PARADA RÓWNOŚCI CZY PARODIA RÓWNOŚCI ?
Autor |
Wiadomość |
filippiarz
|
 Re: PARADA RÓWNOŚCI CZY PARODIA RÓWNOŚCI ?
Klekot napisał(a): Przede wszystkim homoseksualzim czynny(że tak to ujmę) jest ciężkim grzechem. Źle ująłeś, nie ma rozgraniczeń homoseksualizmu, homoseksualistą się jest, a nie bywa. Klekot napisał(a): Czyli parady promujące takie zachowania są promocją grzechu i mogą być przyczyną czyjegoś zgorszenia, są więc głęboko niemoralne. Nie ma czegoś takiego jak "promocja homoseksualizmu i zachowań homoseksualnych", tak samo jak nie ma "promocji "czarnoskórstwa" i zachowań "murzyńskich"" Klekot napisał(a): Nie rozumiesz słowa tolerancja- tolerować należy człowieka(bo każdej osobie należy się szacunek), ale nie można tolerować samego zachowania czy też jego promocji! homoseksualizm jest nierozerwalnie związany z człowieczeństwem homoseksualisty. Atakując homoseksualizm - atakujesz ludzi.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
So paź 21, 2006 16:07 |
|
|
|
 |
Klekot
|
filippiarz napisał(a): Źle ująłeś, nie ma rozgraniczeń homoseksualizmu, homoseksualistą się jest, a nie bywa. Z katolickiego punktu widzenia homoseksualiści są powołani do życia w czystości. filippiarz napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak "promocja homoseksualizmu i zachowań homoseksualnych", tak samo jak nie ma "promocji "czarnoskórstwa" i zachowań "murzyńskich"" Jak to nie ma?To jak nazwiesz parady, w których poprzebierani faceci namawiają do współżycia z innymi facetami(a nawet kopulują przy dźwiękach muzyki na ruchomych platformach)? To nie jest promowanie zboczeń? Co do murzynów, to jak najbardziej maja oni różne festiwale, na których promują swoją kulturę,itp. filippiarz napisał(a): homoseksualizm jest nierozerwalnie związany z człowieczeństwem homoseksualisty. Atakując homoseksualizm - atakujesz ludzi. Homoseksualizm jest co najmniej pewnym zaburzeniem osobowości. Nie jest zjawiskiem normalnym ani naturalnym. Np. nie występuje w naturze(np. wśród zwierząt). Jeśli byłby naturalnym zjawiskiem to z homoseksualnych stosunków rodziłyby się dzieci.  Istnieją kliniki zajmujące się leczeniem homoseksualizmu i mają w tym temacie bardzo dobre wyniki, istnieją też grupy terapeutyczne dla homoseksualistów, które także majabardzo dobre wyniki.
_________________ WPK!
|
So paź 21, 2006 21:05 |
|
 |
filippiarz
|
Klekot napisał(a): Z katolickiego punktu widzenia homoseksualiści są powołani do życia w czystości. No to co z tego? Zmusisz ich? ateistów też? a muzułamnów? buddystów? To byłoby złamanie praw chrześcijańskich i katolickich. To co ktoś robi ze swoimi genitaliami nie powinno Cię interesować dopuki jest to czynione dobrowolnie. To sprawa pomiędzy właścicielami genitaliów a Bogiem, Tobie nic do tego. Klekot napisał(a): filippiarz napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak "promocja homoseksualizmu i zachowań homoseksualnych", tak samo jak nie ma "promocji "czarnoskórstwa" i zachowań "murzyńskich"" Jak to nie ma?To jak nazwiesz parady, w których poprzebierani faceci namawiają do współżycia z innymi facetami(a nawet kopulują przy dźwiękach muzyki na ruchomych platformach)? Pierwsze słyszę, byłem na każdej warszawskiej publicznej imprezie "propagującej homoseksualizm" i ani ja ani exżona nie namierzyliśmy takich zachowań  Na razie największą atrakcją była pewna posłanka dzierżąca kwiatki i skórzany pejcz  Klekot napisał(a): Co do murzynów, to jak najbardziej maja oni różne festiwale, na których promują swoją kulturę,itp. Ciekawe ile osób po czymś takim postanowi zmienić kolor skóry  Klekot napisał(a): filippiarz napisał(a): homoseksualizm jest nierozerwalnie związany z człowieczeństwem homoseksualisty. Atakując homoseksualizm - atakujesz ludzi. Homoseksualizm jest co najmniej pewnym zaburzeniem osobowości. Nie jest zjawiskiem normalnym ani naturalnym. Np. nie występuje w naturze(np. wśród zwierząt). Jeśli byłby naturalnym zjawiskiem to z homoseksualnych stosunków rodziłyby się dzieci.  Istnieją kliniki zajmujące się leczeniem homoseksualizmu i mają w tym temacie bardzo dobre wyniki, istnieją też grupy terapeutyczne dla homoseksualistów, które także majabardzo dobre wyniki. Nie odrobiłeś lekcji - takich kitów już nawet wszechpolacy nie wciskają, bo lata temu zostały zdyskredytowane. Po krótce:
1) lekarze nie uznają homoseksualizmu za chorobę czy zaburzenie jakiegokolwiek typu.
