Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr wrz 17, 2025 20:24

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Dlaczego na forach katolickich jest tak dużo satanisow? 
Autor Wiadomość

Post Re: Dlaczego na forach katolickich jest tak dużo satanisow?
religijny napisał(a):
bełkot idioty.

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem co napisałem, a później postaraj się napisać coś mądrego. Jak ci się nie uda, to się nie przejmuj. Nikt po tobie się nie spodziewał usłyszeć czegoś mądrego, więc nikt po za tobą nie będzie zażenowany i zaskoczony.

So lut 28, 2015 18:27
W ostatnich czasach odchodzi się od używania stygmatyzującej nazwy schizofrenia. Lekarze wolą określać to inaczej, nawet jeżeli sami nie mają wątpliwości.

Tobie też bym radził zostawienie tego w spokoju. Przestań wciąż wracać do swoich traumatycznych przeżyć i częstochowskiego satanizmu, a zajmij się innymi tematami. Ludzie widzą to, co piszesz, a jak nie będziesz pisał, że podejrzewano cię o schizofrenię, to inni też cię nie będą o to podejrzewać. Nie zostawiaj za sobą wyraźnych tropów, to nie będą cię tropić. Szanuj swoją prywatność, utrzymuj dyscyplinę myślenia i dwa razy czytaj swoje posty przed wysłaniem.

So lut 28, 2015 18:29

Każdy ma w życiu jakąś misje. Jeżeli ja o tym nie będę mówił, to kto. Może ty się odważysz? czarna MB częstochowska to dowód na satanism w kościele katolickim bardzo głęboko zakorzeniony. Księża, biskupi, ojcowie zakonni. To wszystko fakty. Jak ludzie mogą być tacy ślepi?

Ostatnio edytowano So lut 28, 2015 18:41 przez PrawdziwaPrawda, łącznie edytowano 2 razy

So lut 28, 2015 18:34
Szukasz osób, które potwierdzą twoje poglądy, ponieważ sam nie jesteś ich pewien, a są dla ciebie ważne, gdyż konstytuują całą twoją tożsamość.

So lut 28, 2015 18:37

Jak mogę nie być pewny tego, że jestem zdrowy. Chyba nikt lepiej ode mnie nie wie, jak to wszystko wyglądało. Tak jak opisałem. Ważne dla mnie jest to żebym nie tylko ja to rozumiał i w to uwierzył.

Ostatnio ksiądz poświęcił mi krzyżyk bez wody święconej machając łapą i coś bełkocząc.
Jak byłem z różańcem to nawet nie modlił się na głos tylko machnął znak krzyża i pokropił różaniec palcem.

So lut 28, 2015 18:40
Wyobraź sobie na chwilę, że się mylisz. Która z konsekwencji wzbudza w tobie największą niechęć? Rozmowa z rodziną? Przeproszenie ludzi, których obrażałeś swoimi poglądami? A może jeszcze coś innego?

So lut 28, 2015 18:48

Gdybym dopuszczał do siebie przez chwile, że się mylę, to nie robiłbym z siebie idioty i nie pisałbym tego wszystkiego. Z rodziną muszę rozmawiać, bo mieszkamy razem. Dziwie się że jeszcze nie dzwonią po karetkę za to co o nich piszę. Widocznie są przekonani, że nikt mi nie uwierzy albo jak już to mało osób.

So lut 28, 2015 18:51

Cawilian napisał(a):
W ostatnich czasach odchodzi się od używania stygmatyzującej nazwy schizofrenia. Lekarze wolą określać to inaczej, nawet jeżeli sami nie mają wątpliwości.

/.../

Jest dokładnie jak napisałeś, z diagnoz omijających słynie zwłaszcza tzw. krakowska szkoła psychiatrii (uniwersyteckiej) <dzieje się tak z różnych przyczyn - od historycznych po wpływy tzw. nowej szkoły psychodynamicznej>

Rozpoznają: zaburzenia EMO, osobowości paranoiczne, w najlepszym przypadku schizotypię.

