Autor |
Wiadomość |
ARHIZ
|
 Re: I kolejna psychozabawa
Panna_Funia napisał(a): O! No i wiemy jak się tłumaczyć, dlaczego nie wyciągnąłeś 'mamusi' z pożaru Nie chciałem budzić no... Cytuj:  ... Rolne, sądzę... Embriony rolne  Hmm, obsieję sobie tak ze 4 hektary, a potem UFO mi wypali na nich znaki i będę sprzedawał bilety ufologom i gapiom ^^
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Cz cze 20, 2013 14:31 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
ARHIZ->Cytuj: Hmm, obsieję sobie tak ze 4 hektary, a potem UFO mi wypali na nich znaki i będę sprzedawał bilety ufologom i gapiom ^^ Jakie znowu bilety? Jeszcze kilka postów temu miałeś wychowywać te swoje 4 hektary, a nie interes na nich robić A swoja drogą, Ty to byś się na tym pożarze nieźle urządził  Teściowa z głowy (a niech sobie mamusia smacznie śpi  ), a embriony co prawda niewychowane, ale pieniążki włożą do portfela No ale gdzie w tym wszystkim KOT 
Załączniki:
kotek.gif [ 11.41 KiB | Przeglądane 2426 razy ]
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz cze 20, 2013 15:07 |
|
 |
ARHIZ
|
Panna_Funia napisał(a): Jakie znowu bilety? Jeszcze kilka postów temu miałeś wychowywać te swoje 4 hektary, a nie interes na nich robić Jedno drugiego nie wyklucza - będę im czytał wieczorami Pana Tadeusza. Cytuj: No ale gdzie w tym wszystkim KOT  No, jakby ci to powiedzieć... no będzie upieczony i gotowy do spożycia? ;P
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Cz cze 20, 2013 17:20 |
|
|
|
 |
Lurker
|
ARHIZ napisał(a): Panna_Funia napisał(a):  ... Rolne, sądzę... Embriony rolne  Hmm, obsieję sobie tak ze 4 hektary, a potem UFO mi wypali na nich znaki i będę sprzedawał bilety ufologom i gapiom ^^ There are endless fields, Neo, where people are not born - they are grown.Szanowni państwo widzą, co się dzieje, kiedy do opieki nad nienarodzonymi dorwą się poganin i satanistka. Na stos, powiadam! Na stos!
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
So cze 22, 2013 8:07 |
|
 |
Panna_Funia
|
ARHIZ->Cytuj: No, jakby ci to powiedzieć... no będzie upieczony i gotowy do spożycia? ;P To zupełnie jak teściowa w drugim pokoju... Lurker->Cytuj: Szanowni państwo widzą, co się dzieje, kiedy do opieki nad nienarodzonymi dorwą się poganin i satanistka. To ARHIZ ma wychowywać. Nie ja. Ja będę wychowywać kota Ale z embrionami mogę mu w sumie trochę pomóc. Od czasu do czasu chętnie zastąpię go wieczorem, i poczytam im do poduchy La Veya  Cytuj: Na stos, powiadam! Na stos! Taką to by na stos, na co jej marny los, dajcie chłopcy ten kagańczyk. Warkocz jej płonie już, dookoła złoty kurz, a wariatka jeszcze tańczy...
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So cze 22, 2013 10:45 |
|
|
|
 |
Lurker
|
Topik spadł gdzieś na dół strony, a frakcja miłośników kotów po cichu rośnie w siłę.
Niemniej teściowa wciąż ma największe szanse na ratunek. No, no, w takim kraju...
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pn wrz 02, 2013 7:44 |
|
 |
Ania30
|
Próbowałabym ratować wszystko co żywe i w miarę blisko zaczynając od embrionów.
_________________ "(...)Nie siłą, nie mocą naszą, lecz mocą Ducha Świętego (...)"
|
Pn gru 30, 2013 23:32 |
|
|
|