2) homoseksualizm w przyrodzie jest jak najbardziej spotykany i naturalny - kilkuset gatunków, w tym naczelne
3) oczywiście, że są takie "kliniki", tyle, że nie mają nic wspólnego z jakąkolwiek służbą zdrowia - to byłoby przestępstwo. Taką "klinikę" to i ja mogę sobie założyć - mógłbym w niej leczyć np. leworęczność.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
|
So paź 21, 2006 22:14 |
|
|
|
 |
Klekot
|
filippiarz napisał(a): No to co z tego? Zmusisz ich? ateistów też? a muzułamnów? buddystów? To byłoby złamanie praw chrześcijańskich i katolickich. To co ktoś robi ze swoimi genitaliami nie powinno Cię interesować dopuki jest to czynione dobrowolnie. To sprawa pomiędzy właścicielami genitaliów a Bogiem, Tobie nic do tego. I nie obchodzi mnie do momentu, kiedy ktoś nie obnosi się z tym na ulicach. Nikt im nie zabrania "robić ze swoimi genitaliam" w zaciszu domowym tego czego chcą. filippiarz napisał(a): Pierwsze słyszę, byłem na każdej warszawskiej publicznej imprezie "propagującej homoseksualizm" i ani ja ani exżona nie namierzyliśmy takich zachowań  Na razie największą atrakcją była pewna posłanka dzierżąca kwiatki i skórzany pejcz  Hehe tak przypuszcałem, że użyjesz tego argumentu. popatrz co dzieje siena takich paradach na zachodzie, a zaczynało się tak "niewinnie" jak obecnie w Polsce. filippiarz napisał(a): Nie odrobiłeś lekcji - takich kitów już nawet wszechpolacy nie wciskają, bo lata temu zostały zdyskredytowane. Po krótce: 1) lekarze nie uznają homoseksualizmu za chorobę czy zaburzenie jakiegokolwiek typu. "Skłonności homoseksualne sa wyrazem niedojrzałosci psychicznej i duchowej. Źródłem ich sa czynniki „ nabyte. Wielu naukowców podziela poglad, że preferencja seksualna kształtowana jest we wczesnym etapie życia przez kombinacje czynników biologicznych, psychologicznych i środowiskowych. Wielu psychiatrów i psychologów tendencje homoseksualne uważa za objaw czegoś głebszego, a nie za główny problem osoby. Homoseksualizm jest stanem o podłożu emocjonalnym, który powodowany jest zaburzeniem identyfikacji z własną płcią. Mówimy tutaj o tendencjach. Nie osądzamy kogokolwiek. " http://homoseksualizm.friko.pl/ filippiarz napisał(a): 2) homoseksualizm w przyrodzie jest jak najbardziej spotykany i naturalny - kilkuset gatunków, w tym naczelne podaj jakieś przykłady poparte materiałami źródłowymi. filippiarz napisał(a): 3) oczywiście, że są takie "kliniki", tyle, że nie mają nic wspólnego z jakąkolwiek służbą zdrowia - to byłoby przestępstwo. Taką "klinikę" to i ja mogę sobie założyć - mógłbym w niej leczyć np. leworęczność. "Przed terapią 2/3 mężczyzn uważało się za 80-100-procentowych gejów, po leczeniu 3/4 znalazło się na przeciwnym biegunie i twierdziło, ze są 80-1OO-procentowyrni heteroseksualistarni.Za tymi deklaracjami szły tez czyny." www.homoseksualizm.friko.pl - witryna prezentująca fakty o przypadłości homoseksualizmu
www.freetobeme.com - polska wersja witryny Free To Be Me poświęconej problemowi homoseksualizmu
www.odwaga.oaza.org.pl - grupa terapeutyczna ruchu Światło-Życie dla osób o skłonnościach homoseksualnych
