|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
czy światem rządzi szatan?
Autor |
Wiadomość |
supahiroł
|
 czy światem rządzi szatan?
 pytam się wybranej i robka. 
_________________ jeżeli Bóg to miłość to coś o nim wiem. Jeżeli Bóg to mądrość to go znam. Jeżeli Bóg to nadzieja, to nigdy w Niego nie zwątpiłem. Jeżeli Bóg jest jednym z nas, to lubię ludzi. Jeżeli Bóg to choroba, to zaraźliwa.
|
Cz maja 19, 2016 16:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: czy światem rządzi szatan?
|
Cz maja 19, 2016 17:05 |
|
 |
supahiroł
|
jak zauważyłeś mój temat pomimo podobnej nazwy nieco się różni od załączonego w linku...
_________________ jeżeli Bóg to miłość to coś o nim wiem. Jeżeli Bóg to mądrość to go znam. Jeżeli Bóg to nadzieja, to nigdy w Niego nie zwątpiłem. Jeżeli Bóg jest jednym z nas, to lubię ludzi. Jeżeli Bóg to choroba, to zaraźliwa.
|
Cz maja 19, 2016 17:07 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
A w tym wątku o co ma chodzić?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz maja 19, 2016 18:10 |
|
 |
Robek
|
supahiroł napisał(a): ?? pytam się wybranej i robka. Światem rządzą ludzie, a jeśli by uznać, że "wybrana" ma racje, i szatan ma na wszystkich ludzi, dosyć znaczący wpływ, to by wtedy wychodziło, że szatan rządzi światem.
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Cz maja 19, 2016 19:42 |
|
|
|
 |
supahiroł
|
robek, ale jak ten szatan rządzi? w sensie że triumfuje, bo ludzie są źli? ale przecież ludzie tacy wcale nie są. więc dlaczego są źli? z czego to wynika? przecież każdy z nas rodzi się dzieckiem, mamy czyste kartki, mamy sumienia. ufamy, wierzymy. tylko, co potem się dzieje? świat się raczej nie zmienia. co dzieje się z nami?
|
Cz maja 19, 2016 22:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|