Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 22:00

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 199 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Następna strona
 PARADA RÓWNOŚCI CZY PARODIA RÓWNOŚCI ? 
Autor Wiadomość
Obrazek

N cze 18, 2006 15:18
Nie HAUNEBU, to anarchistyczna organizacja "Czarny Blok" - mozesz o niej poczytac w internecie. Z ideami homoseksualistow nie ma nic wspolnego, pojawia sie na demonstracja gdzie tylko moze.

Crosis

N cze 18, 2006 15:19
Organizacja "Czarny Blok" " pojawia sie gdzie tylko moze" czyli tam gdzie jej na to pozwalaja.
Homoseksualisci sa manipulowani przez rozne organizacje, szkoda tylko, ze nie zdaja sobie z tego sprawy, ze sluza do rozgrywek politycznych.
Podobnie jest zreszta z feministkami.
Cos za cos - taki uklad.

N cze 18, 2006 15:33
Coz, nazwalbym to inaczej, ale domysly moze snuc kazdy.

Pamietasz Lucyno - kiedys za takie domysly strasznie objechalas ToMu, ze rozsiewa plotki - teraz wiec prosilbym Cie o to, zebys udowdonila mi, ze to co napisalas jest prawda.

Zdaje sie, ze takie slowa zaserwowalas kiedys ToMu.

Crosis

N cze 18, 2006 15:55
Do prawdy dochodzi sie samodzielnie.

O jakie domysly Ci chodzi, bo nie pamietam?

N cze 18, 2006 20:11

Inna miarka dla pozostałych - inna dla siebie.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N cze 18, 2006 21:54
Zobacz profil WWW
Co do parady to jest to homopropaganda.Trzeba zwalczać negatywne postawy.Poza tym homofobia to przekonanie,że homoseksualista może nas skrzywdzić,że jest naszym wrogiem,że narzuci nam zboczenie siłą,że nas śledzi,że nas oczerni.Ale trzeba pamiętać,że akty homoseksualne to jednak grzech a homopropaganda to gorszenie innych.Dodam,że patrzą na to dzieci nie będąc świadome zagrożenia.Tego,co gorszy lepiej "z kamieniem wrzucić w morze" by nie był przyczyną upadku dla tych małych.Mocne słowa i aż włos się jeży.

Śr cze 21, 2006 15:05
Co do parady to jest to homopropaganda.Trzeba zwalczać negatywne postawy.Poza tym homofobia to przekonanie,że homoseksualista może nas skrzywdzić,że jest naszym wrogiem,że narzuci nam zboczenie siłą,że nas śledzi,że nas oczerni.Ale trzeba pamiętać,że akty homoseksualne to jednak grzech a homopropaganda to gorszenie innych.Dodam,że patrzą na to dzieci nie będąc świadome zagrożenia.

Śr cze 21, 2006 15:06
Proszę skasować mój poprzedni post.Danke.

Śr cze 21, 2006 15:07

Tego,co gorszy lepiej "z kamieniem wrzucić w morze" by nie był przyczyną upadku dla tych małych.Mocne słowa i aż włos się jeży.

Chyba sam się przestraszyłeś i dokonałeś autocenzury ;-)

W każdym razie w oryginale jest
Mk 9,42 napisał(a):
Jeżeli ktoś zgorszy jednego z tych małych, wierzących we mnie, lepiej by było dla niego, gdyby wielki kamień od żaren zawisnął u jego szyi i rzucony by został do morza.

Moim skromnym zdaniem istotna jest tu forma bezosobowa. Nie ma tu wskazówki typu "lepiej by było dla niego, gdybyście wielki kamień od żaren zawiesili u jego szyi i rzucili go morza". W tym kontekście można by też dodać "kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy zawiesi mu kamień i zrzuci do morza".

Śr cze 21, 2006 17:41
Cytuj:
Chyba sam się przestraszyłeś i dokonałeś autocenzury

Jeśli chodzi o forum to nie pisałem nic gorszącego.Znam regulamin forum i wiem,że można być zbanowanym.A homoseksualnej propagandzie jestem przeciwny.

Śr cze 21, 2006 20:43

SweetChild napisał:
Cytuj:
Chyba sam się przestraszyłeś i dokonałeś autocenzury

Jeśli chodzi o forum to nie pisałem nic gorszącego.

Chodzi o to, że w pierwszym poście jest jedno zdanie więcej niż w drugim.

Cz cze 22, 2006 10:19
Cytuj:

Doszło do powielenia.

Cz cze 22, 2006 11:09

SweetChild napisał:
Cytuj:

Doszło do powielenia.

Niezupełnie, bo części brakuje.

Cz cze 22, 2006 12:07

Post Re: PARADA RÓWNOŚCI CZY PARODIA RÓWNOŚCI ?
ate napisał(a):
HAUNEBU III napisał(a):
Dlaczego w paradach równości biorą udział homoseksualiści promując to co niemoralne?

Niemoralne?Przeciez to choroba,którą sie leczy.Kazdy ma prawo do parad,byle by nie krzywdziła nikogo.Jestem przeciwna adopcji dzieci przez pary homoseksualistów ale parada mi nie przeszkadza.Tolerancja sie kłania. :D
Przede wszystkim homoseksualzim czynny(że tak to ujmę) jest ciężkim grzechem. Czyli parady promujące takie zachowania są promocją grzechu i mogą być przyczyną czyjegoś zgorszenia, są więc głęboko niemoralne. Nie rozumiesz słowa tolerancja- tolerować należy człowieka(bo każdej osobie należy się szacunek), ale nie można tolerować samego zachowania czy też jego promocji! "Współczesna tolerancja często ma na celu zamazanie różnicy pomiędzy dobrem i złem. Chroni i wprowadza demoralizację na nowe, niezdobyte jeszcze tereny. Pod pojęciem tolerancji w istocie akceptuje się różnego rodzaju zachowania dewiacyjne, będące zagrożeniem dla zdrowego życia społecznego(...)Nie ma tolerancji dla zła. Kryteria moralne jakimi są dobro i zło nie mogą być kwestią tolerancji. Relatywizm jest największym dramatem jaki może spotkać człowieka. Tolerancja zła jest w istocie złem, którego należy się wyzbyć."

So paź 21, 2006 15:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 199 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Następna strona