_________________ WPK!
|
So paź 21, 2006 22:53 |
|
 |
filippiarz
|
Klekot napisał(a): I nie obchodzi mnie do momentu, kiedy ktoś nie obnosi się z tym na ulicach. Nikt im nie zabrania "robić ze swoimi genitaliam" w zaciszu domowym tego czego chcą. Czyli na ulicach mogą się trzymać za ręce i publicznie całować? W końcu to nie ma nic wspólnego z genitaliami... Klekot napisał(a): Hehe tak przypuszcałem, że użyjesz tego argumentu. popatrz co dzieje siena takich paradach na zachodzie, a zaczynało się tak "niewinnie" jak obecnie w Polsce. Czyżby? Skoro tak się dzieje i nie zamykają nikogo do więzień to wszystko jest chyba ok, prawda? O ile cokolwiek się dzieje... Klekot napisał(a): http://homoseksualizm.friko.pl/ bez żartów... Klekot napisał(a): filippiarz napisał(a): 2) homoseksualizm w przyrodzie jest jak najbardziej spotykany i naturalny - kilkuset gatunków, w tym naczelne podaj jakieś przykłady poparte materiałami źródłowymi. Wiesz co, zarzyłeś mnie, nie jestem przygotowany na to aby udowadniać, że ziemia jest okrągła, ale tu masz ciekawy news: " Cztery homoseksualne bociany z holenderskiego zoo w Overloon, niedaleko Eindhoven, udowodniły, że potrafią być tak samo dobrymi rodzicami, jak heteroseksualne bocianie pary - podaje serwis Ananova. Pracownicy ogrodu zoologicznego na próbę dali jedno jajko dwóm bocianom-gejom i dwa jajka parze samic. Okazało się, że w obu przypadkach ptaki natychmiast zaczęły przejawiać rodzicielskie uczucia i wysiadywać jajka. Wszystkie trzy pisklęta wykluły się szczęśliwie, a homoseksualne bociany opiekują się nimi jak prawdziwi ptasi rodzice - powiedziała rzeczniczka zoo. [Źródło: Ananowa/onet.pl]" - z onetu już wyparowało, przekleiłem z http://www.racjonalista.pl/index.php/s,20/k,46Klekot napisał(a): filippiarz napisał(a): 3) oczywiście, że są takie "kliniki", tyle, że nie mają nic wspólnego z jakąkolwiek służbą zdrowia - to byłoby przestępstwo. Taką "klinikę" to i ja mogę sobie założyć - mógłbym w niej leczyć np. leworęczność. "Przed terapią 2/3 mężczyzn uważało się za 80-100-procentowych gejów, po leczeniu 3/4 znalazło się na przeciwnym biegunie i twierdziło, ze są 80-1OO-procentowyrni heteroseksualistarni.Za tymi deklaracjami szły tez czyny." www.homoseksualizm.friko.pl - witryna prezentująca fakty o przypadłości homoseksualizmu www.freetobeme.com - polska wersja witryny Free To Be Me poświęconej problemowi homoseksualizmu www.odwaga.oaza.org.pl - grupa terapeutyczna ruchu Światło-Życie dla osób o skłonnościach homoseksualnych To ciekawe, bo Lew-Starowicz już w latch 70 poprzedniego stulecia stwierdził, że homoseksualizmu nie da się wyleczyć. Nie podałeś również ile 'wyleczonych' popełniło samobójstwo.
