara coś o reformie....klikam i odpowiedz ,,nie ma takiego tematu.Niech mi jakaś dusza wyjaśni czy dobrze kumam.
Otóż:pojawia sie na portalu niewygodna treść ,podlega cenzurze.Ponieważ jestem zarejestrowana na portalu odczytuje wszytko od ostatniego wejścia czyli ,,ślady cenzury?tak?Gdybym teraz weszła ponownie po tych tematach nie będzie śladu?

Cz kwi 03, 2008 12:33
Jesli chodzi o wiadomości na stronie głównej, to był błąd w adresie linku - juz jest poprawione.

Nie wiem jaki miałoby sens takie działanie jak opisujesz. Myslisz, że pracownicy portalu najpierw wklejaja różne informacje, a zaraz potem sami siebie cenzurują? No i do tego zostawiają na widoku slady swojej działalności? ;)

Cz kwi 03, 2008 12:53

Jesli chodzi o wiadomości na stronie głównej, to był błąd w adresie linku - juz jest poprawione.

Nie wiem jaki miałoby sens takie działanie jak opisujesz. Myslisz, że pracownicy portalu najpierw wklejaja różne informacje, a zaraz potem sami siebie cenzurują? No i do tego zostawiają na widoku slady swojej działalności? ;)

Ale w selekcji njusów do publikowania są perfekcyjni. To już miałoby sens prawda? :)
I żadnych śladów po swojej działalności!
:D

Cz kwi 03, 2008 14:48
Zobacz profil WWW
Nie jestem pracownikiem portalu, ani nie mam z nim za wiele wspólnego, więc trudno mi na to odpowiadać :)
A selekcja jakaś chyba jest - nie wszystkie informacje się tu pokazuje (nie ma np. ostatnich wieści sportowych)

:)

PS. I jeszcze przy okazji i poza tematem - jak sie odpowiada na ostatniego posta to się go nie cytuje ;)

Cz kwi 03, 2008 17:07

Monika75 napisał(a):
PS. I jeszcze przy okazji i poza tematem - jak sie odpowiada na ostatniego posta to się go nie cytuje ;)

Tak mówi teoria. W praktyce zdarzało mi się, że nim napisałem odpowiedź, ktoś inny już napiasał i zapisał. I wychodziła głupota, że niby moja odpowiedź dotyczyła tej która mnie wyprzedziła.
Przezorny, zawsze ubezpieczony lub dmucha na zimne. :)

Monika75 napisał(a):
Nie jestem pracownikiem portalu, ani nie mam z nim za wiele wspólnego, więc trudno mi na to odpowiadać :)
A selekcja jakaś chyba jest - nie wszystkie informacje się tu pokazuje (nie ma np. ostatnich wieści sportowych) :)

Nie o sport tu idzie. ;)

A teraz odnośnie postu Awy. Mnie się taki przypadek też kiedyś zdarzył.
Ale częstsze były sytuacje, że w wykazie głównym wiadomości http://info.wiara.pl/ nie było jeszcze wiadomości, a była już w dziale np. "Kościół katolicki" tj. http://info.wiara.pl/?grupa=3&katg=1117093456 albo (ale za to już głowy nie dam, ale chyba był taki przypadek) że był w dziale, a w głównym wykazie nie.

W ogóle to przydał by się na portalu formularz do szybkiego zgłoszenia takich technicznych usterek (albo reklam nie przystających do profilu portalu). Podobny do tego co słuzy do komentowania wiadomości, ale zabezpieczony przed spamerami capchą.
Można wprawdzie wysłać do pocztowego kotła mailto:wiara(ichnik)wiara.pl, ale jak to z kotłami, zanim ktoś zamiesza warząchwią i wyłowi z brei zgłoszenie to minie ze dwa dni i zgłoszenie jest nieaktualne.

Cz kwi 03, 2008 19:57
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]