So lut 28, 2015 19:25

Niestety nadal nie wiem co jest złego w obrazie lub jak to ja profanuje. Znów kłania się prywatna estetyka. Nie wiem też gdzie te masy data istot u nas? Na tyle osób zarejestrowanych to żadna rewelacja ze na tym forum ktoś pyta również o ezoteryke itp.

So lut 28, 2015 19:32

Okej. Estetyka powiadasz. Blizny to też estetyka? I kolor skóry też. Rewelacja. Masakra po prostu argumenty mętne jak te tłumaczące słuszność i prawidłowość ewolucji.
Rozumiem, że katolików interesuje ezoteryka m.in. karty tarota przecież. Mnie np. jako nie pedofila interesują małe dzieci. Takie mam zainteresowanie, po prostu. Doceń żart.

francesca77 napisał(a):
Jest dokładnie jak napisałeś, z diagnoz omijających słynie zwłaszcza tzw. krakowska szkoła psychiatrii (uniwersyteckiej) <dzieje się tak z różnych przyczyn - od historycznych po wpływy tzw. nowej szkoły psychodynamicznej>

Rozpoznają: zaburzenia EMO, osobowości paranoiczne, w najlepszym przypadku schizotypię.

A jaką diagnozę preferują dla osób zdrowych, którym chcą przypiąć łatkę "chorego"? Bo szkoła andrychowska używa schizofrenii.

So lut 28, 2015 19:55

PrawdziwaPrawda napisał(a):
A sataniści są co widać po treści postów i tematów zakładanych na tym forum i innych. Naprawdę nie trzeba mieć radaru na satanistow w oczach, żeby to widzieć.

Najprosciej byłoby chyba podać przykłady, zamiast ogolnikowych twierdzeń.

Rozsądne, a nie pętające swej wolności umysły są lekkimi ciałami lotnymi, wybiegającymi zawsze naprzód i rozpoznającymi okolice, do których dostojnie kroczący, zwarty korpus ortodoksów w końcu także kiedyś dotrze.
G.C. Lichtenberg

So lut 28, 2015 21:13

PrawdziwaPrawda napisał(a):
Okej. Estetyka powiadasz. Blizny to też estetyka? I kolor skóry też. Rewelacja.

Jaki kolor skóry miała Matka Boska? Jaki kolor oczu miał Jezus? Czy miał szanse na noszenie długich blond włosów?

So lut 28, 2015 23:44

Jakie tłumaczenie i jakie argumenty - przecież to Ty nic tu na razie nie wykazałeś? Nie ma się nawet do czego odnieść poza Twoja estetyka bo ci się kolor nie podoba.

N mar 01, 2015 8:36
Skad sa blizny to wiadomo.
A Czarna Madonna wcale czarna nie jest. Nie ma karnacji Szwedki ale podejrzewam, ze polowa kolorytu wynika z farby i podkladu.

Gdyby to bylo dzielo satanistow to dawno ulegloby samospaleniu ze wzgledu na ilosc Mszy sw odprawianych w bezposredniej bliskosci. O licznym kropieniu woda swiecona przez stulecia nie wspominajac.

N mar 01, 2015 8:39
Kael napisał(a):
Skad sa blizny to wiadomo.
Ano wiadomo. Polska to szlachta uczyniła w celach rabunkowych.
Jakub Nadobny z Rogowa herbu Działosza, Mazowszanin Rogala alias Wisselem z Kozolina, Jan Kuropatwa z Łańcuchowa herbu Szreniawa i książę wołyński Fryderyk Ostrogski.
Kael napisał(a):
A Czarna Madonna wcale czarna nie jest. Nie ma karnacji Szwedki ale podejrzewam, ze polowa kolorytu wynika z farby i podkladu.
Możliwe, ze wiele ma z tym wspólnego "renowacja" z XV wieku.

N mar 01, 2015 9:14
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona