Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 14, 2025 17:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Chrześcijańskie Techno 
Autor Wiadomość
Post Re: Chrześcijańskie Techno
AHAWA napisał(a):
Mariusz85 napisał(a):
Co do samego tego Chrześcijańskiego Techno, to nie widzę żadnej różnicy między "niechrześcijańskim" Techno, więc sama nazwa w ogóle nie na miejscu.

moim zdaniem istnieje różnica, widziałem na własne oczy jak działa techno kręcone przez sataniste na osobę która nie jest w stanie łaski uświęcającej...

Gdzie, kiedy i jak się nazywał?
Proponuję odwyk z fanatyzmu.

Pn maja 31, 2010 7:22

OMG tekst o ciemności i grzechu z tym związanym powalił mnie konkretnie. Dawno na tym forum takich bzdur nie czytałem. ;D

Cytuj:
A muzyka techno i podobne brzemienia są stosowane w miejscach masowego ogłupienia i raczej prowadzą do odejścia od Boga, niż się ku niemu przybliżania?

Hm, niech zgadnę - Woodstock to też ogłupienie, szatan i oddalenie od Boga?

Kiedy w końcu ludzie nauczą się słuchać muzyki i czerpać z niej radość, a nie dopisywać jakieś durne teorie, które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Kiedy w końcu zrozumiecie, że autorzy piosenek, którym zarzucacie to i siamto śmieją się z waszej naiwności i głupoty?

Załóżcie jakieś muzyczne NWO or sth, naprawdę.

A teraz pytanko do szpeców klopsa i AHAWY - http://www.youtube.com/watch?v=ltm0RvVH49o <- czy w tej muzyce ukrywa się gdzieś szatan? (swoją drogą MEGA kawałek, szczególnie jak się autem jedzie ;s).

Pn maja 31, 2010 10:06

Elbrus napisał(a):
AHAWA napisał(a):
techno kręcone przez sataniste
Jakiś wykonawca, utwór?

tak pewien wykonawca, puscilem jego muzyke przy kumplu ktory ćpa a który akurat nie był pod wpływem, objawy widać było gołym okiem...

Mroczny Pasażer, Chemical Brothers spoko jest co chcesz od nich? wiesz ten wykonawca o ktorym mowie jest zdeklarowanym satanista, takze wiesz o Chemical nic nie wiem ale sluchalem ich muzy ja mysle ze oni maja problem natury psychologicznej bardziej bo czesto o wojnie atomowej spiewaja...

Śr cze 02, 2010 14:26
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2