|
N paź 22, 2006 0:09 |
|
|
|
 |
Klekot
|
filippiarz napisał(a): Czyli na ulicach mogą się trzymać za ręce i publicznie całować? W końcu to nie ma nic wspólnego z genitaliami... Czytaj dokładnie wszystkie posty, to nie będziesz miał wątpliwośći. Chodzi o wszelkie zachowania w miejscu publicznym propagujące homoseksualizm. Po co obnosić się z takimi zachowaniami, które są sprzeczne z ogólnie przyjętymi normami moralnymi(na których opiera się cała cywilizacja łacińska). To, że teraz, w niektórych kręgach panuje relatywizm moralny niczego nie usprawiedliwia. Nikt nie zabrania osobom homoseksualnym prawa do życia i nikt im do sypialni nie zagląda. Najbardziej nietolerancyjni są właśnie aktywiść gejowscy!, którzy próbują narzucić większości społeczeństwa określony sposób myślenia i domagają się nie praw(które mają) ale przywilejów! To jest nienormalne, żeby marginalna mniejszość domagała się jakichś specjalnych praw, to jest właśnie dyskryminacja i nie liczenie się z opinią większości katolickiego społeczeństwa. filippiarz napisał(a): Czyżby? Skoro tak się dzieje i nie zamykają nikogo do więzień to wszystko jest chyba ok, prawda? O ile cokolwiek się dzieje... Co jest ok? To, że publicznie podwarza się zasady moralne, na których oparta jest nasza cywilizacja(łacińska)? I propaguje różne dziwactwa,bo na takie parady przychodzą zwolennicy różnych zboczeń w ramach szeroko propagowanej tzw. "tolerancji". Na zachodzie zaczynało się taka samo jak w Polsce-rządania pewnych przywilejów, "śłuby homoseksualne", adopcja dzieci, krok po kroku domagano się coraz więcej. I do czego to doprowadziło? Do legalizacji partii pedofilskich i przyznawania praw człowieka małpom(czyli z tego wynika, że niedługo będzie można brać "śluby" z małpami). filippiarz napisał(a): Klekot napisał(a): http://homoseksualizm.friko.pl/ bez żartów... Ja tu nie widzę nic śmiesznego, ani powodu do żartów. To jest ratunek dla zagubionych, zmanipulowanych ludzi, którym próbuje sięwmawiać, że nie ma żadnego problemu i wszystko jest ok. Nie jest ok, to że panuje w niektórych kręgach relatywizm moralny niczego nie usprawiedliwa, a jużwogóle nie rozumiem ludzi, którzy nazywają siebie katolikami i jednocześnie propagują czyny, zachowania homoseksualne. proponuje zapoznać się ze stronami www, które we wcześniejszym poście podałem.
_________________ WPK!
|
N paź 22, 2006 12:22 |
|
 |
filippiarz
|
Klekot napisał(a): Po co obnosić się z takimi zachowaniami, które są sprzeczne z ogólnie przyjętymi normami moralnymi(na których opiera się cała cywilizacja łacińska) Mi i większości ludzi których znam to nie przeszkadza, więc nie jest to ogólnie przyjęta norma...
A co do cywilizacji łacińskiej...
Feliks Koneczny - "O ład w historii": " Wyłączność cywilizacji łacińskiej stanowi poczucie narodowe." - i wszystko jasne: witam szanownego pana nacjonalistę
" Nie można mieć ojczyzny wszędzie i gdziekolwiek, ani też mieć za ojczysty jakiegoś języka sztucznego, uniwersalnego. Toteż dla cywilizacji łacińskiej absurdem jest zrzeszenie ponadnarodowe a beznarodowe; tendencje takie godzą w samo istnienie cywilizacji łacińskiej." - jak mi przykro, wydaje mi się, że Unia Europejska nie łapie się w ramy cywilizacji łacińskiej
Mnie osobiście cywilizacja łacińska i plemienno-duchowa idea narodu nic nie obchodzą. Bóg jest moim ojcem, świat jest moim domem a bratem i siostrą - każdy człowiek, również homo.
Proponuję zapoznać się z archiwami dysusji o homoseksualiźmie na tym forum, bo kolega wyskoczył jak mamut z wiecznej zmarzliny, z tezami i argumentami, które zostały wyśmiane już nie jeden raz i już dawno temu.
|
N paź 22, 2006 13:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Homofobia (homo łac. człowiek / phobos łac. fobia,strach) to tak naprawdę chorobliwy lęk przed ludźmi.Nie można tego pojęcia odnosić jedynie do homoseksualistów,ale rozszerza się ono na cały gatunek homo sapiens.
