Czy facetowi wypada plakac??
Autor |
Wiadomość |
angua
|
|
Wt lut 22, 2005 21:48 |
|
|
|
 |
bobo
|
tak sobie myślę, że tez nie przytuliłabym beczącego faceta. To takie dla niego byłoby uwłaczające, przynajmnie dla mojego faceta. Jest zbyt honorowy, żeby płakać, i takiż, żeby szukać czułości w moich ramionach, jeśli juz by zapłakał.
angua, na mnie cebula też nie działa, zapałka do ust, siarka wciągnie zapach cebuli...i po łzach. 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr lut 23, 2005 13:02 |
|
 |
Gość
|
a mój nie ma honoru.
|
N mar 20, 2005 0:16 |
|
|
|
 |
bobo
|
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
N mar 20, 2005 10:47 |
|
 |
Zoe
|
a dlaczego mezczyzni nie mieliby plakac  placz jest sposobem wyrazania emocji, tak samo jak smiech przeciez. W bardzo wielu przypadkach placz ma takie dzialanie oczyszczajace ... placzac daje sie upust swojej zlosci, bezradnosci, swojemu smutkowi.
Ktos tam wspomnial o placzu w momencie gdy przegrywa ulubiona druzyna pilkarska ... nie widze w tym nic zlego ... PRAWDZIWY kibic zyje gra, zyje ta jedna konkretna druzyna ... porazki tego zespolu sa niejako odczuwane jako jego wlasne - nie uwazam, ze to jest wstyd.
no ale oczywiscie bez przesady  nie wiem czy wytrzymalabym z faceem, ktory plakalby mi przy kazdej klotni, jak dziecko ktore nie dostalo zabawki.
No ale to samo odnosi sie chyba do kobiet ... taka rozmazana babka - srednia przyjemnosc 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
N mar 20, 2005 11:13 |
|
|
|
 |
Tess
|
Zoe, no prosze...ladny poscik, jak zawsze  Co do placzu, i faceci placza i nie powinni sie tego wstydzic lecz nie plakac z byle powodu raczej wtedy gdyz zrania Najswietsze Serce grzechem lub plakac nad grzeszna przeszloscia.
Pozdrawiam 
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
Wt mar 22, 2005 2:03 |
|
 |
Zoe
|
Tess napisał(a): Zoe, no prosze...ladny poscik, jak zawsze  czy wyczulam jakas ironie czy tylko mi sie wydaje  Tess napisał(a): wtedy gdyz zrania Najswietsze Serce grzechem lub plakac nad grzeszna przeszloscia.
z tego powodu to nie tylko mezczyzni powinni sie smucic a kazdy z nas.
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Wt mar 22, 2005 12:23 |
|
 |
Tess
|
Zoe napisał(a): Tess napisał(a): Zoe, no prosze...ladny poscik, jak zawsze  czy wyczulam jakas ironie czy tylko mi sie wydaje  Nie droga Zoe, nie ma ironi w moich postach.Mowiac o tym, ze ladny Zoe napisał(a): as mialem wlasnie to na mysli. Zoe napisał(a): Tess napisał(a): wtedy gdyz zrania Najswietsze Serce grzechem lub plakac nad grzeszna przeszloscia. z tego powodu to nie tylko mezczyzni powinni sie smucic a kazdy z nas.
Tak jest.
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
Pn mar 28, 2005 1:08 |
|
 |
Gość
|
Chłopaki nie płaczą, ale mężczyznom czasem się zdarza
Pozdrawiam:)
|
Pn mar 28, 2005 12:40 |
|
 |
wiking
|
Skoro Chrystus plakal, to chyba mezczyzni maja prawo plakac
|
Wt mar 29, 2005 3:19 |
|
 |
Juana
|
A dlaczegóżby nie? Ja się zawsze wzruszam widokiem płaczącego faceta (oczywiście jeśli ma powód). To mnie po prostu rozbraja. Inna sprawa, że często się wzruszam. Taka już jestem
Ale tak na serio, to każdy czasem powinien się wypłakać, choćby w poduszkę. Gwarantuję, że to dobrze robi i myślę, że mężczyzna też może.
Pozdrawiam
_________________ "Przez pryzmat wiary wszystko zobaczysz w tęczowych kolorach."
|
Cz mar 31, 2005 12:05 |
|
 |
Tyrael
|
Chyba sie ze mna zgodzicie ze z powodu zakonczenia ziemskiej wedrowki Jana Pawla WIelkiego nawet facet moze uronic tych kilka(nascie  ) lez....
Wt kwi 05, 2005 17:04 |
|
 |
minia_
|
Każdy człowiek ma prawo do uzewnętrzniania swoich emocji, w taki sposób,jaki w danym momencie jest najwłaściwszy, spontaniczny, uwalniający,odprężający.
Każdy mężczyzna to ( chyba  ) człowiek 
_________________ Dziękuję Ci za tyle bólu żeby sprawdzać siebie,za wszystko co nieważne najważniejsze,za pytania tak wielkie że już nieruchome
|
Śr kwi 06, 2005 12:27 |
|
 |
osoba
|
hm, ake dlaczego to takie dziwne, jeżeli facet płacze
|
Pn kwi 25, 2005 16:13 |
|
 |
Mieszek
|
chyba jak ktoś płacze ze złości , za zabawką której niedostał to niejest zbyt dobrze
szczególnie to tyczy mężczyzn
tacy według mnie choćby i wyglądali jak strong-man to i tak zasługują na miano : beksa
pozatym czułość to bardzo charakterystyczny obowiązek chrześcijan
a normalny człowiek płacze w takiej chwili
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N maja 01, 2005 1:09 |
|
|
|