|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Życzenia Świąteczne - jakie?
Autor |
Wiadomość |
jesienna
|
 Życzenia Świąteczne - jakie?
Proponuję temat.
jakie życzenia świąteczne składacie? ja się przyznam, że mam z Tym kłopot
jakieś beznadziejnie puste wydaje mi się "wesołych świąt i dużo prezentów pod choinką" lub coś w tym stylu
w końcu o coś więcej by było weoło i prezenty pod choinką w tych świętach chodzi, prawda? chyba warto by jakoś zaznaczyć religijny charakter tych świąt
no i .... jak mam z Tym kłopot
o ile z życzeniami przekazywanymi w formie pisemnej (kartka, e-mail, sms) jakoś sobie poradziłam (pewnie nie najlepiej, ale jednak)
to z zyczeniami wypowiadanymi bezpośrednio do danej osoby - nie jeszcze w gronie najblizszych jakoś to wygląda - ale już od troche dalej to duzy problem
jakie składacie życzenia? jak sobie z tym radzicie? co robicie w stosunku do zdeklarowanych ateistów?
a może tworzę sztuczne problemy, może nie warto sobie zawracać tym głowę?
Może ktos mi coś podsunie? Może podzieli się swoim doświadczeniem w tym względzie?
_________________ informuję, że nieużywanie dużych liter przeze mnie nie wynika absolutnie z braku szacunku dla kogokolwiek ale jest przede wszystkim spowodowane szybkoscią z jaką piszę (oraz czasem pewnymi problemami z klawiaturą), proszę o wyrozumiałość.
|
Pt gru 23, 2011 17:31 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
|