Akty homoseksualizmu są ciężkim grzechem.Poza tym homoseksualizm to nazwa,która hańbi gatunek homo sapiens.Ja wolę używać tu określenia "zboczenie seksualne"a nie "homoseksualizm".
Akty współżycia osób jednej płci są grzechem.To nie oznacza,że zaraz będą aresztowania czy stosy,bo prześladowanie kogokolwiek to postawa niechrześcijańska.Nie można jednak być obojętnym na zło,ale to zło należy potępiać i o nim mówić.
|
N paź 22, 2006 13:58 |
|
 |
filippiarz
|
HAUNEBU III napisał(a): Homofobia (homo łac. człowiek / phobos łac. fobia,strach) to tak naprawdę chorobliwy lęk przed ludźmi.Nie można tego pojęcia odnosić jedynie do homoseksualistów,ale rozszerza się ono na cały gatunek homo sapiens. Oczywiście, a samochód jak sama nazwa wskazuje - sam chodzi... HAUNEBU III napisał(a): Akty homoseksualizmu są ciężkim grzechem.Poza tym homoseksualizm to nazwa,która hańbi gatunek homo sapiens.Ja wolę używać tu określenia "zboczenie seksualne"a nie "homoseksualizm". Wolna wola, pomidor możesz nazywać owocem, oraz twierdzić, że Ziemia jest płaska, nikt Ci nie zabrania HAUNEBU III napisał(a): Akty współżycia osób jednej płci są grzechem.To nie oznacza,że zaraz będą aresztowania czy stosy,bo prześladowanie kogokolwiek to postawa niechrześcijańska.Nie można jednak być obojętnym na zło,ale to zło należy potępiać i o nim mówić. Tylko przez takie gadanie coraz więcej ludzi odchodzi z Krk albo nawet odwraca sie od Boga.
|
N paź 22, 2006 15:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oto przykłady teorii pseudonaukowych:
Cytuj: 1) lekarze nie uznają homoseksualizmu za chorobę czy zaburzenie jakiegokolwiek typu. 2) homoseksualizm w przyrodzie jest jak najbardziej spotykany i naturalny - kilkuset gatunków, w tym naczelne
|
N paź 22, 2006 15:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
HAUNEBU III napisał(a): Akty homoseksualizmu są ciężkim grzechem.Poza tym homoseksualizm to nazwa,która hańbi gatunek homo sapiens.Ja wolę używać tu określenia "zboczenie seksualne"a nie "homoseksualizm".
Abstrahując już od twojej wątpliwej moralności... homoseksualizmu nie można nazwać "zboczeniem seksualnym" tzn możesz, ale gdy użyjesz takiego sformuowania np w miejscu publicznym czy mediach musisz się liczyc z tym, że możesz zostac podany do sądu i na 99% przegrasz sprawę, a to z takiego powodu, iż pojęcie "zboczenia seksualnego" ma ściśle określone kryteria i wytyczne, ktroych homoseksualizm nie spełnia i nie figuruje na liście zboczeń/zaburzeń/dedwiacji seksualnych. Dlatego też mógłbyś być posądzony o rzeczenie kłamstwa i zniewagę. Myśleć ci wolno co tylko chcesz, ale kłamać ci nie wolno, a jak sie dopuszczasz kłamstw to musisz sie liczyć z ewentualnymi konsekwencjami prawnymi z tego tytułu. Już nie jedna sprawa w Polsce została na tej kanwie wygrana.
|
N paź 22, 2006 17:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Klekot napisał(a): ate napisał(a): HAUNEBU III napisał(a): Dlaczego w paradach równości biorą udział homoseksualiści promując to co niemoralne? Niemoralne?Przeciez to choroba,którą sie leczy.Kazdy ma prawo do parad,byle by nie krzywdziła nikogo.Jestem przeciwna adopcji dzieci przez pary homoseksualistów ale parada mi nie przeszkadza.Tolerancja sie kłania.  Przede wszystkim homoseksualzim czynny(że tak to ujmę) jest ciężkim grzechem. Czyli parady promujące takie zachowania są promocją grzechu i mogą być przyczyną czyjegoś zgorszenia, są więc głęboko niemoralne. Nie rozumiesz słowa tolerancja- tolerować należy człowieka(bo każdej osobie należy się szacunek), ale nie można tolerować samego zachowania czy też jego promocji! "Współczesna tolerancja często ma na celu zamazanie różnicy pomiędzy dobrem i złem. Chroni i wprowadza demoralizację na nowe, niezdobyte jeszcze tereny. Pod pojęciem tolerancji w istocie akceptuje się różnego rodzaju zachowania dewiacyjne, będące zagrożeniem dla zdrowego życia społecznego(...)Nie ma tolerancji dla zła. Kryteria moralne jakimi są dobro i zło nie mogą być kwestią tolerancji. Relatywizm jest największym dramatem jaki może spotkać człowieka. Tolerancja zła jest w istocie złem, którego należy się wyzbyć."
