Bojkot olimpiady, euro, mundialu...
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Bojkot olimpiady, euro, mundialu...
Skoro już przy politycznych ciekawostkach jesteśmy. To i tak wszystkich przebił warszawski radny PiS, który na Twitterze wyraził uznanie dla kiboli, za to że bronili honoru Polski. To jest tak głupie, że aż śmieszne. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/radny-pis-maciej-maciejowski-honoru-polski-musieli,1,5159775,wiadomosc.html
|
Cz cze 14, 2012 16:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z komentarzy tweeterowych i facebookowych: „Debil, cham, prostak, pajac” - Marcin Fabianowicz „Ja tego idiotę, co to napisał, to bym wsadził do więzienia. Ale nie ma takiego paragrafu, niestety” - Krzysztof Materna „Tacy jak ty, powinni mieć zakaz noszenia polskich barw, ty nasz kraj zniesławiasz” - Pawel Pyzik „Maciejowski powinien zostać objęty bojkotem za judzenie i gloryfikowanie kiboli.” - LukaszEm „Maciejowski Przez takie k*wy jak ty PiS przegrywa wybory, a i ja już więc nie zagłosuje.” - Piotr Woźniak „Maciejowski jak Pan jako funkcjonariusz publiczny może podżegać do przestępstwa nazywając to obroną polskiego honoru?” - Jan Popławski
|
Cz cze 14, 2012 16:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus - że to wina JKM JKM na swoim blogu uznaje, że wychodząc do dyskusji z Rosjanami sam bezwiednie i niezamierzenie podpiął się pod akcje kibolstwa. O ile mnie pamieć nie myli, to chyba nie JKM mianował kiboli "patriotycznym ruchem oddolnym".
|
Cz cze 14, 2012 19:34 |
|
|
|
 |
niewazny12
|
To najlepiej by było, gdyby wszyscy się z tego Euro wycofali... Tak się faulują, wyzywają...
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
So cze 16, 2012 13:03 |
|
 |
vulkan
|
Cytuj: To najlepiej by było, gdyby wszyscy się z tego Euro wycofali... Tak się faulują, wyzywają... Najlepiej jakbyś nie pisał głupot. 
|
So cze 16, 2012 13:27 |
|
|
|
 |
mareta
|
niewazny12 napisał(a): To najlepiej by było, gdyby wszyscy się z tego Euro wycofali... Tak się faulują, wyzywają... Wtedy nie byłoby biznesu
|
So cze 16, 2012 19:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zaczęliśmy jak nigdy, skończyliśmy jak zwykle Szkoda 
|
So cze 16, 2012 21:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wloczykij napisał(a): Zaczęliśmy jak nigdy, skończyliśmy jak zwykle Szkoda  Szkoda - choć w ćwierć finale dostalibyśmy i tak baty. Jednego tylko nie potrafię pojąć - czemu w meczu ostatniej szansy, gdzie liczyło sie tylko zwycięstwo, ustawienie drużyny było defensywne.
|
So cze 16, 2012 22:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Baty w ćwierćfinale by nie bolały - sama nasza obecność tam to byłby sukces na miarę pieśni pochwalnych. Jest progres - 4 lata temu meczem ostatniej szansy był drugi mecz, dziś był to trzeci mecz. Za 12 lat powinniśmy dojść do finału jeśli ta tendencja się utrzyma 
|
N cze 17, 2012 0:14 |
|
 |
niewazny12
|
Piłka nożna nie jest njwyższym i ostatecznym celem człowieka... To nie były głupoty, co napisałem...
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
Pn cze 18, 2012 8:14 |
|
 |
gacjan
|
Na pewno zainteresowanie piłką nie jest najwyższym celem człowieka. ale jakieś zainteresowania przyziemne też warto mieć. A lepsze to niż kontemplowanie ludzkiego układu wydalniczego na publicznym forum nie da się ukryć.
|
Pn cze 18, 2012 8:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wloczykij napisał(a): Baty w ćwierćfinale by nie bolały - sama nasza obecność tam to byłby sukces na miarę pieśni pochwalnych. Jest progres - 4 lata temu meczem ostatniej szansy był drugi mecz, dziś był to trzeci mecz. Za 12 lat powinniśmy dojść do finału jeśli ta tendencja się utrzyma  Ja optymistycznie zakładam, ze zakwalifikujemy sie na mistrzostwa 2014 w Brazylii. 
|
Pn cze 18, 2012 8:38 |
|
 |
niewazny12
|
Może i rzeczywiście byłoby lepiej, gdyby przestali już organizować te turnieje, na które przeznacza się tak dużo pieniędzy... Drużyna, która na początku turnieju wygrała 4:1, nie weszła do strefy pucharowej, a wicemistrzowie świata nie weszli do strefy pucharowej - to największe niespodzianki turnieju. Na szczęście, nie ma zbyt wielu fauli i czerwonych kartek...
|
Wt cze 26, 2012 9:48 |
|
 |
mareta
|
Zastanawiam się ile długów po imprezie zostanie i czy sie o tym dowiemy.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr cze 27, 2012 19:15 |
|
 |
niewazny12
|
Nikt nie przegrał wyżej niż aktualni wicemistrzowie Europy w finale. Włosi skończyli turniej z ujemnym bilansem bramkowym (nie licząc konkursów rzutów karnych). Stracili 7 bramek, strzelili 6. Na szczęście było mało czerwonych kartek. 6 piłkarzy zdobyło 3 bramki, nikt nie zdobył więcej.
I po ojło 2012...
|
Pn lip 02, 2012 9:24 |
|
|
|