Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 5:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Seksualna afera w ZOO 
Autor Wiadomość

Post Re: Seksualna afera w ZOO
Wedle najświeższych informacji osiołki są rozdzielone , powodem jest agresja osła.
Czy media równie chętnie podadzą te informacje?

Wt wrz 30, 2014 12:42
Awa napisał(a):
Wedle najświeższych informacji osiołki są rozdzielone , powodem jest agresja osła.
Czy media równie chętnie podadzą te informacje?

A co ma agresja osiołka, do naturalnych zachowań rozrodczych wszystkich ssaków, jakie maja dane z natury?

Wt wrz 30, 2014 12:57
Media wspomniały o rozdzieleniu i oficjalnej przyczynie. Na szczęście szybko przyszła refleksja.
Osiołki szybko się ponownie połączyły i do teraz sa razem.

Wt wrz 30, 2014 15:05

Poznańskie osły znowu osobno. Tym razem jednak nie z powodu moralności czy polityki. - Musieliśmy zastosować drastyczne rozwiązanie - tłumaczy Leszek Antkowiak, kierownik Starego Zoo w Poznaniu. - Samiec Napoleon był agresywny wobec młodszego samca Tadeusza. Młody będzie teraz na jednym wybiegu z mamą, dopóki sytuacja się nie unormuje. To zwykły zabieg hodowlany - wyjaśnia. I dodaje: - Osły widzą się przez siatkę, kontaktują się.

Cały tekst: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... z3Ep3ZhbvW

Wt wrz 30, 2014 18:50

Alus nie będę sie wysilać na temat związków popedu płciowego z agresja szczególnie jesli chodzi o zwierzęta, gdyż nie jestem fachowcem .
Chciałam ZWRÓCIĆ UWAGĘ , ze sprawa przybrała nieoczekiwany finał.
Tak na marginesie parafrazując stare hasło :Róbmy swoje i nie wymądrzajmy sie na tematy które nie leza w naszych kompetencjach.
Kazdy ,,osioł jest dobry "aby tylko przywalić w PIS
Jestem wyborca NP.

Wt wrz 30, 2014 18:55
W PO mozna i bez osla.

Wt wrz 30, 2014 18:58
Awa napisał(a):
Alus nie będę sie wysilać na temat związków popedu płciowego z agresja szczególnie jesli chodzi o zwierzęta, gdyż nie jestem fachowcem

No nie jesteś..
Awa napisał(a):
Chciałam ZWRÓCIĆ UWAGĘ , ze sprawa przybrała nieoczekiwany finał.

To nie finał sprawy. Młody podrośnie, to para znów się połączy. To normalne, że młode samce są odganiane.
Awa napisał(a):
Tak na marginesie parafrazując stare hasło :Róbmy swoje i nie wymądrzajmy sie na tematy które nie leza w naszych kompetencjach.
Kazdy ,,osioł jest dobry "aby tylko przywalić w PIS
Jestem wyborca NP.

Bez względu na to, ze osioł był, jest i prawdopodobnie będzie w przyszłości czasowo oddzielany od samicy, to radna PiS robiąc seksaferę z pary heteroseksualnych osłów zrobiła z siebie świętoszkowatego osła. Pracownicy Zoo zareagowali zbyt pochopnie i potem wycofali się z tego. Dobrze się złożyło, że stary osioł nie dogaduje się z młodym, w ten sposób zachowali twarz i nie zostali posmiewiskiem środowiska zawodowego.

Wt wrz 30, 2014 19:10

Napisałam : Róbmy swoje

Wt wrz 30, 2014 19:32
Awa napisał(a):
Napisałam : Róbmy swoje

Czy to oznacza twoje pożegnanie z forum?

Wt wrz 30, 2014 19:46

Kozle chcesz powiedzieć , że siedzisz na forum zawodowo? :?: :D

Śr paź 01, 2014 13:33
Awa napisał(a):
Kozle chcesz powiedzieć , że siedzisz na forum zawodowo? :?: :D

Szukam konsekwencji u ciebie. To nie jest forum zawodowe, więc chyba idąc za własną rada powinnaś przestać się wypowiadać.
Rozumiem, ze w zyciu prywatnym rozmawiasz także tylko na tematy zawodowe, specjalistyczne.

Śr paź 01, 2014 16:46

Zle mnie zrozumiałeś. Nie neguję sensu rozmów na forach internetowych .Nie zamierzam odchodzić z tego forum ale też nie czuję parcia na wypowiadanie sie na kazdy temat . Nie muszę tez mieć tzw, ostatniego słowa w jakiejs dyskusji. Ot czasem sobie coś napiszę.
Piosenkę Młynarskiego cytowałam raczej w odniesieniu do mediów(które się na wszystkim znają najlepiej) niż do uczestników tego wątku.

Cz paź 02, 2014 12:56
Media dokładnie robią swoje: sprzedają informację, w tym i komentarze. Nie można mieć o to do nich pretensji.

Prawdą jest, że radna z "problemem" się do Zoo zwróciła.
Prawdą jest, ze ktoś z Zoo nerwowo zareagował (przeczytaj pierwszą część oswiadczenia).
Prawdą jest, ze szybko się zreflektowano i wrócono do normalności.

To, czy osła izolowano w przeszłości, obecnie albo bedzie się izolowac z powodu jego zazdrości, to sprawa zupełnie inna.

Cz paź 02, 2014 18:33

Post seks osiołków
[wątki połączone - s33]

Pani radna z PiS-u interweniowała w zoo w Poznaniu, bo osiołki kopulowały na oczach dzieci.
Dyrekcja zoo interweniowała. Osły zostały rozdzielone.

Czy robiły coś nienormalnego? Przecież to sama natura, przykład tego w jaki sposób następuje rozmnażanie. Skąd ta pruderia. Seks ma być dla dzieci tabu? I tak się dowiedzą, bo pieski na ulicy robią to samo. Co tutaj ukrywać.

Całowanie się chłopaka z dziewczyną w tzw. miejscach publicznych. Czy to coś gorszącego? Toż to pokazywanie miłości pomiędzy dwojgiem ludzi. Coś najpiękniejszego. Dlaczego niektórzy postrzegają to jako coś niemoralnego?

So lis 08, 2014 21:47

Niektórym ludziom goły tyłek, czy kopulacja zwierząt kojarzy się wyłącznie z czymś zdrożnym. Dlaczego nie wiem, może to kwestia wychowania, ograniczonej inteligencji, a co za tym idzie zbyt płytkiego i prymitywnego pojmowania rzeczywistości.

Pn lis 10, 2014 13:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2