Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 18, 2025 0:31

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 To już [b]BARDZO[/b] blisko 
Autor Wiadomość

Post To już [b]BARDZO[/b] blisko
Lubię czytać o końcu :-D , niewiem czemu, ale fascynuje mnie to...niedawno przezcytałem to..co o tym myślicie :

''Niebo długo bowiem czeka i ostrzega, ale ludzie się tym nie przejmują.''
''Abyście się na to przygotowali, podaję wam znaki: noc będzie bardzo zimna, wiatr będzie huczał, a po pewnym czasie powstaną grzmoty. Wtedy zamknijcie drzwi i okna, nie rozmawiajcie z nikim poza domem. [...]
Podczas, gdy ziemia trząść się zacznie, nie wyglądajcie na zewnątrz, bo gniew Ojca mego jest godny szacunku. Kto rady tej nie usłucha, ten zginie w okamgnieniu, bo serce jego widoku tego nie wytrzyma. [...]''

źródło: ''Armia Najdroższej Krwi Chrystusa''-Objawienie Centurii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oraz o tym:

PANI OD ARKI
(Wyjątki z Orędzi)
Żyjecie dokładnie przy końcu tego czasu, czasu objawienia, przy Końcu Czasów, które zostały objawione w Księdze Apokalipsy. Przy końcu czasów, a nie przy końcu świata jak mówią fałszywi prorocy.
Ci, którzy żyją w stanie Łaski uświęcającej i biorą sobie do serca orędzia z Nieba mogą założyć Domy Modlitwy św.Szarbela (Charbela). Jest to największa łaska dana od Boga na te Ostateczne Czasy. Te domy są miejscami schronienia i ucieczki na czas karania i oczyszczenia świata-na czas panowania antychrysta kiedy po zamachu na Papieża na Stolicy Piotra zasądzie antypapież (Objawienia z La Salette). Kościoły wówczas będą splądrowane i zdewastowane, a Komunii Św. nie będzie. Dlatego życzeniem Nieba jest aby każdy Dom Modlitwy miał na ołtarzyku puszkę (cyborium) do przechowywania Najświętszego Sakrametnu. Podczas Ostrzeżenia i Trzech Dni Ciemności Aniołowie wybiorą wszystkie konsekrowane Hostie z Tabernakulów świata i będą udzielać wiernym Komunię Świętą. Prawdziwy Kościoł będzie prześladowany i zejdzie do podziemnia. Gdy papież ogłosi prawdziwość tych orędzi, nastąpi podział (schizma) w Kościele, ''Biskup stanie przeciw Biskupowi...''(Obj. w Fatimie). Wtedy jednak będzie już za późno na decyzję. Próba się dokona (tak jak na egzaminie wyniki zostaną ogłoszone). Matka Boża życzyła Sobie 100 tys. Domów Modlitwy. (Na świecie jest około 30 tys. a w Polsce około 3 tys.)

...aw łaśnie polecea: http://www.derekprince.com.pl/audio/Howard_Pittman.mp3

Cz sie 27, 2009 9:21

Post Re: To już [b]BARDZO[/b] blisko
TheJOZI napisał(a):
Lubię czytać o końcu :-D , niewiem czemu...

Za młodu też mnie koniec interesował. Potem wyrosłem i mój koniec zaczął interesować bardziej moje koleżanki.

Cz sie 27, 2009 18:08

Wiele wskazuje na to, że ostatecznym końcem tego, co ciekawe będzie wyparowanie ostatnich czarnych dziur w wyniku emisji promieniowania Hawkinga za jakieś 10^100 lat. To rzeczywiście już niedługo :D

Później będzie już naprawdę nudno - na objętość odpowiadającą obecnie obserwowalnej części wszechświata będzie przypadać średnio mniej niż jedna cząstka elementarna. :)

Śr wrz 02, 2009 22:55

Śr wrz 02, 2009 23:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]