każdy znas mam takie marzenia moze nie jedno które nie mam się szan sełnić .Moje takie mazenia jest to być chodz raz maszynosta pociegu dalekobierznego. Być w grazu dla wagonów pociegow w warszaw grochów miec możliwośc ustalni składów. A największym to mięć bilet do konca zyća darmowy na wszystki pociągi świata to było by cudowne
N sty 15, 2006 0:40
Julia
luki... znow słowotok... i nie mozna sie doczytac...
a ja mam takie rpzyziemne marzenie.. zdać egzamin z kanonicznego prawa karnego za pierwszym podejściem...
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
Jak już jesteśmy tak przyziemnie, egzaminacyjnie - jutro nie położyć prawa międzynarodowego
Marzenia to piękna rzecz. Dają sił, jakby uskrzydlają Dają - nawet nierealny - ale jakiś cel, coś do czego można starać się dążyć
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
Niemożliwych do spełnienia nawet nie chce mi się wymieniać...
A co do samych marzeń- są niewątpliwie potrzebne- ciągną nas w górę, często dzięki nim możemy się rozwijać na lepsze. Druga sprawa to taka, że realizacja marzeń=szczęście, przynajmiej w/g mnie.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
N sty 22, 2006 23:28
urocza_blondi
jamamama sproro amrzen alele anie riwem czy jeslu je napisze eot mnie wsie one spelnai
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
Ja nie wiem.. Czy ludzie nie potrafią korzystać z klawiatury Wszystkie 5 postów blondi to jakaś plątanina bezmyślnych literek...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www