Autor |
Wiadomość |
supahiroł
|
 Re: Na czym polega życie?
nie wszystko co mnie zabija sprawia że żyje.
_________________ jeżeli Bóg to miłość to coś o nim wiem. Jeżeli Bóg to mądrość to go znam. Jeżeli Bóg to nadzieja, to nigdy w Niego nie zwątpiłem. Jeżeli Bóg jest jednym z nas, to lubię ludzi. Jeżeli Bóg to choroba, to zaraźliwa.
|
Pt mar 18, 2016 16:37 |
|
|
|
 |
supahiroł
|
spadam, bo ja chciałem w spsob nie powazny porozmawiać na poważne tematy. a rozmowy jaki jest robek mnie nie cieszą 
_________________ jeżeli Bóg to miłość to coś o nim wiem. Jeżeli Bóg to mądrość to go znam. Jeżeli Bóg to nadzieja, to nigdy w Niego nie zwątpiłem. Jeżeli Bóg jest jednym z nas, to lubię ludzi. Jeżeli Bóg to choroba, to zaraźliwa.
|
Pt mar 18, 2016 16:39 |
|
 |
Robek
|
supahiroł napisał(a): mógł!
ale
nie był robkiem, który majac potencja odkrycia jak mozna dzielic przez zero rozmawial ze supahiroł na forum wiara.pl
ludzie stworzeni do wyzszych celi nie zadowalaja sie tym co wszyscy. dlatego nikt nie zrozumie himalaisty ktory chce zdobyc szczyt w sezonie narazajac swoje zycie. Ewangelia żony Jezusa, mówi że jednak ta żona była Co prawda kościół tego nie uznaje, i też nie wiem w czym tu jest problem, skoro Jezus jadł to i korzystał z toalety  chyba miał to co powinien tam mieć  a z uwagi że celibat nie jest w chrześcijaństwie obowiązkowy, nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie sie bulwersują na myśl że Jezus mógł mieć żone, w czym tu problem?
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Pt mar 18, 2016 16:44 |
|
|
|
 |
supahiroł
|
żadna. proste. każdy ma potrzeby. jestem zwierzeciem i myśle jak zwierze. to jest kwestia humoru co uznam za śmieszne, a nie inteligencji? 
|
Pt mar 18, 2016 16:57 |
|
 |
supahiroł
|
serio robaczek te żarty są jak sranie do grobu.
czy bawi cie poczucie humoru kuby wojewodzkiego kiedy wkłada polska flage do kupy?
czy to jest poczucie humoru? czy inteligencja człowieka, który nie ogarnia?
|
Pt mar 18, 2016 17:06 |
|
|
|
 |
Robek
|
supahiroł napisał(a): serio robaczek te żarty są jak sranie do grobu.
czy bawi cie poczucie humoru kuby wojewodzkiego kiedy wkłada polska flage do kupy?
czy to jest poczucie humoru? czy inteligencja człowieka, który nie ogarnia? O czym ty mówisz? bo już sie pogubiłem.
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Pt mar 18, 2016 19:50 |
|
 |
supahiroł
|
zapomniałeś dodac dziesieciu emotikon.
|
Pt mar 18, 2016 20:29 |
|
 |
Robek
|
supahiroł napisał(a): zapomniałeś dodac dziesieciu emotikon. Jak chcesz tu jakiś kabaret robić, to raczej nie na tym forum.
|
Pt mar 18, 2016 20:54 |
|
 |
ARHIZ
|
Andy72 napisał(a): Najgorsze było by gdyby była reinkarnacja, mam nadzieję że nie ma, ale się obawiam. Rozwój, czyżbyś się go bał? Jeżeli chcesz zdać do następnej klasy, nie wystarczy "odpękać" siedząc bezmyślnie na lekcjach. Żeby iść do drugiego świata, zrealizuj się najpierw w pierwszym. W życiu nie ma windy, trzeba iść schodami. Robek napisał(a): Reinkarnacja to najgłupsza religia ze wszystkich  A cóż to za religia ta reinkarnacja, bo nie słyszałem?  Poza tym, to, że czegoś nie rozumiemy, nie oznacza od razu, że jest głupie 
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Wt mar 29, 2016 16:58 |
|
 |
Robek
|
ARHIZ napisał(a): A cóż to za religia ta reinkarnacja, bo nie słyszałem?  Poza tym, to, że czegoś nie rozumiemy, nie oznacza od razu, że jest głupie  Jesteś zwolennikiem reinkarnacji? cóż takiego fajnego w niej jest?
|
Wt mar 29, 2016 20:43 |
|
 |
ARHIZ
|
Robek napisał(a): Jesteś zwolennikiem reinkarnacji? cóż takiego fajnego w niej jest? Z pewnością nie jest zwolennikiem religii o nazwie "reinkarnacja", bo o takowej nie słyszałem. Natomiast Ty pierwszy uznałeś, że jest ona najgłupsza (czyli w domyśle - głupiej się nie da), ciekaw więc jestem dlaczego.
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Śr mar 30, 2016 0:19 |
|
 |
Beek
|
No właśnie co to za religia o nazwie "reinkarnacja " bo takiej religii nie znam. na czym ona polega?
_________________ Wszyscy – czy tego chcemy, czy nie (choć Ci pierwsi mają zdecydowanie lepiej ) – uczymy się przez całe życie
|
Śr mar 30, 2016 7:54 |
|
|
|