|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Rozmowy z moderatorem czyli czyja racja
Autor |
Wiadomość |
MOWA
|
 Rozmowy z moderatorem czyli czyja racja
Wszyscy , którzy mają jakieś sugestie do wpisów moderatorów zachęcam do podzielenia się nimi . Nie chcąc tracić w głowie wątku tematu w którym się akurat jest i chce coś dodać od siebie, dyskusję z moderatorem polecam przenieś tu . Konieczność utworzenia takiego tematu podyktowali mi sami moderatorzy którzy w zaproponowanym prze zemnie temacie wciągali mnie w dyskusję  diametralnie inną od właściwego tematu . Jeżeli Wam moderatorom nie pasuje ten temat lub coś powielam czy źle znowu napisałem to proszę przesłać go : kosmos i niebo są otwarte, a ja się nie obrażę . [poprawiony tytuł - s33]
|
So paź 10, 2015 10:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: ROZMOWY Z MODERATOREM CZYLI CZYJA RACJA
Ale o tym temat tez juz jest. viewtopic.php?f=18&t=201viewtopic.php?f=18&t=31825Moze jednak zaczniesz uzywac regulaminowej wyszukiwarki?!
|
So paź 10, 2015 10:59 |
|
 |
MOWA
|
Nie bardzo rozumiem . Skoro w poprzednim temacie coś powieliłem (chociaż z mojej perspektywy uważam, że nie ) to dlaczego nie zostałem odesłany we właściwe miejsce na rozmowy z moderatorem tylko byłem upominany pod tematem . Najprościej : niech nikt tu nic nie pisze i po sprawie . pozdro.
|
So paź 10, 2015 11:33 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Ja też nie rozumiem. A gdzie chciałbyś być upominany? W innym temacie niż piszesz?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So paź 10, 2015 12:09 |
|
 |
MOWA
|
Chciałbym być ( jeżeli to jest słuszne ) upomniany w temacie , a do dalszej dyskusji skierowany w odpowiednie miejsce . Najprościej byłoby napisać : temat istnieje – przejdź do … i po sprawie. A faktycznie to wygląda tak : … a czy czytałeś ? …może jednak ? … a nie czytałeś ? … a czy byłeś ? Wszystko w sferze domysłów i własnych interpretacji . Założyłem temat do -czego zachęcacie - bo byłem ciekaw jak to postrzegają inne osoby . Słusznie napisał Askadtowiesz o cenzurze . Najwyraźniej Jemu też do końca to nie pasowało . Jest taka stronna www.wintencji.pl Z racji, że już kiedyś pisałem tam intencję i mi pomogła to pozwoliłem sobie zajrzeć tam jeszcze raz i zapisać swoją prośbę z pokładaną nadzieją o moderatorów . Tu jest bezpośredni link do tego co napisałem w intencji moderatorów . https://www.wintencji.pl/intencja,1578, ... torow.html Proszę się nie obrażać na mnie po raz kolejny i przyjąć to jak dobrą monetę . 
|
So paź 10, 2015 13:38 |
|
|
|
 |
WIST
|
Zgodnie z regulaminem i zwyczajami na forum to użytkownik zobowiązany jest do używania forumowej wyszukiwarki, zanim założy temat, nie moderator za użytkownika. Zgodziłeś się na ten regulamin, choć jak rozumiem nawet go nie czytałeś. Teraz masz pretensje i rozdmuchujesz sprawę tak jakby się coś stało. Zostałeś przeze mnie zapytany czy szukałeś, bo jest to Twój obowiązek. Rozumiem że według Ciebie moderator tego forum nie wie jakie są jego obowiązki.
Co do sugerowanej wcześniej przez innego użytkownika cenzury... żarty na bok. Nasza cierpliwość jest spora, ale ma swoje granice. Jak widzisz rozmawiamy. Ale moderatorzy tego forum nie mają żadnych oporów i nie reagują na żadne oskarżenia. Jeśli uważamy że coś trzeba zamknąć, usunąć, zablokować czy skomentować to właśnie to robimy. Można z nami rozmawiać, ale jeśli ktoś lubi rzucać tego typu obraźliwe oskarżenia to niech się kiedyś nie zdziwi że wyleci z tego forum szybciutko.
