|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Czemu Chrześcijanie tak małą reagują w internecie...?
Autor |
Wiadomość |
cieplutki
|
 Czemu Chrześcijanie tak małą reagują w internecie...?
..na profanację sacrum?
Hostia cięta piłą i przypalana na filmikach w sieci AFP Cięcie piłą, przypalanie papierosem, przybijanie gwoździami, spuszczanie w toalecie i gotowanie w garnku. To wszystko robi z hostią 20-latek z Kanady. Filmiki umieszcza na serwisie YouTube. Mężczyzna, który podpisuje się pseudonimem FSMDude bezcześci hostię na kilkadziesiąt sposobów. Bardzo prawdopodobne też, że jest to hostia prawdziwa, bo w serwisie jest też umieszczony film z przyjmowania komunii św. do ręki. Po protestach amerykańskich katolików filmiki na kilka godzin usunięto, ale później znów się pojawiły.
_________________ www.youtube.pl/wilczeoko69
|
Wt paź 07, 2008 13:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Myślę, że mało kto o tym wie...to po pierwsze...
W ogóle Youtube ma duże problemy z treściami tam umieszczanymi...Ja pisałam wcześniej o terrorystach którzy umieszczają tam filmiki z mordowania Amerykanów w Iraku i Afganistanie...
http://smackdownoftheday.blogspot.com/- tu można flagować jedno terrorystyczne video dziennie...
można te filmy flagować- ew. zahakować youtube...
|
Wt paź 07, 2008 14:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Może po prostu tak bardzo to olewają?
Pozdrawiam,
Crosis
|
Śr paź 08, 2008 9:32 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Cytuj: Po protestach amerykańskich katolików filmiki na kilka godzin usunięto, ale później znów się pojawiły. No to jak jeszcze powinni zareagować ?[/quote]
|
Śr paź 08, 2008 11:03 |
|
 |
MonikaAstrid
|
Ja pierwszy raz o tym słyszę. Nie jestem maniaczką internetową i nie siedzę całymi dniami na youtube  . Jeśli takie coś ma faktycznie miejsce, to współczuję temu chłopakowi głupoty  .
_________________ Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę
"..dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu."
|
Cz paź 09, 2008 21:50 |
|
|
|
 |
cieplutki
|
Zadziwia mnie agresja, z jaką występują przeciw filmom Pro Life, a jednocześnie zachowują obojętność wobec wulgarnych, obscenicznych treści, a w tym przypadku w wyraźny sposób naruszający Prawo linków.
_________________ www.youtube.pl/wilczeoko69
|
Wt paź 28, 2008 23:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|