Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N paź 05, 2025 2:29

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
 chyba jestem gejem..... 
Autor Wiadomość
To jest zwykle pomowienie nie poparte dowodami.

O tak jasne, przepraszam, że na przestrzeni kilku lat nie nagrywałem wszystkich newsów w tv na video....

Lucyna napisał(a):
po drugie, nie istnieje cos takiego jak"miłośc homoseksualna", jest to przyklad nowomowy. Prawdziwa milosc stoi na strazy porzadku moralnego.

Słuchaj no kobito, to że nie istnieje w twojej głowie to nie znaczy, że nie istnieje. Nie szerz kłamstw prosze cię bardzo. Jak już musisz to pisz "wg mnie nie istnieje".

Lucyna napisał(a):
Homoseksualiści mają zablokowania psychiczne w kontakcie z osobami drugiej płci,

Takiej bzdury to już dawno nie czytałem, nawet z wypowiedzi największych homofobów.

Lucyna napisał(a):
zas psychologia i pedagogika zgodnie podkreślają, że to właśnie kontakt z osobami drugiej płci jest decydujący dla harmonijnego rozwoju człowieka.

Psychologia, a dokładnie rzecz biorąc większość psychologów zgodnie uważa, że homoskesualizm to normalna orientacja seksualna i geje moga się z powodzeniem realizować :)

Lucyna napisał(a):
Współżycie seksualne z osobą tej samej płci uznawane jest za niemoralne przez wszystkie niemal religie i systemy etyczne.

Przez wiele religii, ale nie przez wszystkie, nawet nie przez "niemal wszystkie". Etyki do tego nie dodawać, bo jak już mamy sie licytować na etykę to Ty Lucyno ze swoimi chorymi poglądami jesteś w ogromnej mniejszości w Europie, bo nie dość, że tego typu poglądy są wyśmiewane przez większość ludzi, to jeszcze mało reprezentatywne pośród samych chrześcijan.

Pt maja 04, 2007 17:56
Przemo, wypraszam sobie zworty typu "Słuchaj no kobito".

Nie bede rozmawiala z kims, kto nie potrafi podchodzic z szacunkiem do drugiej osoby.

Pt maja 04, 2007 18:49

Homoseksualiści mają zablokowania psychiczne w kontakcie z osobami drugiej płci, zas psychologia i pedagogika zgodnie podkreślają, że to właśnie kontakt z osobami drugiej płci jest decydujący dla harmonijnego rozwoju człowieka.

czegoś tu nie rozumiem. to dlaczego wielu gejów jest świetnymi przyjaciółmi dla kobiet? uprzedzając twoje ataki względem "nowomowy", "poprawności politycznej" i "mody", powiem, że sama mam takich kolegów i nie zauważyłam żadnych blokad psychicznych, wręcz przeciwnie, są niesamowicie "odblokowani" :)

Pt maja 04, 2007 18:54
Nie bede rozmawiala z kims, kto nie potrafi podchodzic z szacunkiem do drugiej osoby.

na szacunek trzeba sobie zapracować - to raz, a dwa - nie wydaje mi się, aby Cię tu czymś obrażał, zwrot o jaki się oburzyłaś nie jest zwrotem powszechnie uważanym za obraźliwy. I wreszcie trzy - występuję i będę występował w obronie grupy ludzi (gejów i lesbijek), do których Ty nie tylko nie masz szacunku, ale też siejesz na ich temat totalne bzdury, uprzedzenia, stereotypy, mity i kłamstwa wyssane z palca. Jak zatem w ogóle śmiesz występować w roli "ubodzonej brakiem szacunku". Jesteś już po prostu bezczelna.

Pt maja 04, 2007 19:05
Zadne moje zdanie na forum nie bylo obrazliwe w stosunku do homoseksualistow.

Bardzo prosze zainteresowanych o przeczytanie tego artykulu

http://homoseksualizm.chrzescijanin.pl/ ... le&artid=5

oraz artykul psychologa ks. Marka Dziewieckiego

pt. "Szkoła a promocja homoseksualizmu"

http://www.opoka.org.pl/biblioteka/Z/ZS ... homop.html

Pt maja 04, 2007 19:28
Obrażasz notorycznie homoseksualistów Lucyno. Żal mi Cię, że nie potrafisz się do tego otwarcie przyznać lub też żyjesz w błogiej nieświadomości. Twoje zachowanie nie jest godne prawdziwej chrześcijanki.

Ja dla odmiany "wszystkim zainteresowanym" proponuję, aby zwrócili uwagę na bardziej wiarygodne i rzetelne źródła informacji, np

www.homoseksualizm.pl (można poczytać artykuły wielu znanych, wybitnych seksuologów i psychologów)
http://www.kampania.org.pl/
http://www.lambda.org.pl/

jak również, szerzej i po angielsku:
http://www.who.int/en/
www.apa.org
http://www.apa.org/

Pt maja 04, 2007 19:40
przemo, w ktorych to slowach obrazilam homoseksualistow, prosze napisz.