Podobnie sugestia że nam coś nie pasuje. Naprawdę myślisz że ja nie mam co robić tylko siedzę na tym forum i szuka powodu żeby się na kimś mścić? Wertuje tematy szukając co mi się podoba a co nie? Tu były już tematy i dyskusje z masą oszczerstw, obrażaniem, kłamstwami, głupotami, ale nikt ich nie zamykał, ale dyskutowaliśmy długo i zażarcie. Jak czytam teksty o cenzurze, o tym że moderacji coś nie pasuje... naprawdę wiem wtedy że mam do czynienia z człowiekiem który nie ma pojęcia o tym forum.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So paź 10, 2015 14:13 |
|
 |
trudność
|
_________________ wszystko co mnie zabija, sprawia, że czuję że żyję.
|
So paź 10, 2015 17:19 |
|
 |
MOWA
|
Zdecydowanie jest kilka rzeczy w których zgadzam się z Tobą w 100 % ale niestety są też kwestie ,w których nie mogę Ci przyznać racji. Mocno warzę słowa , żeby ktoś kto czyta je nie poczuł się urażony i uwierz mi proszę , niepotrzebny są takie szczypanki cytuję Cię : ( Rozumiem że według Ciebie moderator tego forum nie wie jakie są jego obowiązki ) albo ( jeśli ktoś lubi rzucać tego typu obraźliwe oskarżenia ). Nic obraźliwego nie rzuciłem. Ale OK -staram się sobie wytłumaczyć, że Twoje zamiary były inne niż ja je w pierwszej chwili zinterpretowałem. To co ja widzę i czytam na ekranie to jest suchy ciąg znaków tworzących słowa , a brakuje do tego wyrazu twarzy , emocji , gestów i całej innej masy rzeczy potrzebnych do rozszyfrowania i trafnego odczytania myśli . Podobnie jest w drugą stronę - jak Wy coś czytacie . W każdym bądź razie zakładam , że nie było nic złowrogiego w tym co pisałeś . Doceniam  Waszą pracę i fajnie , że jest ktoś kto dba o całość bo z całą pewnością bez Was ta strona by nie miała racji bytu . Pozdrawiam – MOWA .
|
So paź 10, 2015 18:19 |
|
 |
WIST
|
Kto rzucił obraźliwe uwagi ten wie. Nie byłeś to Ty. Całokształt jednak wskazuje że często niektórzy mówią zanim pomyślą. A że pewna osoba podczepiła się pod Twój temat, to dostałeś niecelowo rykoszetem.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So paź 10, 2015 20:28 |
|
 |
bert04
|
Kolejny forumowy partyzant...
Kolego MOWA, jesteś tu nowy, więc zachowuj się jak gość. Popatrz na bieżące tematy, przeczytaj regulamin, słuchaj modów. Jak Ci to nie odpowiada, to sobie załóż bloga, tam będziesz panem na zagrodzie.
I przestań się drzeć. Caps Lock Ci się zaciął?
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
N paź 11, 2015 0:24 |
|
 |
MOWA
|
Ile czasu trwa kwarantanna gościa ? Czy jak Caps Lock będzie do połowy wciśnięty to nie będzie już zbyt głośne darcie ?
|
Pn paź 12, 2015 9:23 |
|
 |
bert04
|
MOWA napisał(a): Czy jak Caps Lock będzie do połowy wciśnięty to nie będzie już zbyt głośne darcie ? https://pl.wikipedia.org/wiki/NetykietaCytuj: Dla usług interaktywnych (IRC, komunikatory, czaty, fora dyskusyjne na stronach WWW) są to:
obowiązek korzystania z funkcji „Szukaj” na forach, przed założeniem nowego wątku (na omawiany już temat/problem) (...) nakaz zapoznania się z FAQ danego kanału/forum/czatu i przestrzeganie zawartych tam zasad szczegółowych (...) zakaz ciągłego pisania wielkimi literami zakaz pisania naprzemiennie wielkich i małych liter (tzw. nowomowa internetowa, poke-pismo)
Nie, nie będzie.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Pn paź 12, 2015 11:24 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
 Re: Rozmowy z moderatorem czyli czyja racja
Pozostaniemy przy standardowej pisowni tytułu.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn paź 12, 2015 12:01 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
|