Klekot to co piszesz prowadzi do utopii. Założenia jakie przedstawiasz byłyby możliwe jedynie w pastwie totalitarnym, gdzie panuije jedna moralność, jedna "jedynie słuszna" prawda, jeden tok myslenia i gdzie racje bytu ma tylko jeden światopogląd. Żyjemy jednak w panstwie raz, ze demokratycznym, dwa - świeckim, trzy - wolnym, cztery - w państwie gdzie panuje pluralizm poglądów. Tak więc wszystkie poglądy są możliwe i są akceptowane, o ile nie są skeirowane przeciwko drugiemu człowiekowi.
|
N paź 22, 2006 17:44 |
|
 |
Klekot
|
filippiarz napisał(a): Mi i większości ludzi których znam to nie przeszkadza, więc nie jest to ogólnie przyjęta norma... Jeśli obracasz się w kręgach homoseksualnych czy też lewicowych to nie dziwię si, że Ci to nie przeszkadza. filippiarz napisał(a): witam szanownego pana nacjonalistę  Nie jestem nacjonalistą, to pojęcie zbyt szerokie, pod które można podciągnąć bardzo różne rzeczy, ale to jest dyskusja na inny temat. filippiarz napisał(a): - jak mi przykro, wydaje mi się, że Unia Europejska nie łapie się w ramy cywilizacji łacińskiej  Zdecydowanie "się nie łapie",hehe. filippiarz napisał(a): Proponuję zapoznać się z archiwami dysusji o homoseksualiźmie na tym forum, bo kolega wyskoczył jak mamut z wiecznej zmarzliny, z tezami i argumentami, które zostały wyśmiane już nie jeden raz i już dawno temu. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni  Na razie(na szczęście) Polska jest w miarę bezpieczna od "nowoczesnych" pomysłów "postępowców".
_________________ WPK!
|
N paź 22, 2006 21:40 |
|
 |
Klekot
|
przemo napisał(a): homoseksualizmu nie można nazwać "zboczeniem seksualnym" tzn możesz, ale gdy użyjesz takiego sformuowania np w miejscu publicznym czy mediach musisz się liczyc z tym, że możesz zostac podany do sądu i na 99% przegrasz sprawę, .
To jest właśnie to co ja nazywam homoterroryzmem. Próbuje się narzucić większości poglądy mniejszości, tym samym dyskryminuje się większość. Co to ma wspólnego z demokracją? To co się dzieje w UE można określić namiastką homoseksualnego totalitaryzmu, gdzie karze się ludzi za wyrażanie normalnych, tradycyjnych poglądów i narzuca się jedyną słuszną "prawdę".
przemo- zło jest złem, nawet jeśli UE powie inaczej,hehe.
_________________ WPK!
|
N paź 22, 2006 21:51 |
|
 |
filippiarz
|
Klekot napisał(a): przemo napisał(a): homoseksualizmu nie można nazwać "zboczeniem seksualnym" tzn możesz, ale gdy użyjesz takiego sformuowania np w miejscu publicznym czy mediach musisz się liczyc z tym, że możesz zostac podany do sądu i na 99% przegrasz sprawę, . To jest właśnie to co ja nazywam homoterroryzmem. Próbuje się narzucić większości poglądy mniejszości, tym samym dyskryminuje się większość. To właśnie większość zdecydowała, że homoseksualizm nie jest zboczeniem ani chorobą. W tym wypadku to Ty jesteś mniejszością.
|
N paź 22, 2006 21:56 |
|
|
|