| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dlaczego masz taki nick?
Mariel Hemingway , aktorka i wnuczka Ernesta Hemingwaya Ona Cię zauroczyła?
|
| Wt maja 08, 2012 18:31 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
... raczej dziadek, ale Ernest do mnie nie bardzo pasuje. Poza tym, w pewnym sensie jestem Hemingwaya duchową córką, jako miłośniczka jego prozy, a od córki do wnuczki już niedaleko 
|
| Wt maja 08, 2012 18:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ernestyna brzmi dostojnie, przyzwyczaiłam się jednak do sympatycznej Mariel.
|
| Wt maja 08, 2012 18:41 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ernestyna brzmi bardzo... elegancko. Kojarzy mi się z jakąś hrabianką z dużego majątku ziemskiego, otoczonej wianuszkiem wielbicieli  )
|
| Wt maja 08, 2012 18:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: @Włóczykij, a czy Ty jesteś włóczykijem, czy wielbicielem Muminków? Cytuj: włóczykij mi się tylko z Muminkami kojarzy ^^ Mam swój "etatowy" internetowy nick ale wszyscy z mojego ówczesnego otoczenia znali go i jakoś wtedy nie chciałem żeby przypadkiem w googlach wyskoczyły moje wypociny więc na prędce padło na Włóczykija bo to moja ulubiona postać z muminków 
|
| Wt maja 08, 2012 20:33 |
|
|
|
 |
|
Molly
|
Moje od imienia ...szału ni ma  znam jednego wloczykija z innego forum na którym się już nie udzielam, ciekawe czy to Ty?  Ale skoro masz inny etatowy to pewnie nie... 
_________________ "Człowiek za każdym razem myśli, że coś wytłumaczy i tylko brnie dalej. "
|
| Wt maja 08, 2012 20:41 |
|
 |
|
piok333
|
MARIEL napisał(a): ma pewien związek z moim ulubionym pisarzem Może z L. Trouillotem? 
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
| Wt maja 08, 2012 20:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: znam jednego wloczykija z innego forum na którym się już nie udzielam, ciekawe czy to Ty? A jaka tematyka tego forum?;> W każdym razie było jedno forum, dość niszowe ale też o tematyce religijnej. Tyle, że wtedy dopiero byłem na początku tematu wiary i jak to bywa na początku poznałem "prawdę" i pokłóciłem się z moderatorką (poczciwa, głęboko wierząca kobicina) o prawdziwość Księgi Rodzaju...  I na tym się moja kariera tam skończyła 
|
| Wt maja 08, 2012 20:46 |
|
 |
|
Molly
|
A nie, to nie miało nic wspólnego z wiarą ... powiedzmy, że było to forum o zdrowiu ... choć nie do końca... 
_________________ "Człowiek za każdym razem myśli, że coś wytłumaczy i tylko brnie dalej. "
|
| Wt maja 08, 2012 21:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No to na pewno nie ja 
|
| Wt maja 08, 2012 21:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
@Molly od Mary? znaczy się Marysieńka  ? @piok, nie z Trouillot, dziewczyny już wyjaśniły, a od czego piok333- jakaś podpowiedź?
|
| Wt maja 08, 2012 21:30 |
|
 |
|
zagubiona_21
|
Nie pamiętam, aczkolwiek chciałabym nowy 
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
| Wt maja 08, 2012 21:35 |
|
 |
|
Molly
|
Taaa ...Marysieńka tak babcia na mnie wołała się mi przypomniało ...  W ogóle to mam Maria Magdalena ,bo mama chciała żeby mówili Marlena ...,ale się nie przyjęło  I zostałam sierotką Marysią 
|
| Wt maja 08, 2012 21:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Piękne imię, najpiękniejsze z żeńskich 
|
| Wt maja 08, 2012 22:01 |
|
 |
|
piok333
|
MARIEL napisał(a): @piok, nie z Trouillot, dziewczyny już wyjaśniły a no tak źle poprzednio zrozumiałem twoją odpowiedź na ich wyjaśnienie MARIEL napisał(a): a od czego piok333- jakaś podpowiedź? nic szczególnego - poszerzone inicjały + jedna z ulubionych cyfr (związana z symboliką biblijną; por. np. trzykrotne "Święty" zamiast jednokrotnego), choć trochę z przekorą: takie "anty na anty", dwa minusy dające plus mam wrażenie, że więcej zagmatwałem niż wyjaśniłem 
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
| Wt maja 08, 2012 22:16 |
|
|
|