Napisales "Ja dla odmiany "wszystkim zainteresowanym" proponuję, aby zwrócili uwagę na bardziej wiarygodne i rzetelne źródła informacj"

Trzeba bylo dodac ze bardziej wiarygodne wedlug Ciebie.

Tobie mozna napisac wszystko np." Nie raz widziałem jak niejeden biskup, czy nawet arcybiskup wypowiadał się z szyderczym i pogardliwym tonem o gejach i lesbijkach. KK sieje również ferment i nieprawdę o homoseksualistach i homoseksualizmie przy okazji mszy niedzielnych.
KK ze swojej natury nie uznaje miłości homoseksualnej, a zatem jest z natury antagonistycznie nastawiony do wszystkiego co gejowskie".)

i nie mamy prawa sie obrazac, bo to jest wedlug Ciebie prawda, ale jak ktos ma inne zdanie niz ty, to staje sie wrogiem, i zaczynasz go obrazac.

Pt maja 04, 2007 19:49
przemo, w ktorych to slowach obrazilam homoseksualistow, prosze napisz.

W 99% wypowiedzi dotyczących gejów. Chyba przytaczać ich wszystkich nie muszę? Każdy kto chce to sobie z łatwością zajrzy.

Lucyna napisał(a):
Trzeba bylo dodac ze bardziej wiarygodne wedlug Ciebie.

Po co?
Skoro Ty nie musiałaś tego robić względem podanych przez siebie linków to tym bardziej ja nie muszę.

Lucyna napisał(a):
i nie mamy prawa sie obrazac, bo to jest wedlug Ciebie prawda, ale jak ktos ma inne zdanie niz ty, to staje sie wrogiem, i zaczynasz go obrazac.

Nieprawda. Na tym forum bardzo wiele osób ma inne zdanie niż ja. Natomiast na tym forum Ty w swojej bezczelności i szerzeniu kłamstw jesteś rodzynkiem (rodzynką?). To nie Ciebie tu obrażają, to Ty obrażasz innych w imię swojej pogiętej ideologii i źle pojmowanego chrześcijaństwa/katolickości.

Pt maja 04, 2007 19:53
przemo, przytocz choc jedno moje obrazliwe zdanie dotyczace homosekualistow.

Księga Kapłańska (18,22 i 20,13) "Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość".

Te slowa tez Cie obrazaja?

Pt maja 04, 2007 21:01
Księga Kapłańska (18,22 i 20,13) "Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość".

Te slowa tez Cie obrazaja?

To nie są obraźliwe słowa. To jest jedynie wypowiedź jakiegoś kolesia-homofoba, który nie dość, że innym chce dyktować co i z kim mają robić w łóżku (a raczej z kim mają nie robić) to jeszcze ma czelność wypowiadać się za wszystkich, że jest to "obrzydliwość". No być może dla tego kolesia jest to obrzydliwość, ale niech wypowiada się li tylko w swoim imieniu. Właściwie po co on to wypowiada? Kogo obchodzi, że wg jakiegoś kolesia jest to obrzydliwość?
I jeszcze jedno, ma on w pewnym sensie racę, gdyż mężczyzna z mężczyzną nie sposób aby "obcował" tak jak to robi mężczyzna z kobietą, a więc wszystko się zgadza :D

Pt maja 04, 2007 21:32
No to podpadłeś przemo.Teraz Twoja wypowiedź stała się zarówno antykatolicka jak i antysemicka.Słowami wydajesz sąd o sobie.

So maja 05, 2007 9:48
Księga Kapłańska wchodzi w skład Pięcioksięgu Mojżesza.Zrezygnuj przemo z antyreligijnego tonu wypowiedzi.I nie myśl,że moderatorzy tego nie czytają.

So maja 05, 2007 9:53
a skąd ja mam wiedzieć co to jest księga kapłańska?

So maja 05, 2007 10:53
I nie myśl,że moderatorzy tego nie czytają.

Ty, faszysta sympatyzujący z MW masz czelność mi zwracać uwagę?
He, dobre sobie!
Jak już nie raz pisałem i pisze na tym forum dziesiątki osób - MW jest organizacją jeśli nie stricte faszystowską to przynajmniej faszyzującą i żadna twoja wypowiedź tego faktu nie zatuszuje, więc lepiej spasuj, bo póki co tylko ty mi dajesz tutaj uwagi, a nie moderatorzy. Jak już ci napisałem na priva nie interesują mnie twoje uwagi.

So maja 05, 2007 10:56

Kazdy jest jaki jest. To ze ktos jest homoseksualista nie jest niczym zlym. Przeciez nie da sie zmienic swoich pogladow ot tak. Jesli jestes pewien ze wolisz te sama plec no to jest ok. dopoki nie zaczniesz "zadawac sie" z gejami. Ja do homoseksualistow nie mam nic, ale jest to dla mnie glupie i chore jak robia niektore rzeczy tak jakby byli para. no a leczenie? z tym chyba ciezko. wiesz uwazam ze homoseksualizm nie jest niczym zlym, w przeciwienstwie do biseksualizmu.

So maja 05, 2007 15:47
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona